(van onze VVD Valse nichten dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De verkiezing zijn in aantocht en de VVD Valse Nicht ‘Garry Glitter Rutte’ is zowaar veranderd vanMark Rutte Toppers een statige premier in een seksloze stoere ‘SA-Tokkie-Bink’.Kennelijk moet zijn stoere ‘Tokkie-taal’ afleiden van het feit dat door zijn misdadige beleid 2,5 miljoen mensen onder de armoede grens moeten ziet te overleven.Rutte lijkt steeds meer en meer op de sadistische ‘Gay-SA-leider Ernst Röhm’ die uiteindelijk door Hitler geslacht werd,toen hij in bed lag te neuken( of verkrachten) met een (jonge) partijgenoot (Demmink, Onno Hoes, Gordon, Albert Verlinde?). Dat Rutte altijd liegt was al een feit van algemene bekenheid, maar nu hangt hij ook nog geheel in strijd met zijn ‘VVD-Gay-aard’ de stoere ‘Tokkie-SA-Bink’ van de Ghetto uit. Het is de dr. Goebbels proganda week van Rutte op de Staatsomroepen VARA met de subsidie ‘Miljonair Van Nieuwkerk’ en de ‘VPRO-Zomeravonden -New York Time&Washington Post’  ‘CIA-Trol-Thomson Erdbrink‘. Hij mocht in die 100 procent van Staatswege gesubdieerde progrmamma’s liegen wat hij wou en Wilders wegzetten als zijn ‘blonde-vriend Hitler’. Wat opgeschoten kansarme jongens kennelijk van Turkse en Marokkaanse afkomst die een clubhuisje willen en niet naar Syrië als Jihads noemde hij stoer Tuig van de richel dat moet oppleuren. Waar naar toe? Naar Syrie? Als verdwaasde kansarme jongeren naar Syrië willen afrijzen mogen zij wat Rutte betreft weer oprotten en sterven. De ‘geile Parlementaire Pers’ vindt het allemaal ‘Bon-stoer-Ton’ en stelde in  het wekelijkse ‘gebral-gesprek’ met de ‘Tokkie-Premier ‘op vrijdag er geen enkele kritische vraag over.

With The Happy Family less Amsterdam ‘Jihadists  fighters’ abroad (video from the ’80 with english subtitled ).

Ukraine–Masks of revolution, de andere kant van de revolutie die u niet mag zien van Rutte en zijn ‘Side Kick Samsom’.

Oliver Stone die de Maidan-revolutie in de Oekraïne’ ooit een complot van de CIA noemde en nu is hij gekomen met een film over Snowden en noemt Rutte ook  Stone en Snowden Tuig van de richel die moeten oprotten en sterven.

VVD-Misdaadgroep wil meer samen moorden en graaien met het Tuig van de richel ‘Liberale-dictators’.De ‘VVD-Demmink- Pedo-Gay Gays’ van Rutte voelen zich kind aan huis bij de ‘Turkse-(Gay)-Bruinhemden’.
Mark rutte Aka Sterf maarDe ‘SA-Gay-Tokkie’ uitspraken van Rutte als de Premier van Nederland en Godfather van de VVD misdaadgroep werden door Sybrand Buma  terecht afgedaan als een premier onwaardig en de SP kwalificeerde Rutte als een Wilders light. De Pvda-hoertjes van Rutte lieten niks van zich horen keurde daarmee stilzwijgend de ophitsende Haatzaai ‘SA-Tokkie’ uitspraken van hun ‘Pooier Rutte’ goed. Ook de IAmsterdam Star reporter en Presentator van “de Stem van de Straat”(Video) Steve Brown moest oprotten en werd fysiek aangevallen door de corrupte, laffe ‘VVD-politie’ en een bolle dronken ‘GroenLinks-Tokkie’op de Dam, toen hij de aanwezige attent maakte dat de corrupte VNO Voorzitter de VVD ‘Valse nicht Hans de Boer‘ werkloze uitmaakt voor Labbenkakken.

Rutte en zijn ‘PvdA Huismarokkaan Aboutaleb’: Terug naar de Gouden Eeuw, Oprotten en Sterven maar!

De Staats-NOS stond erbij en keek erna op de Dam, maar zond het niet uit! Wat ons betreft zijn Rutte en zijn VVD-misdaadgroep met zijn ‘PvdA-hoertjes’ Tuig van de richel dat moet oppleuren en daarna sterven maar.