(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie’)
AMSTERDAM NOIR-Teeven stopt liegend volgend jaar als Kamerlid.Misdaadjournalisten-drek verdrietig.
Ard van der SteurDe ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’wil niet op de VVD- Misdaadgroep kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Hij volgt hiermee de Grote Vlucht het Luxe Wachtgeld in van de PvdA ‘Top-hoertjes’. Van der Steur, nu minister voor Veiligheid voor de Rijken en Kinderverkrachters en incestplegers en Klasse Justitie, laat donderdag weten dat hij er deze zomer goed over na heeft gedacht en dat hij zich niet beschikbaar stelt voor de VVD- Misdaadgroeplijst. Belangrijkste reden is dat hij de komende periode geen ‘Leugen-woordvoerder’ zou kunnen zijn op de VVD Veiligheid en Klasse Justitie. Dat is namelijk zeer ongebruikelijk. ”Maar dat is immers wel het woordvoerderschap dat ik als  liegende Kamerlid vijf jaar met veel enthousiasme en passie heb uitgeoefend.” Ard van der Steur, die al sinds zijn duistere Minerva studenten tijd bekend staat een liefhebber van sodomie en een intimi van zelfverklaarde seksloze ‘Gay-Rutte’  laat zich nu nog niet uit over een mogelijke terugkeer als bewindspersoon in een nieuw’Graai en Naai kabinet’. Corrupte Officier Lucas van Delft bezorgt  met goedkeuring van Ard van de Steur met valse bewijzen ex Coffeeshop houder Johan van Laarhoven levenslang in Thailand.

”Als VVD sodomie minister concentreer ik mij op de belangrijke taak en dat is de deksel op de VVD beerpunt te houden m.b.t. o.a. de ‘Demmink & Prins Claus-kliek, Teeven & Opstelten misdaden en de ‘MH17 geef Poetin de schuld’ die ik heb totdat er een nieuw kabinet is. Ik loop niet vooruit op de mogelijkheden daarna. De VVD-misdaadgroep moet nu eerst met behulp van onze aan de cocaïne verslaafde ‘BN-hoeren’ van onze Mediaman ´Maffiaboss John de Mol´ een goede verkiezingsuitslag behalen, ha,ha,ha,ha.”

Liegen, Bedreigen en Excuses.

Ard van der Steur weer betrapt op ‘VVD-ondermijnende georganiseerde misdaad’ met Volkert van der Graaf.
Van der Steur zat van 2010 tot maart 2015 namens de VVD-misdaadgroep in de Tweede Kamer. Na de misdadige Drugsgeld witwas bonnetjesaffaire, die voormalig VVD-bewindspersonen VVD‘Bral-Ivo Opstelten’ en  ‘Griezel Fred Teeven de kop kostte, verliet hij de volksvertegenwoording om  ‘Doofpot-minister’ van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie te worden. Door zijn aanwezigheid als Minister van Justistie kon hij wel voorkomen dat  Demmink,Opstelten en Teeven in de cel terecht kwamen. Van de eloquente, hoogdravende liegende debater, die in de Kamer justitiewoordvoerder was, werd verwacht dat hij de ministerspost zonder al te veel problemen kon overnemen, maar zijn corrupte en liegende bestuursperiode wordt gekenmerkt door pijnlijke incidenten veroorzaakt door allerlei misdaden van  de VVD. Zo moest Van der Steur diep door het stof toen hij erkende fouten te hebben gemaakt in de informatievoorziening naar de Kamer in de kwestie rond de foto van Volkert van der Graaf. Niet lang daarna trok hij het boetekleed aan toen bekend werd dat hij als Kamerlid zijn medewerking had verleend aan het opstellen van  Leugen Kamerbrieven. Dit terwijl hij als Kamerlid het kabinet juist had moeten controleren. Daar bleef het niet bij. In september 2016 moest hij opnieuw zijn verontschuldigingen aanbieden; dit keer aan MH17-anatoom George Maat die hij van “buitengewoon ongepast en onsmakelijk” gedrag beschuldigde. Zijn aantijgingen bleken ongegrongd.

De PvdA Ras Leugenaars Timmermans en Plasterk ontmaskert als huil en lach komedianten in de MH-17 Doofpot.