(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- De Valse VVD Nicht ‘Drag Queen Zalm’ heeft zijn laatste misdaad gepleegd als Gerrit ZalmGodfather van de ABN-misdaadgroep en gaat er als een geslaagde dief in de nacht vandoor. Zijn opvolger staat al in de ‘Graai-startblokken’ en volgens onze ‘Haagse- slangenkuil’ bronnen is dat Dijsselbloem. Dijsselbloem heeft zich in tegenstelling tot nagenoeg alle PvdA Top ratten in pak wel op ‘ PvdA-Kandidaten-hoeren’ lijst laten zetten, maar dat is gewoon een afleilings manoeuvre dat hij gaat voor Bankier-gangster.

Failliet en toch Winst: Was DSB een Complot van Grote Misdaad-banken en “Zalm & Bos”.
dirk-schering-gerrit-zalmDe ellende en leed die deze Top VVD-er Zalm de afgelopen kwart eeuw straffeloos heeft veroorzaakt is niet te beschrijven. Denkt u in dit verband alleen maar aan Zalm zijn duistere rol bij het nodeloos failliet laten gaan van de DSB-misdaadbankje van de Boerenpummel Godfather Scheringa. In een land waar de Rule of Law zou gelden zou hij al lang en breed in de cel zitten en/of TBS inrichting. En om Rutte zijn woorden maar te gebruiken voor het ‘Tuig van de richel Zalm laat hij oppleuren en sterven maar’.Het lager Personeel van ABN AMRO is begin dit jaar op het verkeerde been gezet door de Top ‘Drag Queen Zalm’. Volgens vakbond De Unie had de Staats-Misdaadbank die valt onder de verantwoordelijkheid van de PvdA Minister van Financiën voor de Rijken de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ veel eerder moeten melden dat er een reorganisatie ‘der Kleine luiden ‘aan zit te komen.

Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt Dijsselbloem vervolging.

Gerrit Zalm heeft zijn ‘VVD-hielen’ nog niet gelicht of ABN gaat voor negatieve spaarrente.
“Bij de presentatie van de eerstekwartaalcijfers, met een winstdaling van 13%, was er nog geen sprake van personele consequenties”, herinnert belangenbehartiger Emanuel Geurts van de bond zich.”Het was een beetje van ‘slaap zacht met Zalm en Dijsselbloem’. En drie maanden later, bij de cijfers over het tweede kwartaal, werd er ineens €200 miljoen gereserveerd. Dat vind ik niet geloofwaardig en daar blijkt maar weer eens dat het Kabinet Rutteen zijn loopjongen Asscher niks anders doet als liegen en bedriegen. Het is tuig van de richel.”

Gedwongen de laan uit de Kapo Klijnsma Bijstand in. VNL Partij Führer Jan Roos staat pal achter de Zalm en de ABN-misdaadgroep.
Jeroen Dijsselbloem Jan HommenUit een interne mededeling die de Misdaadbank vrijdag naar haar ‘Raad van Medewerkers’ stuurde blijkt dat in de periode tot 2020 maximaal 1375 arbeidsplaatsen worden geschrapt als onderdeel van een kostenbesparing. Het leeuwendeel van die banen, naar schatting 950, verdwijnt het komende jaar al. “Ga er maar vanuit dat in die groep veel gedwongen ontslagen zitten”, voorspelt Geurts. Daarbij gaf ABN AMRO aan de komende tijd te blijven kijken naar verdere besparingen op het lager personeel, waardoor mogelijk nog meer arbeidsplaatsen kunnen komen te vervallen. De banen zullen verdwijnen bij ondersteunende en controlerende functies zoals op personeelszaken, de financiële administratie en risicomanagement, al is de exacte invulling niet bekend.

Bonussen en Mega Graai slarissen veilig stellen. Top ABN is bikkelharde TBS-er met gevaar voor herhaling bleek bij Hoorzitting Tweede Kamer.
CNV meent dat duidelijk is welke richting ABN AMRO- misdaadgroep op wil. De bond spreekt van een “hele simpele vorm van kostenbesparing op de ‘Kleine luiden’ “. Maar een duidelijke strategie is volgens CNV niet zichtbaar. Ook vindt de bond het “onprettig” dat nog niet duidelijk is waar alle ontslagen zullen vallen en dat de Graai-Top buiten deze ontslagronde wordt gehouden.

Advertentietje volstaat voor Zalm om ontslag aan te kondigen.

Vakbond FNV zet onder meer vraagtekens bij de manier waarop de aantallen maandag bekend werden gemaakt, namelijk per advertentie. Dat er nog altijd geen duidelijkheid en zekerheid is voor de lagere werknemers zonder bonus of gouden handdruk maakt de situatie vervelend en onzeker, aldus bestuurder Bob Bolte van FNV.Werknemers die buiten de ‘Kings-Gay-VVD-boot’ vallen kunnen volgens FNV in ieder geval terugvallen op een stevig sociaal akkoord dat vorig jaar voor een langjarige periode werd afgesloten. Ook De Unie is blij met het sociale plan. Die bond wil dat alle ontslagen werknemers onder dezelfde voorwaarden vallen.