(van onze VVD en PvdA ‘Witwas- Bestuur-gangster’ i.s.m. onze Bankier-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Queen Maxima’: de Dutchman does not exist, but his Taxfree money in my pocket is very real. Is NL een ‘Elite-Schurken-Staat’ met als beschermheer het Lieg en Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemBedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongens Asscher. Volgens het voor 100 procent van Staatswege gesubsidieerde (= vorm van omkoping; Wiens brood men eet diens woord men spreekt ) Transparency-NL  is Nederland geen corrupt land. Maar oordeelt u zelf:Nederlandse Misdaadbanken hebben binnen hun ’private banking’-tak „ opzettelijk onvoldoende aandacht voor fiscale integriteitsrisico’s”, zoals Elite-Mega-witwassen, fiscale fraude, corruptie, terrorismefinanciering en ‘Teeven-belangenverstrengeling’. Dat stelt toezichthouder DNB maandag in de Tweede Kamer-slangenkuil. Divisiedirecteur Frank Elderson van DNB is één van de sprekers tijdens de expert meeting naar aanleiding van de Panama Papers-affaire eerder dit jaar.

Abn Amro op Guernsey was jarenlang de huisbank van de Koninklijke familie.

Elderson schrijft in een ’position paper’, dat hij vandaag namens DNB zal toelichten, over onderzoek naar ’private banking’ bij 6 Misdaadbenden. En op verzoek van Mark Rutte zal zwijgen over het Koningshuis, aangezien Rutte Staatsrechtelijk verantwoordelijk is voor de King en zijn ‘Graai en Naai incest Familie’(Video). Ook mocht hij van Rutte niet spreken over de ‘VVD- Witwas Zuidas’, want als die zouden worden gearresteerd is de  corrupte VVD-Top compleet weggevaagd. En met wie moeten de PvdA-hoertjes dan na de komende landelijke verkiezingen, als tenminste nog bestaan(Video) regeren? Hij melde wel trots dat types als de “Monster-Willem Holleeders” niet als cliënten worden geaccepteerd. Daar kreeg hij dan ook spontaan een applaus voor van de aanwezige( corrupte) laffe Kamerleden:

Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Royals en Ultra-rijken uit de Panama Papers. 

ABN-AMRO’s private misdaad-banking tak van Godfather Zalm dook op in de Panama Papers en tot heden is er nog niemand gearresteerd. En dat is wel te begrijpen de ‘VVD-Justitie’ van de ‘VVD Mega Fraudeur Van der Steur’ kan moeilijk Rutte en zich elf arresteren en  de ‘Graai-King Willem’ en zijn Syfilis familie en dus kunnen alle andere ‘Elite- Fraudeurs’ uit de Panama-Papers zich beroepen op rechtsgelijkheid als men hun wil aanpakken. Bovendien ligt de eindverantwoording van de ABN Staatsrechtelijk bij de ‘PvdA Gluipers Dijsselbloem’. Dus die zou ook gearresteerd moeten worden samen met de Top ‘VVD Drag Queen Zalm’.Zo bleek de staatsbank via Guernsey criminele diensten aan te bieden die er uitsluitend op gericht zijn om de daadwerkelijk belanghebbende van een vennootschap af te schermen, zodat die ook voor autoriteiten, niet meer te vinden is.

Complexe structuren en als huiskrant de Panama Papers.
Volgens DNB brengt private banking „hoge integriteitsrisico’s met zich mee”, omdat „doorgaans geen sprake is van direct cliëntcontact.”Zo leidt de dienstverlening „tot het ontstaan van complexe ondoorzichtige  Witwas structuren”, waarbij „frequent gebruik gemaakt wordt van entiteiten uit offshore jurisdicties alwaar ook het ‘Taxfree-Koningshuis’ ‘bankiert’ die vergaande geheimhouding mogelijk maken.”

Witwassen exclusief voor de Ratten in pak.
Belangrijke integriteitsrisico’s betreffen volgens DNB „witwassen, fiscale fraude, corruptie, terrorismefinanciering en Teeven-belangenverstrengeling.”„Het is voor een Misdaadbank zaak om de beweegredenen van de cliënt die bij haar bankiert goed te doorgronden en te documenteren, zodat de bank in staat is om eventuele (fiscale) integriteitsrisico’s van de cliënt goed in te schatten”, schrijft DNB in de brief, die direct de Doofpot in ging bij het ‘Tuig van de Richel- Kabinet Rutte’.