Obama betuigt valse spijt voor moord op 62 Syriërs en Perst het Duits volk 14 miljard af voor Israël!

(van onze ‘US- Moordende dr. Goebbels Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oorlog ‘s Misdadiger ‘TTIP Obama(Video’ heeft valse spijt betuigd o.a. namens zijn mogelijke opvolger obama-legacy‘War Monol Clinton’ richting Poetin voor het opzettelijk vermoorden van Syriers bij een laffe luchtaanval zaterdag. Dat verklaarde een ‘dr. Goebbels-woordvoerder’ van de Amerikaanse ‘Corporate crime regime’ in een email. Deze mail was nog niet gehackt door de Russen of Chinezen (kuch) of een aan Asperger’s syndrome lijdende Engelsman, die nu levenslang boven het hoofd hangt in de US. Voor deze Oorlogsmisdaad en het schenden van het broze en prille staak het vuren verdrag zal uiteraard niemand worden vervolgd. In US worden alleen de poor Blacks en de White trash vervolgd en vermoord door de corrupte Politie justitie van Obama, net als in het Nederland van Rutte. Een vorm van Moordende Klasse Justitie die Hillary Clinton en haar echtgenoot ‘Pedo Bill’ zullen voorzetten met saditisch plezier. CNN CIA en hun Dutch outlet de Staats-NOS AIVD hadden voorafgaande aan die mail al bericht dat Syrische 62 militairen spontaan zelfmoord hadden gepleegd, omdat zij niet meer tegen het regiem konden van Assad en Poetin. Koenders had direct na dat bericht in de NOS geëist dat Assad vervolgd moet(Video) worden in Den Haag!

Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps.
Pikant is dat Elite-gangster  Obama deze week ook nog een ‘Afpers-boete’ heeft opgelegd van 14 miljard aan de op een haar na failliete Deutsche( misdaad)Bank, die uiteraard betaald gaat worden door het Duitse Volk en die zin betaalt dus het Duitse Volk de helft van de wapens aan Israel. ,,De VS-Elite zal doorgaan met de onderhandelingen voor een Sepp Blatter King Willemwapenstilstand in Syrië net zo zeer als dat het doorgaat met militaire acties tegen Islamitische Staat”, aldus een liegende de woordvoerder. Bij de laffe Moordende luchtaanval op een legerpost in Deir al-Zor kwamen 62 Syrische militairen om het leven en raakten meer dan honderd gewond. De Amerikaanse moordende militaire leiding zei dat de aanval meteen werd afgebroken toen duidelijk werd dat een Syrische legerpost was geraakt, maar toen waren zij al klaar met het laffe sluipmoorden op soldaten die dachten dat er een staak het vuren van kracht was en er dus niet gebombeerd werd. Zaterdagnacht houdt de corrupte Veiligheidsraad van de Verenigde Naties spoedoverleg over de situatie in Syrië en mogelijk zal dan ook weer King Willem en/of zijn peperdure ‘Queen Exotica Maxima’ aanwezig zijn ter vermaak van(Video) de aanwezige Moordende Elite.

 

4 reacties op “Obama betuigt valse spijt voor moord op 62 Syriërs en Perst het Duits volk 14 miljard af voor Israël!

 1. Obama moet natuurlijk gewoon vertrekken, en Donald Trump, een voormalig `Birther’ van het eerste uur, heeft toch maar de weg vrijgemaakt zodat Obama veilig uit het Witte Huis kan vertrekken :

  Er is echter een probleem met de gezondheid van Hillary, en menigeen heeft al geopperd : Waarom laat men Joe BIden niet voor President op het ticket plaatsen ? Maar ja, met Joe Biden is ook weer wat aan de hand : JOE BIDEN’S PROPOSAL TO 13-YEAR OLD

  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=22067.0

 2. Al eeuwen lang gebruiken de kolonisten de zelfde tactiek
  je uitnodigen voor een vredes bespreking
  je vrede toezeggen en daarna je in mes in de rug steken
  Rusland is bij deze gewaarschuwd.

  Rusland India en China
  en door Rutte en de zijne zeer waarschijnlijke
  Turkey erbij zal een front worden tegen de
  westelijke maffia gilden

  de hypocriete VN zal stoken en liegen en bedriegen

 3. De komende 10 jaar gaat er 34.000.000.000 miljard vanuit de USA/NSA
  naar het geroofde (voor hullie beloofde) land.
  Dat moet ergens vandaan komen en sinds de overwinning van de Yanks
  in ’45 vorige eeuw zijn de Duitsers zetbaas in eigen land in dienst van die
  elektrieke control freaks . Silicone tieten en silicone hersens .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s