(van onze Zinkende schip PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zieke’ Plasterk keert niet terug op ‘PvdA-hoeren-kandidatenlijst’.Lodewijk Asscher
PvdA-vicepremier VVD loopjongen van Rutte Asscher heeft zijn keuze nog altijd niet gemaakt.Vanochtend sloot de ‘PvdA-kandidaten-hoerenlijst’. Asscher heeft zich niet aangemeld zoals de meeste Top Pvda Ratten, maar hij zou dat op een later moment alsnog kunnen doen dat weet je nooit met die Top Ratten in pak.”Ik pieker nog even door tot in oktober of ik wel op het PvdA zinkend schip blijf”, bralt Asscher tegen RTL Nieuws. “Er zijn talloze mogelijkheden om wel of niet in de politiek actief te blijven Graaien en Naaien.Een Burgemeester functietje of iets bij de ‘COA-misdaadgroep’ of anders voor jaren het Luxe Wachtgeld in, ha,ha,ha. Daaronder kan een plek op de kandidatenlijst een optie zijn. Maar ik heb daar nog niet over besloten als telg van de beruchtste ‘NSB-Misdaadfamillie-Asscher’, misschien ga ik wel net als die GroenLinks ‘Beroeps-Doofpot Femke Halsema’ door als Bankier-gangster.”

VVD&PvdA Kamerlid voor even op het zinkende schip en dan Wachtgeld in,’Halleluja’. Strijden met ‘Imam-Samsom’

Het is vooral spannend voor de PvdA-hoertjes of Asscher zich mengt in de strijd om het lijsttrekkerschap van Irene Asscherhet zinkende Pvda Schip. In de  slangenkuil van corrupt politiek Den Haag wordt daar al tijden over gespeculeerd. Hij zou een stevige concurrent kunnen worden van de huidige fractievoorzitter ‘Eichmann Samsom’, die een bord voor zijn kop heeft van hem ik jou daar. Asscher is altijd vaag geweest over zijn politieke ambities en het inktzwarte verleden van zijn ‘NSB-Maffia-Familie’ en het feit dat zijn moeder o.a. ‘Graai-CEO’ is bij Malborro. Ook vandaag spreekt hij zich er niet over uit. Wie op de kandidaten-hoerenlijst van de PvdA wil, moest zich uiterlijk om tien uur vanochtend melden. “Ik heb nu geen brief geschreven”, bralt Asscher hautain. Maar hij laat wel doorschemeren dat voor hem een uitzondering wordt gemaakt als Top Rat: als hij wil kan hij zich ook op een later moment nog melden voor de ‘kandidaten-hoerenlijst’.

Nadenken hoe uit de gevangenis te blijven .

De prominente doortrapte en gewentenloze PvdA’er overweegt ook nog om een gooi te doen naar het Correspondents dinerlijsttrekkerschap. De aanmelding daarvoor sluit in oktober. Asscher: “Ik denk na of ik wel of niet in de ‘Graai en Naai politiek’ zal blijven. En als ik dat zal doen, in welke vorm.”Dat Asscher zich nog altijd niet heeft uitgesproken, vindt politiek commentator de corrupte Elite geile Frits Wester niet handig als aanhanger van de VVD-misdaadgroep: “Als Asscher echt meent dat hij twijfelt en geen spelletje speelt dan zou ik zeggen: bij twijfel niet oversteken. De PvdA heeft een partijleider nodig die overloopt van ambitie voor de beweging. Niet iemand die nog steeds in de knoop zit met zijn eigen corrupte ambities zoals ook ik.”

Ratrace in de corrupte PvdA. Referendum over ‘Wachtgeld-Profiteurs’: Plasterk laat mijn Wachtgeld met rust.
Zittende ‘Jaknikkers -PvdA-Kamerleden‘ zullen er niet rouwig om zijn als Asscher niet op de lijst wil. Het merendeel van de’ Kadaver-Kamerleden’ wil door en het wordt vechten voor een goede plek op de lijst. Het zou zomer kunnen dat de PvdA op Nul eindigt. Zeker nu de PvdA er zo beroerd voor staat in de peilingen geeft alleen een hoge plek op de lijst enige zekerheid dat je ook echt in de Tweede Kamer komt. Sharon DijksmaMaar een plek in de top 10 is maar voor enkele weggelegd en meer stemmen gaat de PvdA zekere niet halen.In de top van de PvdA-lijst zullen de namen van enkele corrupte partijprominenten zeker prijken, zoals Kamervoorzitter ‘Mocro Spion Arib’, minister ‘Hysterica Lilianne Ploumen’ en staatssecretaris “Miss Cow” Dijksma. Het is gebruikelijk om ook een paar klinkende nieuwe ‘Graai-namen’ in de top van de lijst op te nemen, die hun sporen al verdiend hebben in het verraad jegens de arbeiders. De kans voor zittende parlementariërs om hoog op de lijst te komen is daarmee klein en die zullen dan ook met zijn alle het Luxe Wachtgeld in verdwijnen. Het wordt een ‘ratrace’ voor een goede notering en gelukkig heeft onze Ronald er voor gezorgd dat het Wachtgeld extreem luxe is gebleven, want ik moet er niet aan denken dat wij in zo’n ‘Klijnsma-Bijstand’ uitkering terecht zouden komen en dat dan die VNL Kaalkop Jan Roos in je nekt hijgt, zegt één van de Kamerleden angstig op basis van anonimiteit.