( van onze Verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Teken Petitie: Redt een Kind en geef het onderwijs en eten.Klaas Dijkhoff
Sultan Erdogan’ heeft zijn 6 miljard afpers bloed-poen binnen van de reeds kaal geplukte EU-Burgers, maar dat houdt de arme sloebers niet tegen om naar de EU te komen. Zolang het Westen voor de Wapen en Olie handel het Midden-Oosten en Afrika leeg rooft en plat bombardeert blijven de arme sloebers massaal naar de EU komen. Daar kan zelfs een Moordende en verkrachtende Sultan niets aan doen. Op de allereerste dag van haar missie heeft de Nederlandse Stichting Bootvluchteling zondag 350 drenkelingen uit zee gehaald wat Jan Roos woest maakte. Hij noemde dat o.a. ‘Geen-Kaalkoppen-stijl’. Deze redding gebeurde tussen het door de EU en US Elite plat gebombeerde Libië en Malta, schrijft de stichting.

Prinses Mabel aka “Hertogin Yab Yum” protesteert(Video): Veel kinderen van ‘Das Totenschiff’ gestorven in Egeïsche Zee. 

Onder de drenkelingen waren veel gevallen van Shell shock, extreme uitbuiting, uitdroging, honger en zeeziekte. Op verzoek van de Italiaanse kustwacht worden de mannen, vrouwen en kinderen naar Sicilië gebracht.

Oppositie: snel 750 vluchtelingetjes ophalen in de uitverkoop bij de Mensenhandel(Video).

Mensenhandel verlegt route en Pedo’s nog steeds vrij spel(Video) in de EU en NL.

Het is niet bekend hoeveel kinderen in de uitverkoop gaan naar de Dutch ‘COA-misdaadgroep’ van de Top VVD-ers ‘Onno-schandknapen-Hoes en ‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff”.Stichting Bootvluchteling patrouilleert sinds vandaag met het speciale reddingsschip Golfo Azzurro in het gebied tussen Libië en Italië en dat maakt hun wat ons betreft tot jan-roosechte “menschen”( Mensch means “a person of integrity and honor”). In samenwerking met de Italiaanse kustwacht en marine spoort de stichting boten in nood op en brengt de opvarenden daarna in veiligheid. Andere schepen pikten gedurende het weekeinde nog veel meer vluchtelingen op. In totaal liep de teller op naar 3400 geredde mensen van de Totenschiff. Omdat het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte geen hand uitsteekt om de Bootvluchtelingen van de verdrinking ‘s dood te redden heeft de Italiaanse overheid de Nederlandse stichting gevraagd om een helpende hand bij de toenemende vluchtelingenstroom vanuit Libië. De stichting werkt met goed getrainde, professionele vrijwilligers, zoals artsen en reddingswerkers, die niks te maken willen hebben met de COA-misdaadgroep en de VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’. VNL Partij Führer Jan Roos heeft geëist dat het schip direct aan de ketting gaat en dat alle Vluchtelingen in hun thuislanden te werk worden gesteld voor zijn sponsoren de (VVD)-Elite-Gangsters.

Opmerking: Zie voor meer schokkende feiten en omstandigheden m.b.t o.a. Prinses Mabel vanavond “de Stem van de Straat”(Video).