Hillary hates Obama and the Truth, but loves ‘Pedo–Bill’ en Dollars.

(van onze Internationale’ Freak Elite-gangster’ redactie

AMSTERDAM-NOIR-Bestaat er nog Democratie in de US? De verkiezingen zijn zo geframed door het Corporate Crime en de MSM dat de US kiezers de keus heeft tussen twee liegende bejcirqtbhwuaasbzpaarden Biljonairs Freaks. De ene ‘War Mongol-Freak Hillary’ is ‘getrouwd’ met de algemeen bekende ‘Pedofiel Bill’. En de andere kandidaat is de racistische ‘Freak Trump’ die ‘getrouwd’  is met de algemeen bekende peperdure ‘Top Callgirl Melania’. Dus afhankelijk wie er wint van die twee bejaarden Freaks zit er direct een Pedo of een hoer in het Witte Huis mede aan de knoppen van de Kernbommen en van de NATO en de EU. Maar past u vooral op voor Poetin schreeuwt de MSM(= Staats-NOS en ‘Pulp-Media Maffia’ van ‘Coca Boss John de Mol'(Video)) en Rutte&Co dagelijks van de daken!

‘Pedo-Bill Clinton’ ‘Videotaped With Sex Slaves on Billionaire Friend Jeffry Epstein’s Orgy Island!

‘Fecale incontinente Clinton’ ziet Blacks alleen als stemvee en Trump Mexicanen alleen als verkrachters.
 Maar is het in Nelderland veel anders? Wordt Nederland al niet jaren geregeerd door de zelf verklaarde seksloze ‘Freak Rutte ‘en zijn PvdA-hoertjes, die ook de waarheid haten? Oordeelt u zelf: Leaked Colin Powell emails reveal Clinton can’t forgive President Obama for ‘kicking her a** in 2008’, and ‘was so sick giving paid speech she could barely walk up steps’.

Read more: Mail Online

 

11 reacties op “Hillary hates Obama and the Truth, but loves ‘Pedo–Bill’ en Dollars.

  1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. Dit kan gebeuren want, alle leiders van europa horen niet te zitten waar ze zitten en ook de monarchie niet dus tijd dat de hele wereld ze gaan op doeken letterlijk en figuurlijk !

    We beggin bij rutte.

  3. LS…
    Noem mij een omhooggevallen vrouw die geen hoer is ? Dan heb ik het niet over de meisjes van plezier maar over de vrouwen zoals Hillary, Maxima, Hennis, Mabel en al die andere temeiers die het noemen niet waard zijn…

  4. Dan toch liever Melania! Bill heeft de Oval Room al omgetoverd tot Oral Room en Melania ziet er geen been in om the White House te veranderen in the Whore House. De afkorting WH blijft identiek! Wat ’n keuze in the mightiest nation on earth: ’n doodzieke patiente+pedo of ’n ouwe sugar daddy+hoer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s