(van onze VVD Valse nichten dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een paar dagen geleden gaven wij aandacht aan Rutte zijn hitsige stoere ‘Gay-SA-Mark Rutte Ard van der SteurVVD-Bruinhemden’ haat zaai taal naar aanleiding van het relletje dat nu al een tijd gaande is in Zaandam omtrent wat kansarme hangjongeren die door ‘Don Corleone Rutte’ en zijn VVD-misdaadgroep hun buurthuis kwijt zijn. De ‘Pulp-Media-Maffia’ heeft deze onbenullig zaak inmiddels opgeblazen tot het beleg van Kaboel. Wij stelde toen o.a. dat Rutte dit relletje heeft aangegrepen om de ‘SBS-Tokkies’ af te leiden van het feit dat Rutte en zijn Lieg en Bedrieg Kabinet hun tot op het bot heeft kaal bezuinigd berooft en daar kwam geen enkele kansarme hangjongen zonder clubhuis aan te pas. ‘Clubhuizen'( lees sexshuisen) zijn er in Rutte zijn land alleen voor de Ratten in pak. Weten de SBS-Tokkies veel.

 

‘Gary Glitter Rutte’ zijn dr. Goebbels propaganda heeft gewerkt blijkens wat ‘SBS-Tokkie Wijnand Heyer’ in de bijna failliete ‘Neonazi -Telegraaf bralt’ :
Mark rutte Aka Sterf maarDie verschoppelingen in Zaandam verklaren dat hun gedrag te wijten is aan het ontbreken van een voor hun geschikt buurthuis. Wat een baarlijke onzin. Het is gewoon te wijten aan de politici, die liever willen thee drinken dan eisen dat men zich aanpast. De zweep erover, want dat is de enige taal die zij verstaan. Vraag dit tuig van de richel eens of zij in hun virtueel verafgode mediterrane moederland ook een buurthuis zouden hebben gehad. Wellicht bestaat het woord ’buurthuis’ niet eens in hun vocabulaire. Als dit de houding is die door de burgemeester wordt voorgeschreven, dan moeten we de oplossing van het probleem wellicht daar zoeken. Opvoeden begint aan de basis, nadàt de rotte appelen uit de boom zijn verwijderd, anders zijn de bloempjes al besmet, voordat zij tot een vruchtje zijn uitgegroeid. Ik heb bewondering voor Mark Rutte, die in ieder geval duidelijk stelling neemt. Bravo Mark!”

Gezien het onzinnige simpele ‘Neonazi VVD- gebral van Heyer’ vragen wij ons oprecht of hij wel echt bestaat en niet een VVD-dr. Goebbels propaganda-Trol is!