(door Jean-Paul ’t Gilde i.s.m. onze Verworpenen der aarde redactie)jean-paul_1_

AMSTERDAM-NOIR-Ik ben Jean-Paul ’t Gilde uit Middelburg. Door de politie is 14 gram wiet en 300 gram afval (voor thee) in mijn huis gevonden. Ik heb dit nodig om de symptomen van mijn ziekte MS te verminderen. Het gebruik wordt ondersteund door mijn huisarts en neuroloog. Maar de(corrupte) politie/gemeente wil dat ik mijn huis verlaat.

Onderteken deze petitie:Wij J.P. en alle ondertekenaars constateren dat wietgebruik om medicinale redenen, op advies van neuroloog en huisarts, geen reden mag zijn voor huisuitzetting en verzoeken geen huisuitzetting van een MS-patiënt die medicinaal gebruiker is en geen crimineel. De corrupte rechter keurde de onmenselijke sluiting goed.

harald-bergmannProtestactie tegen huisuitzetting MS-patiënt Middelburg. De onmenselijke en corrupte gemeente Middelburg van  de VVD ‘Graai-Burgemeester Harald Bergmann’ wilde vrijdagochtend de woning van MS-patiënt Jean-Paul ’t Gilde, omdat hij wat hennep thuis had liggen. Tijdens de gepande sluiting vond er een protestactie plaats. De woning aan de Granaat in Middelburg zou vrijdagochtend om 10.00 uur worden gesloten. Vanaf dat moment is Jean-Paul dakloos, want een vervangende woning heeft hij nog niet. Uiteindelijk werd het een week uitgesteld.

Geldproblemen is onzin volgens de VNL Partij Führer Jan Roos(Video) kan makkelijk nog 10 procent af van de Bijstand-uitkeringen.
De 45-jarige Middelburger kreeg na een kort-geding uitstel om een andere woning te zoeken. Maar volgens hem had dat ‘geen zin’. Hij kan met zijn Honger-uitkering onmogelijk een particuliere huurwoning betalen. “Ik zit in de schulden en moet nu al van de vernederende PvdA ‘Kapo- Klijnsma-voedselbank’ gebruik maken.”
De MS-patiënt krijgt hulp van cannabisactiviste Hendrine Kusters. Ze probeert een geschikte woning voor hem te vinden. Maar geld heeft Kusters niet. Daarom heeft ze een protestactie tegen het gemeentebeleid opgezet. Die was vrijdagochtend vanaf 10.00 uur tegenover het huis van Jean-Paul gehouden. Samen met andere activisten wil Kusters demonstreren tegen de huisuitzetting van mensen die cannabis om medische redenen gebruiken.

Kort-geding.
De onmenselijke  voorzieningenrechter vond het gepast om de woning van de 45-jarige Middelburger te sluiten. Driehonderd gram hennep is een handelshoeveelheid, zo was het waanzinnige oordeel. Bovendien waren er een digitale weegschaal, een balletjespistool en gripzakjes in zijn huis aanwezig. Daarom vond de rechter het ‘onaannemelijk’ dat ’t Gilde de hennep enkel voor eigen gebruik in bezit had.