(van onze dr. Goebbels Prijzen redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Volksnieuws: Nummer 1: ‘Mensch Pieter Omtzigt‘.(“a person of integrity and honor”.)Televizier-Cock-ring
Wij hebben in het verleden al gepubliceerd dat Pieter Omtzigt de beste en wellicht één van weinige integere en deskundige Kamerleden is die echt op zoek is naar de waarheid en gerechtigheid voor het Nederlandse Volk. Hij is daarmee uitgegroeid tot de schrik van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn loopjongen Asscher en hun Staats-Nos. Nu hechten wij  in het algemeen geen enkel waarde aan de Gevestigde Orde ons kent ons ‘Fop en Nep prijzen’. Sommige zijn zo corrupt en ronduit belangenverstrengeling dat zij lachwekkend zijn. Denkt u in dit verband alleen maar aan het feit dat de geile Parlementaire pers respectievelijk de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ en zijn Boss de’ VVD Mensenhandelaar Dijsselbloem’ tot de politicus van het jaar kozen. De prijzen die de ‘Coca-Media-Maffia’ aan elkaar uitdeelt zijn één en al een ‘Incest- Maffiafamilie John de Mol’ gebeuren.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

 Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering Omtzigt.
 Het Amsterdamse op één haar na failliete  bejaardenblad Parool en het corrupte gedeelte van het OM -A’dam maakt het helemaal bont met hun Nep en Fop “Jaques van Veen” prijs aan ‘Misdaadjournalist-drek Paul Vughts’, die n.b. nog uitgereikt werd door de grootste VVD Boef ‘Griezel-Teeven’.

Pieter Omtzigt heeft vrijdagavond terecht de Prinsjesprijs gekregen en juryvoorzitter Wim Deetman vindt dat voor alle politieke partijen een signaal: koester de Kamerleden die zich als een terriër vastbijten in onderwerpen en niet rusten voordat ze alle informatie hebben van het Doofpot-kabinet.

Erkenning van Volksnieuws Amsterdam-Noir en de Stem van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir.
De 42-jarige Omtzigt zit daar totaal niet mee. Als hij weer naar de interruptiemicrofoon loopt voor nóg een aanvullende vraag John de Mol prijsaan de liegende minister, dan hoort hij weleens: “O, daar heb je hem weer. “Maar ik zit meestal wel diep genoeg in een onderwerp om te weten dat ik wat te pakken heb”, zegt hij. “Je moet ze soms overtuigen, dat hoort erbij. En trouwens, wie moeten je aardig vinden, je collega’s van de VVD-misdaadgroep of de kiezers?”De Prinsjesprijs is voor het CDA-kamerlid een nieuwe erkenning van zijn manier van werken. Hij was van 2003 tot 2010 Kamerlid, maar werd in 2012 gepasseerd voor een nieuwe periode. De Twent veroverde dankzij een eigen campagne een plek op de lijst, zij het een onverkiesbare. Met ruim 37.000 voorkeursstemmen kon het CDA niet meer om hem heen: hij kwam in de Kamer. Ook nu nog ziet hij dat als de grootste waardering die hij ooit gekregen heeft, al vindt hij het ook prachtig dat hij nu een vierde plek staat op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen.

Verrast dat de oude corrupte Top van de CDA en ‘Graai King Willem’ ook niet gediend was van een eerlijke parlementariër.

De Corrupte Wim Deetman, ook een oude ‘CDA-Top Rat’, wil zich over die episode niet al te fors uitlaten, maar hij was wel ‘verrast’ toen hij hoorde dat de partij juist met Omtzigt niet verder wilde. “De prijs zegt genoeg”, zegt de 71-jarige oud-Graai-Partijen Poresjenkoburgemeester van Den Haag, die zelf jaren corrupte Kamerlid was, voorzitter van de ‘Tweede-slangenkuil-Kamer’ en misdadige minister. De jury van de Prinsjesprijs noemt Omtzigt een ‘luis in de pels van het kabinet.’ Het Kamerlid bezweert dat hij net zo kritisch is over een regering met als zonder het CDA. Sterker: “Goede controle begint bij de Rechts populistische regeringspartijen, die alleman vriend zijn van de President ‘Maffiaboss Porosjenko’ en de MH17 in de doofpot willen houden.” Daarom vond hij het een dieptepunt dat de corrupte fracties van VVD-misdaadgroep en PvdA-hoertjes dit keer maar een paar uur kregen om het regeerakkoord te beoordelen, wat toch in de gewone mensenwereld een Maffia afpers methode is. Omtzigt: “Er is hier nog een wereld te winnen en lees vooral allemaal Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en kijk naar “De Stem van de Straat.”