(van Wie neukte wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wéér een klap voor Billenmaatje ‘Junkie Gordon’ van Mark Rutte.
Terwijl Rutte met zijn ‘Valse-VVD-nichten-Bruinhemden’ taal over de Zaanse rel de mark en goor‘SBS-Tokkie’ stoere bink uithangt valt zijn billenmaatje Gordon de bejaarden omroep Max lastig met liederlijke Junkie Taal.Jan Slagter heeft de VVD ‘Valse-snuif-nicht Gordon’ vanmiddag behoorlijk de les gelezen en met feiten om de ‘VVD-oren’ geslagen in het radioprogramma De Nieuws BV van Willemijn Veenhoven. Dat was te horen op Radio 1. Veenhoven had Slagter in de studio en Gordon aan de lijn,omdat de zanger vanochtend in De Telegraaf riep dat Omroep MAX te weinig voor ouderen doet.
Slagter: “Het lijkt alsof die VVD Valse nicht Gordon een tijdje niet in Nederland is geweest en alleen maar cocaïne heeft liggen snuiven, al dan niet  met wat te jonge ‘COA-Schandknapen’ die hij samen met zijn partijgenoot Onno Hoes uit elkaar heeft liggen trekken op Ibiza. Wij doen juist heel veel voor de ouderen. Denk bijvoorbeeld aan het programma MAX Maakt Mogelijk.

Rutte:Oliver Stone&Steve Brown zijn Tuig van de richel en laat ze oppleuren en sterven.

Brockhus haalt ‘Rutte’&Gordon’ en ‘Hysterica Miltenburg en de Pers door de wringer heen.
Slagter gaf ook aan bezig te zijn met het oprichten van een verpleeghuis voor ouderen die moeten rondkomen van een honger AOW dankzij Rutte. “Ik denk ook aan het programma Nooit Meer Alleen, waarin we de eenzaamheid onder ouderen proberen te strijden, die soms zelfs van ellende zelfmoord plegen of helemaal verpieteren door Rutte zijn misdadige beleid. En ik denk aan het Nationale Zorgspreekuur wat er komt en aan hoe we ons hebben ingezet voor de thuiszorg, die totaal is afgebroken door Rutte en zijn PvdA-hoertjes En dan maakt jou Media-Maffia-Boss John de Mol programma’s met Cocaïne handelaren als Frank Masmeijer, ga je schamen met je Rutte.”
Rutte&Gordon”:”Ons Land of arbeiders verraders noemen gaat te ver”.

Ook RTL-collega Sophia is boos op Billenmaatje van Rutte ‘Junkie Gordon’. Oude Nichten Gordon en ‘VVD-Glitter Kip Geert luxe in ‘AOW-Show’. Kan het ‘Goorder’?
Mark Rutte Toppers
Gordon is hypocriete en een VVD Valse snuif nicht, vindt Slagter. De omroepbaas: “Ik heb jou niet gezien op die demonstraties tegen de uitbuiting en vernedering van de bejaarden door je billenmaatje Rutte. Wat jij doet is een beetje koketteren met je reet bij Mark Rutte in zijn Haagse Torentje. Als er iemand in dit land verantwoordelijk is voor de puinhopen en het menselijke leed in de zorg, dan is het Rutte. Daar loop jij mee te koketteren. Als je daar echt iets aan wil doen, ga dan met een bord om je buik lopen op het Binnenhof in plaats van je te pletter te snuiven. Rutte is er voor verantwoordelijk. Niet wij.
Die terechte kritiek kon Gordon niet incasseren o.a. omdat hij nog een levensgrote Coke-kater had en pijn in zijn gat.

Rutte belt Linda de Mol en eist opheldering verwijdering Coke Junkie Gordon.
De valse VVD-zanger: “Ik vind het heel jammer dat je woorden gebruikt als koketteren, want dat gaat nergens over. Wij hebben onze partijgenoot Mark Rutte bereid gevonden om ons Riool pulp “Melk de bejaarden uit” programma ten koste van wat demente bejaarden te openen. Dat is altijd leuk als een minister-president dat wil doen verkleed als Garry Glitter. Hij is zich wel degelijk bewust van de problematiek die er is. Er is al 500.000 euro teruggedraaid van de honderden miljoenen bezuinigingenberovingen door het kabinet-Rutte en zijn PvdA-hoertje Asscher, Snif.”
Ze hebben eerst honderden miljoenen bezuinigd, Gordon“, wees Slagter hem terecht.
Gordon opende vervolgens verder de ‘VVD- Valse nichten aanval’: “Als jij drie avonden per jaar een concert gaat geven met MAX Proms wat negen ton kost en je kan dat geld beter besteden aan programma’s voor ouderen, dan heb je geen recht van spreken, Snif.

‘Rutte&Gordon’:”Ons Land of arbeiders verraders noemen gaat te ver”.

Ik vind het onzin om mij te betichten dat ik hiermee koketteer. Wat is dat voor onzin.
Slagter: “Je weet dat we daar altijd mensen gratis uitnodigen voor de thuiszorg en dat gaat bij die  Royal-Showbizz-Vuilinis van je andere VVD Gay-gabber Albert Verlinde wel anders.”
Gordon: “Wat heeft het voor nut om mensen uit te nodigenalbert-verlinde van de thuiszorg als er 2,5 ton naar The Supremes gaan, naar het buitenland, terwijl er hele tehuizen in eenzaamheid zitten door mijn billenmaatje Rutte?
Het is onzin dat het om 2,5 ton gaat, zei Slagter.
Maak die cijfers dan openbaar!“, bralde Gordon, snif.
Slagter: “Als jij dan ook openbaar maakt wat jij verdient met de programma’s van het Ouderenfonds.”
Nou, dat doen wij dan wel en dat is 200 duizend per aflevering.
Gordon: “Dat wil ik best openbaar maken, hoor,maar dat doe ik niet,Snif. Ik denk dat dat een schijntje is van wat er naar jullie buitenlandse artiesten gaat.
Slagter: “Ik heb jou niet gezien op demonstraties tegen het afbraak beleid van het Kabinet Rutte en Asscher, ik zag je thee drinken bij Mark Rutte en daarmee koketteren en constant naar de toilet rennen, waarom? En wat dacht je van al die middagen die wij verzorgen in tehuizen, waarvoor we jou ook gevraagd hebben om gratis op te komen treden? Dat kon helaas niet.
Tot slot benadrukte Slagter ook nog dat er van de 2,5 miljoen Heel Holland Bakt-kijkers, toen Rutte op het ander net bij de VPRO zijn leugens mocht spuien bij de ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink’ maar liefst 1,5 miljoen ouder waren dan 50 jaar.

De radioruzie is terug te luisteren op de website van Radio 1.