Kinderverkrachters en Incestplegers gaan Vrij uit in ‘Royal-Incest-NL’ van Rutte.

(Van onze ‘Royal–Pedo-VVD-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Onder het schrikbewind voor ‘Jan met de Pet’ van de VVD Crimefighter  Jorris demminkVolksonderdrukker ‘Griezel Teeven’ gaan kinderverkrachters en incestplegers vrij uit en dat is nog steeds het geval onder het bewind van zijn opvolger ‘Ard-sodomie-van der Streur’. Waarom? Heeft dit wellicht iets te maken met het feit dat wij geregeerd en kaal geplukt worden door ‘Graai King Willem’ en zijn ‘Royal-Incest Familie( Video)?

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal. ) 

Bejaarden Omroep Max walgt van VVD-Billenmaatjes Rutte en Gordon.  

 

Rutte:Oliver Stone&Steve Brown zijn Tuig van de richel en laat ze op pleuren en sterven(Video).
Gisteren gaf EenVandaag aandacht aan het schokkende feit dat kinderverkrachters en incestplegers zelden of nooit veroordeeld worden tot een gevangenisstraf. Is dat een ‘Royal-Elite-Pedo Complot’? Denkt u in dit verband alleen maar aan de ‘VVD Demmink & Prins Claus & Andrew kliek’. “De Stem van de Straat” zal a.s. maandag uitleggen waarom Kinderverkrachter en incestplegers vrij uitgaan in Nederland. De ‘VVD-Justitie’ eist zelden of nooit een gevangenisstraf en de Rechters gaan daarin mee en dat vinden wij ronduit bizar en regelrechte ‘Royal-Pedo-Demmink-Klasse-Justitie’. Op de vraag of hier sprake is van een Complot geeft EenVandaag geen antwoord. Bang voor hun subsidie? Voor antwoord op die vraag moet u zijn bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir!

Partij Führer Jan Roos gaat voor hongerdood Bijstandsgerechtigde en onderzeeboot voor Bontes (Video).
Als wat opgeschoten kansarme hangjongeren een beetje lawaai maken in een Zaanse verpauperde arbeiders pedo-dukewijk wordt ‘Gay-Rutte’ helemaal woest en eist hij dat zij moeten op pleuren en sterven maar. Deze onbenullige maatschappelijke en strafrechtelijke Zaanse affaire leidt tot een heuse hysterie bij de zogenaamde linkse VARA Staatsomroep van ‘Miljonair Pauw’ en in de ‘Neonazi Telegraaf’ en tot verhitte vragen in de Tweede Kamer alsof het gaat om het beleg van Kaboel. Maar als kinderen worden verkracht en de daders vrij uit gaat horen wij niets van de MSM en de Tweede Kamer. Waarom?
Als een radeloze bijstandsgerechtigde moeder wat zwart bijklust om haar kinderen een normale maaltijd te kunnen geven en betrapt wordt dan eist de ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’ zware gevangenisstraffen en extreem hoogte boetes in de Tweede Kamer.
Als wat door Rutte en Asscher kaal geplukte burgers luidruchtig protesteren tegen een komst van een ‘COA-misdaadgroep’ ‘Melk de Vluchtelingencentrum’ van ‘Onno-schandknapen-Hoes’ dan is het hek van de dam en eisen de Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks(Video)  in de Tweede Kamer dat zij draconische moeten worden gestraft.Als de Internationale ‘Royal (pedo)-Ratten’ van het Type Bill Clinton de Cigar  en Prins Andrew zijn betrapt op het witwassen van miljarden en belasting ontduiking en pedofilie dan gaan zij net als de Dutch Kinderverkrachters en incestplegers vrij uit en daar horen wij ook niemand in de Tweede Kamer en de Mainstream-Media-Maffia over. Waarom?

Als wat Feyenoord supporters met hun kinderen op weg zijn naar het Stadion en niks verkeerds doen worden zij net als de Blacks in de jaren ’80 in A’dam van  PvdA ‘Pedo-Burgemeester Ed van Thijn’ in een Razzia van de ’PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ gevangen alsof het ’40-’45 is en met zijn alle met kinderen erbij in de cel gegooid.

Als ‘Don Corleone Rutte’ ( is hij net als Koenders ook een latente Pedo?) bekent seksloos te zijn en te hebben gelogen en Nederlandste Volk te hebben bedrogen mag hij Sorry zeggen en bij de VPRO zomeravonden van Presentator ‘CIA-Trol Erdbrink’  Wilders weg zetten als zijn ‘ blonde vriend Hitler’ en daarmee is de kous af. Ook Rutte wordt niet vervolgd en gaat vrij uit voor zijn misdaden jegens het Nederlandse Volk.

Verlopen ‘Junkie Patty Brad’ aka” het Gat van Nederland”:Geef onze Rutte een tweede kans.
Sterker nog zelfverklaarde seksloze Rutte en zijn boss ‘Graai-King Willem’ worden de hemel in geprezen door de aan cocaïne verslaafde ranzige BN-Hoeren Gordon en Patty Brad en hun Huismarokkaan Ali B. van ‘Maffiaboss John de Mol’ en de ‘Royal-Showbizz Kings’ Joop van den Ende en de ‘VVD valse nicht Albert Verlinden’.

10 reacties op “Kinderverkrachters en Incestplegers gaan Vrij uit in ‘Royal-Incest-NL’ van Rutte.

 1. Demmink, de hoogste topambtenaar op MinJus, had ’n verhouding met ’n jonge(n) Tsjechische gay hoer, die artistieke talenten ontplooide in porno’s zoals Das Fickende Klassenzimmer. Bij DNB is ’n werkneemster die in haar privé tijd SM meesteres was de laan uit gebonjourd, gesanctioneerd door de rechter (mss wel aangesteld door Demmink!!), terwijl Demmink zelf met z’n activiteiten in z’n privé tijd deed wat ie wilde. Toch geestig die NL kromspraak!

 2. Riouwstraat 13 was officieel geregistreerd in het Kinderopvangregister tot en met 5 december 2007 :

  G E M E E N T E B E R I C H T E N
  Deze berichten staan ook op
  http://www.denhaag.nl/gemeenteberichten
  272374_BD_GemBerWk49 / pagina 264 x 154 mm / Plaatsingdatum: 5 december 2007
  https://rmstock.files.wordpress.com/2016/09/ris150726a.pdf
  http://denhaag.nl/web/wcbservlet/com.gxwebmanager.gxpublic.risbis.fileservlet?fileid=fdcd144f-9315-444d-aa14-702dd11a5559

 3. Nu die idiote donorwet is aangenomen, zijn alle lichaamsdelen nu verworden tot eigendom van de Staat der Nederlanden.

  In geval van een onvrijwillige castratie a.g.v. verkeersongeluk, bedrijfsongeval of huishoudelijke vergissing kan de uitverkorene pedofiel in de toekomst kiezen uit de lul op sterk water van Onno H, Gordon, Kameel, Mark Rukke, Joris D.,
  Albert Boulevard-Relnicht etc.
  Inclusief 3 jaar garantie volgens de voorwaarden van de Gezondheidsraad.

  De techniek staat voor niets. Leve de democratie !

 4. Met het voor zich uitschuiven van de referendum meerderheid die zich
  tegen een Ukraine verdrag heeft uitgesproken maakt Mart Rukke duide-
  -lijk welke opvatting hij er op na houdt van wat democratie is.
  Een zelfde houding heeft Koenders naar het Hongaarse vluchteling verdeel
  referendum: deugd niet ! volgens hem.
  Terwijl het volk al jaar in jaar uit staat te kotsen van die opgedrongen €U.shit
  schijnt het die op de tast functionerende Juncker ook enigszins bij benadering
  duidelijk te worden . Weggegooid geld de landelijke en €uropese bestuurskliek.
  Kan zo het riool in. Spoelen maar .

 5. Van der Steur, nu minister voor Veiligheid en Justitie, laat donderdag weten dat hij er deze zomer goed over na heeft gedacht en dat hij zich niet beschikbaar stelt voor de VVD-lijst.

 6. Het is wie de geschiedenis schrijf ! De witte slavenhandelaars dachten hun taal
  door te drukken maar dat ging niet op bij de robuuste slaven van curacao hun taal kon niemand afpakken in wereld zijn zei de enige !

  En het horen dat andere hun vrijheid hadden en hun niet waren de koppen van de witte handelaars aan het rollen !

  Geloof u me niet vraag het aan trix !

  En als jullie weer willen krijgen hier of daar meneer Rutte gaan jullie maar door !
  Hier worden jullie vermoord en daar hakken ze jullie hoofden af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s