(van onze Lekkende VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘PvdA Spijtoptant Kuzu‘ geeft premier ‘Oorlog’s-misdadiger Netanyahu’   Khadija Aribvan Israël geen hand en daar heeft hij gelijk in.
De Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk zijn terecht boos over het lekken van de inhoud van een klachtenbrief die zij naar het corrupte altijd lekkende presidium van de ‘PvdA Mocro Spion Arib‘ van de Tweede Kamer hadden gestuurd. De brief stond dinsdag beschreven in lekkende ‘Neonazi -Riool Toilet-Telegraaf’.

Lekkende VVD Hysterica Anoucha Van Miltenburg’: Kritiek binnen Tweede Kamer Kroeg houden.
Kuzu en Öztürk, oprichters van de beweging DENK, willen een onafhankelijk onderzoek naar het lek en daar hebben zij gelijk in. Ook de Prinsjesdag Nota is weer uitgelekt en Rutte weet weer van niets.

Kuzu en Öztürk hadden de brief op 7 juli gestuurd naar het presidium van ‘Morco Spion Arib’, het dagelijks Lekkende corrupte bestuur van de ‘Tweede-Slangenkuil-Kamer’. Wij zijn geen fan van DENK en hun Sultan Anoucha Van MiltenburgErdogan, maar de partij heeft wel nagedacht over de extreme corruptie van de altijd Lekkende en Liegende Rutte met zijn PvdA-hoertjes. „DENK betreurt deze lekkende gang van zaken en neemt er aanstoot aan dat leden van het presidium misbruik maken van hun positie door als lid van het dagelijks bestuur van het huis van de democratie de vertrouwelijkheid te schenden om zodoende collega-Kamerleden te schaden. Ook vinden zij dat zij worden gediscrimineerd als handlanger van ‘Sultan Erdogan’, terwijl er nooit een woord wordt gezegd dat Arib een spion is van de Dictator-Koning van Marokko”, aldus een verklaring.

PVV eist spoedvergadering Lekkende ‘Gangster-bestuur’ van Kamervoorzitter  Miltenburg.
De in de Telegraaf beschreven brief gaat over het optreden van Kamervoorzitter landverrader Khadija Arib. Kuzu en Öztürk kwamen in juni hard met haar in aanvaring na een weigering om de stemmingen in de Tweede Kamer uit te stellen vanwege de islamitische vastenmaand.’Spion Arib’ was het zat toen de twee doorgingen hun punt te maken. Ze noemde het aanvragen van hoofdelijke stemmingen en het vervolgens te kijk zetten van de stemmende collega-Kamerleden in filmpjes op internet „niet chic” en een „Kamerlid onwaardig”. Voor die Judasstreek is zij extreem hoog geplaats op de ‘PvdA-kandidaten-hoeren-lijst’. De corrupte lekkende voorzitter en ondervoorzitters van de Tweede Kamer vormen gezamenlijk het presidium. Het houdt zich bezig met de duistere werkwijze en lekkende ‘Doofpot-procedures’, stelt de ‘Graai-begroting’ van de Kamer op en beheert de uitgaven en fraude-declaraties.