(van onze altijd liegende VVD-misdaadgroep redactie)

Fred Teeven meineedAMSTERDAM-NOIR-Nog niet zolang geleden verklaarde de ‘VVD- Griezel Teeven’ bij EenVandaag dat hij graag door wil gaan als Kamerlid. Nu verklaart hij er zelf mee te willen stoppen en te gaan genieten van het Luxe Wachtgeld in het buitenland. M.a.w. hij is er door de VVD uitgegooid omdat hij betrapt is op Witwassen van drugsgelden. In straattaal van Rutte:” hij kan op pleuren en sterven maar”. Dat tot groot verdriet van het Misdaadjournalistiek-drek dat altijd met of voor Teeven heeft gewerkt.

 

Fred Teeven stelt zich niet opnieuw verkiesbaar voor de Tweede Kamer en het(NSB)- Volk en Vaderland.Hij wil niet op de VVD-lijst voor de verkiezingen van volgend jaar liegt hij als een Ras VVD-er. “Ik ben nu elf jaar actief crimineel geweest in de landelijke politiek, ruim zes jaar als Kamerlid en ruim vier jaar als staatssecretaris Crimefighter Volksonderdrukker van de ‘VVD-Pedo-Demmink-justitie’. Dat was een mooie leugen en Graai en Naai tijd”, bralt hij met zijn uitgesproken criminele Lombroso Big Head.

Teeven als ras Opportunist, die 58 is, is verschillende periodes lid van de Kamer geweest, eerst voor de idioten van Leefbaar Nederland, later voor de VVD-misdaadgroep.  Hij is vooral trots dat hij een terminal zieke Vluchtelingetje  de dood heeft inestuurd:

Op grond van het voorgaande hoopt Teeven toch nog stiekem op een ‘Graai-baantje’ bij de ‘COA-misdaadgroep, alwaar zijn partijgenoot ‘Onno-schandkanpe-Hoes’ inmiddels straffeloos loopt te graaien. Van oktober 2012 tot 9 maart 2015 was hij staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie. Hij trad af in de nasleep van de ‘Teevendeal’, de Drugs Witwas-overeenkomst die hij als corrupte officier van justitie stiekem had gesloten met een drugscrimineel Cees Helman. Over die deal was veel politieke commotie, vooral over de vraag of er nu wel of geen bewijs was van de hoogte van het bedrag en wat Teeven er zelf wijzer van geworden is. Dat was ook de tijd dat Teeven persoonlijk Steve Brown belde en hem schaterlachend van plezier aankondigde dat hij binnen enkele dagen vermoord ging worden door huurmoordenaars van Sam Klepper en John Mieremet. Dat Brown niet is vermoord leidde ook tot groot verdriet bij het Misdaadjournalistiek-drek. Teeven, die als lid van het ‘VVD-Pedo-Demmink-OM’ en als staatssecretaris bekend stond als ‘crimefighter’ Volksonderdrukker en beschermer van Demmink en het Misdaadjournalistiek-drek , kwam na zijn periode als corrupt en altijd liegende bewindsman vorig jaar terug in de Tweede Kamer. Bij de verkiezingen van 2012 stond hij op de vijfde plaats van de ‘VVD-misdaadgroep-lijst’. Ook als hij lager op de lijst had gestaan, was hij in de Kamer gekomen: hij kreeg ruim 35.000 SBS-Tokkie-stemmen, die waren opgehitst door o.a. zijn Pr-man John van den Heuvel en Paul Vugts ruim genoeg om met voorkeurstemmen te worden gekozen.