(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The Obama Legacy Part IV: Protecting the Racist State, Scorning Black obama-legacyAmerica: Not once did Obama lift a finger to fight for the needs and rights of his most loyal constituency.
De US is door het jarenlang straffeloos roven en plunderen van de Elite failliet. Inmiddels bezit 1 procent Ultra Rijken zo ongeveer 99 procent van alles en leven als ‘Graai King Willem’(Video). President ‘TTIP Obama’ is een begenadigd (valse) spreker als hij het heeft over dat het Kapitalistische systeem in de US de gewone man en vrouw in de steek heeft gelaten. Net als in Nederland Rutte de boel in de maling neemt met zijn ‘Tuig van de richel Bruinhemden-taal‘. Obama steunt door dik en dun de ‘War Mongol Hillary Clinton’ en haar man ‘Pedo Bill’ de Cigar en zijn te jonge Volkse sexsslaven(Video) en daarmee ook de Wapenhandel. De werkelijkheid is dat de US voor de gewone man een Hell on earth is geworden waar o.a. 60 miljoen arme sloebers aan de foodstamps zijn om niet van de honger te sterven.

Poverty: 10 Cities With the Most Homeless People.

Dat in Chicago de teller nu al dit jaar op meer dan 500 vermoorden jonge blacks staat. En dat is meer dan alle doden US soldaten in Irak en  ‘US-Heroïne Afhanistan‘ bij elkaar de afgelopen 5 jaar. Dat er meer jonge Blacks in de Ghetto per week worden vermoord door de politie van Obama dan door de Sultan ‘Erdogan’ Koerden en journalisten zijn vermoord.

Netanyahu de President van de ‘USA-Elite’ met staande ovatie ontvangen door zijn corrupte US Congres.
stand-up
De ‘US-Elite des doods’ geven Netanyahu  in een nieuwe overeenkomst over een periode van tien jaar bijna 34 miljard euro militaire ‘hulp’ wat direct heeft geleid tot het stijgen van de aandelen des doods van de Wapenhandel. En dan te bedenken dat het feit Kuzu de Oorlog ‘s misdadiger Netanyahu terecht geen hand wilde geven (Video) leidde tot een heuse rel in de Tweede Kamer en de MSM. Maar dat Obama 34 miljard Wapens cadeau heeft gedaan aan de Massamoordenaar  Netanyahu horen wij niemand over. Niet eerder hebben de ‘VS- Elite’ een landje (8 miljoen inwoners, voor elke inwoner een US Tank) zo veel militaire hulp toegezegd en werden er zoveel blacks vermoord in de US en waren er nog nooit zoveel mensen aangewezen op foodstamps en liggen hommeles mensen op iedere hoek van de straat. Dat is dus de legacy van ‘Super-Elite-Gangster Obama’.

 Special Cases: “Massacre, Police Shooting poor Black’s” met Anna Wertenbroch en Kulwant Atwal. 

De Dood en verderf overeenkomst wordt woensdag in Washington getekend volgens het ministerie van Corrupte Buitenlandse Zaken. Ondanks het recordbedrag had de Israëlische regering van premier Massamoordenaar Benjamin Netanyahu op 40 miljard gehoopt en verliepen de onderhandelingen tien maanden lang moeilijk. De verhouding tussen Netanyahu en de Amerikaanse Wapenhandel en kill the blacks foodstamp President Obama is op zijn zachtst gezegd voor de show koel. Maar Netanyahu zou liever nu een deal met ‘TTIP-Obama’ sluiten, dan wachten op de Amerikaanse ‘Freak-presidentsverkiezingen’ van 8 november. Stel je voor dat Trump President wordt dan weet je het maar nooit. Israël wordt in de nieuwe overeenkomst beperkt in zijn bestedingskeuze. Zo zou het land op den duur geen geld meer in de eigen corrupte defensie-industrie mogen pompen, maar er Amerikaanse wapens voor moeten kopen wat de’ War Mongol Clinton’ en haar ‘Corporatie crime-TTIP- kliek‘ een gelukkige mens Duivel heeft gemaakt.

Het trieste en misdadige van dit artikel hiervoor is dat van die 34 miljard miljoenen US Hommels & Foodstamps arme sloeberds weer een menswaardig bestaan hadden kunnen krijgen en nu verdwijnen die miljarden weer in de zakken van de ‘Ultra-rijken’ handelaren des doods. En alleen al voordat feit hoort Obama op grond van het natuurrecht in de cel!