(van onze Internationale ‘EU Elite-Gangster’ redactie)

Judas Juncker KissAMSTERDAM-NOIR- De ‘EU-Godfathers’ en de Graai ‘Bilderberg-Elite’ staan voor een cruciaal jaar, bralde voorzitter van de Europese Graai-Commissie de alcoholistische en kettingroker Jean-Claude Juncker afgelopen woensdag nog in zijn jaarlijkse propaganda Staat van de Unie met een hysterische met schuim op zijn bek D66 ‘Neonazi EU-leider Guy Verhofstadt’. Dat besef lijkt ook aanwezig bij de regeringsleiders Godfathers. Deze Godfathers zijn o.a. verantwoordelijk dat 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven.

 

Nigel Farage wast Rutte zijn ‘VVD-oren(Video)’ over het EU-voorzitterschap.

De ‘Oliedollar- vluchtelingencrisis’ en het aanstaande vertrek van de Britten hebben na eerder de eurocrisis het zelfvertrouwen Merkel four freedon awarduitgehold in de NWO. Het vertrouwen bij de burger moet worden teruggewonnen door met betere propagnada te komen in plaats van dagdromerij over steeds verdere Europese integratie.Bondskanselier  ‘Capo di tutti capi Merkel’ sprak vooraf van een kritieke situatie voor haar zelf en de Bankier-gangsters. ,,Het gaat erom met daden aan te tonen dat we beter kunnen worden met het bestelen van de eerlijke massa. We willen samenwerken en de problemen die er in Europa zijn oplossen, maar we hebben natuurlijk wel al de meester EU burgers al kaal geplukt.”Merkel legde de nadruk op bescherming van de buitengrenzen nadat zij meer dan een miljoen vluchtelingen heeft binnen gehaald,’Baard-terrorisme’ bestrijding en niet tegen ‘Bankier-terrorisme’ banen voor jonge mensen en zweeg over de “Panama Papers”Francois Hollande schaamhaar kapster(Video).De grootste arbeiders verrader uit de geschiedenis de Franse president François Hollande met een prive kappertje van 10.000,- euro per maand sprak soortgelijke prioriteiten uit en is ondertussen bezig om de arbeiders in zijn land hun laatste rechten aft e nemen..Premier ‘Don Corleone Rutte’ bralde ,,enorme Graai en Naai ambities te hebben en wie het daar niet mee is kan op pleuren ’’ met de Europese Unie te hebben. Maar het lijkt hem en  zijn billenmaatje Gordon nu reëel vooral de economische samenwerking om de arme tot op het bot te beroven te verdiepen en nieuwe ongecontroleerde migratiestromen te voorkomen. ,,Laten we op die twee punten eindelijk voortgang boeken. Daar hebben alle ‘Ultra-Rijken-Elite-gangster’ belang bij. Vandaar ook dat ik deze keer met mijn King Willem had besloten dat hij deze keer niet mee is gekomen. Ik wilde voorkomen dat hij weer voor Moordenaar en Maffia zou worden uitgemaakt door goed opgeleide burgers”:

’’Rutte bralt verder:” Europa moet relevant zijn in het dagelijks leven van de door ons kaal geplukte mensen die zich zorgen maken over ‘Bankiers-terrorisme’ en vluchtelingen, Aldus een brallende de premier. ,,Doordat je samenwerkt met de BN-hoeren van ‘Maffiaboss John de Mol’ ben je beschermd en verzekerd van cocaïne .

We kunnen nu echt afspreken de gezamenlijke grenzen eindelijk op een goede manier te borgen.”De 27 Godfathers willen vandaag eenheid uitstralen, maar eenvoudig zal dat niet zijn. ,,We hebben wat problemen in de Maffiafamilie en die gaan we proberen op te lossen’’, verwoordde de extreme corrupte Luxemburgse premier Xavier Bettel het. Zijn corrupte dr. Goebbels propaganda  minister van Buitenlandse Zaken gaf deze week Hongarije nog onder uit de zak. Het land zou beter kunnen vertrekken uit de Unie vanwege de manier waarop het omgaat met vluchtelingen. Maar volgens Bettel is dat geen standpunt van zijn regering.Concrete Maffia afspraken worden vandaag niet verwacht. De ontmoeting is vooral bedoeld om een agenda voor de komende maanden te maken. Volgend jaar maart, als de leiders bijeenkomen in Rome voor de herdenking van het misdadige Verdrag van Rome dat dan zestig jaar bestaat, moet er echt iets concreets liggen.Hoe het ook zij, één ding is vast en dat is dat er weer wat afgekust wordt door de Godfather en dat Rutte altijd na dergelijk onderonsjes een paar dagen niet kan zitten.