‘PvdA-Gekke Faber’ kan aanblijven als Graaier in de Zaanse hangjongeren ‘Rel-soap’ van regisseur Rutte .

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zaanse hangjongeren eisen Clubhuis of Wachtgeld! Rutte en zijn ‘SBS pleur op Tokkie‘s’ woest! JettaMark Rutte Klijnsma komt ook met een oplossing :“Geef alle Turkse en Marokkaanse hangjongeren een Moestuin”. Nadat Rutte de boel heeft opgehits m.b.t. de Zaanse rel om de ‘SBS-Tokkie ‘s’ van zijn Mega-misdaden af te leiden is het ook in Zaanstad uitgegroeid tot een heuse politieke rel. Dat hongerende bejaarden door de straten zwerven in Zaanstad en Amsterdam heeft nog nooit de ‘Mainstream-Media-maffia’ gehaald. Beroeps ‘Graai-Burgemeester Gekke Faber’ van Zaanstad kan aanblijven en gaat dus nog niet voor ‘straf’ het Luxe Wachtgeld in.

Faber is een beroeps PvdA politicus die nog nooit een dag eerlijke heeft gewerkt in haar leven. Haar CV leest als een strafblad:
gekke-faberGeesje Hendrika (Geke) Faber is een Nederlands corrupte PvdA beroepsbestuurder en politicus. Sinds 1 oktober 2007 is zij burgemeester van de gemeente Zaanstad. Faber studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen,maar maakte deze opleiding niet af om dat zij daar te dom voor was. Daarna ‘werkte’ ze als corrupte journaliste voor een ‘VVD-bedrijfsblad’, voordat zij in 1978 ‘Graai-bestuurslid’ werd van de Rooie Vrouwen in de Partij van de Arbeid en lid van de Provinciale Staten van Friesland. Van 1990 tot 1998 was zij ‘Graai-burgemeester’ van Zeewolde.In 1998 werd Faber staatssecretaris van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij belast met natuurbeheer, visserij en voedingsaangelegenheden in het misdadige kabinet Kok II. Haar staatssecretariaat werd in het algemeen, ook door haarzelf, niet gezien als succes. Daarna was ze waarnemend burgemeester van Wageningen en van 18 oktober 2005 tot 15 juni 2007 waarnemend burgemeester van Den Helder. In augustus 2007 volgde haar benoeming in Zaanstad. Ze overleefde donderdagavond een motie van wantrouwen van twee sensatie en domme oppositiepartijen vanwege haar optreden rond de ongeregeldheden van wat goed geïntegreerde Turkse hangjongeren in de wijk Poelenburg. Deze jongeren hebben geen baan en geen opleiding en geen toekomst dankzij Rutte en zijn loopjongen Asscher. Dat de Criminele PvdA Burgemeester al jaren loopt te graaien en de Bijstanstandgerechtigden aan de honger oedeem leidden en als schimmen één keer per week de ‘Walk of Shame’ moeten maken naar de vernederende PvdA Klijnsma Voedselbanken is geen nieuws. In de arbeidersbuurt werd Jetta-Klijnsma-moestuin-3afgelopen weken door een groepje hangjongeren wat puberlawaai gemaakt wat zij filmden en dit op internet zette tot groot genoegen van Rutte en zijn Media-Pulp-Maffia en de VARA Staatsomroep Miljonair Graaier en zakkenvuller Pauw. Op initiatief van de Rechtse populistische partij GroenLinks gaf de corrupte en verrotte hang gemeenteraad het eveneens corrupte college van burgemeester en wethouders donderdagavond de opdracht in samenwerking met alle betrokkenen in de ‘Ghetto-arbeiders-wijk’ zelf een plan van aanpak voor Poelenburg te maken. De brede aanpak moet het einde inluiden van de overlast waarmee een deel van de wijk kampt. Opvallend was dat GroenLinks niet eiste dat er een plan van aanpak moest komen om aan de armoede een einde te maken en het feit dat grote groepen jongeren geen opleiding en een baantje hebben.

Puinhoop van Rutte kost ‘Gekke Faber’ bijna de ‘Graai-Kop’.
Voordat de politieke partijen donderdagavond stemmen over de motie van wantrouwen, was er een inspreekronde waarin bewoners hun zegje konden doen. Bewoner Meta van Maanen woont al 39 jaar in de wijk. Met ingehouden woede schetste ze een onthutsend beeld. ,,Mijn dochters van 15 mogen niet meer alleen over straat en hebben ook geen goede opleiding. Ik voel me als autochtone vrouw niet meer Partijen Poresjenkowelkom in mijn eigen buurt. De laatste maanden was de wijk een vrijstaat. Deze problemen hadden kunnen worden voorkomen als er eerder zou zijn ingegrepen. Het is hier prachtig opgeknapt en veel oude buurt bewoners kunnen de huur niet meer betalen en zijn aangewezen op de Voedselbanken, maar bejaarde bewoners maken er een grote puinhoop van door in de namiddag door de straat te zwerven op zoek naar voedsel.”De werkloze hangjongeren vloggers zorgde vorige week voor nationale ophef in de Media-Maffia-Pulp en bij subsidie Miljonair Pauw van de ‘Linkse’ Staatsomroep VARA. De beroeps leugenaar en Volks ophitser en haat zaaier Premier Rutte noemde de vloggers als een heuse dr. Goebbels, die met een camera politiemensen vernederden en op een politieauto dansten ‘tuig van de richel’ en dat is een klassiek geval is van Projectie (psychologie). Inmiddels zijn er nog meer camera’s geplaatst en geldt er een samenscholingsverbod en worden er heuse ‘Aboutaleb- Razzia’s gehouden als ware het ’40-’45. De IAmsterdam Star-reporter en Presentator van “De Stem van de StraatAmsterdam-Noir” ing Steve Brown weet ook hoe het is om als vlogger te worden aangezien door de corrupte politie en een dronken Bolle GroenLinks ‘agent-provocateur’, die zich gedroegen als Tuig van de richel en hem belaagde en bedreigde op de Dam .

Wel Vertrouwen in Voedselbanken en Rutte en ‘Kapo- Klijnsma’,maar niet in hangjongeren.
Domme Harry van der Laan, fractievoorzitter van POV heeft het vertrouwen in de’ Graai-burgemeester’ verloren en diende daarom een motie van wantrouwen in. Waarom hij niet in het belang van de armen en bejaarden en werklozen in Zaanstad veel eerder een motie van wantrouwen heeft ingediend is een schande van de eerste orde. Hij liet weten vooral boos te zijn dat Faber afwezig was toen het raadslid Rot, die als eerste de problemen in de wijk aankaartte in samenwerking met Pauw, werd bedreigd (kuch) in aanwezigheid van de ‘Neonazi-Telegraaf’ door de hangjongeren en verwijt haar slap optreden.,,Toen de burgemeester de wijk bezocht, werd ze begeleid door haar kosteloze corrupte privé politie, maar mevrouw Rot stond ‘alleen’ met tientallen ‘sensatie rel-journalisten’. Mevrouw Rot heeft ballen, zij/hij wel”, beet Van der Laan de corrupte burgemeester donderdagavond toe. Ook raadslid en  op sensatie beluste ‘Junkie Rot’ steunde de ‘Tokkie-motie’. ,,Faber had achter de domme burgers en de corrupte politie moeten gaan staan, maar deed dat niet.” In het debat bralde de burgemeester dat er voor het raadslid na de intimidatie beveiliging is ingesteld en dat er nu dagelijks Razzia worden gehouden

Nu pas Boos?

Overige partijen in de raad steunden de motie van wantrouwen niet. Zij maken zich vooral boos over de harde woorden richting de hangjongeren en zwegen ook over de armoede in Zaanstad en gebrek aan kansen voor jongeren uit de laagste klasse. Ondanks de verworpen motie, moet Zaanstad toch binnenkort op zoek naar een nieuwe ‘Graai-burgemeester’. Misschien de Top VVD-ers  de ‘Graaier en Naaier Loek Hermans‘ of Crimefighter Volksonderdrukkker ‘Griezel Teeven of ‘Onno-schandkapen-Hoes’? Maar zijn die drie kandidaten niet de facto ‘Tuig van de VVD richel’?

Faber vertrekt op 1 december en gaat rentenieren in het Luxe Wachtgeld .Toch had Van der Laan liever gezien dat Faber direct zou vertrekken. ,,Liever geen burgemeester dan deze ‘Graai-burgemeester’.”De werkloze en onopgeleide vlogger Ismail Ilgun die de video’s maakt, is inmiddels door de politie aangehouden en zit vast wat in strijd is met het recht van vrijheid van mening’s uiting. Ook twee Zaandammers die in de vlogs van Ilgun ’kaaskoppen’ met de dood bedreigden zijn opgepakt. Op de beelden was te zien hoe de jongens rondzwaaiden met een Nep en Fop stroomstootwapen en een boksbeugeltje.

De schokkende waarheid: A.s. maandag zal de Stem van de Straat met keiharde feiten de vloer aanvegen met Rutte, Kinderverkachters beschermheer Ard van der Steur en ‘VARA Miljonair Pauw’ en de ‘Mainstream-Media-maffia’. Oorzaak van de Zaanse relletjes:Weg bezuinigen clubhuizen en Wijkagent. CDA-leider Buma ten onrechte weggehoond met zijn pan van aanpak werkloze hangjongeren. En Kinderverkrachters en incenstplgeres kunnen straffeloos hun gang gaan van Rutte en Van der Steur.

13 reacties op “‘PvdA-Gekke Faber’ kan aanblijven als Graaier in de Zaanse hangjongeren ‘Rel-soap’ van regisseur Rutte .

  • Goed fragment.

   Inderdaad, het is vreselijk om nog naar Mark Rutte te kijken of te luisteren.

   Precies wat Theo Hiddema zegt: je kan het jezelf niet meer aandoen om dat hypocriete gelieg en valse gegrijns van Mark Rutte op TV nog tot je te laten komen.

   Genoeg is genoeg.

 1. Ik schreef al eerder hier:

  Die 1e t/m 4e generatie (Marokkiezen, Turkeynen) hadden hier nooit naar toe gehaald mogen worden.

  Het hele integratiecircus is een knuffel-industrie waar teveel ambtenaren, juristen, sociaal zit-en-voetvolk en politici een te dikke boterham aan verdienen, niet te vergeten het corrupte bedrijfsleven die de 1e en 2e generatie als eerste helemaal hebben uitgeperst en afgeperst.

  Gezinshereniging, DENK, Ramadan, halal, burka, geitenmelk en moskeeën genereren weer nieuwe problemen en dus kassa voor alle randfuguren. Zaanstad kan er ook wel bij. Het geeft weer extra houvast en mogelijkheden voor VVD en PvdA voor electoraal voordeel en politieke trucs.

  • De islam is het probleem.
   Hun een paar tenen korter maken doet hen wel weer ff stilzwijgend hun vermeende religieuze superioriteit tov kaaskoppen (en alles wat anders geloofd) te etaleren.
   Helaas is het politie apparaat Justitie en de politiek in diepe paradijselijke zweem.

 2. Bij stemmenverlies gaan ze gewoon weer knuffelen?
  En wat te denken, dat jaren 2de kamerlidmaatschap recht geeft op een vroegtijdig goed betaald en rentevastpensioen?

 3. Hitte is voorbij.Zal wel overwaaien.Rutte probeert er ’n electoraal slaatje uit te slaan. Zijn daadkracht imponeert mij niet.Exact over ’n 1/2 jaar weten we ‘t. Is ’t grootste deel v/h stemvee weer zo dom geweest op de VVD, dus Rutte, te stemmen?

 4. Geen paniek… na een geslaagde hartoperatie waarin zijn houten hart
  door een stenen hart is vervangen zit mister BiLaZa en afluisterexpert
  Ronnie Pissterk weer op zijn verzwaarde post.
  Komt allemaal goed, dat varkentje wordt gewassen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s