(van onze Reactionaire hongerdood VNL redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Admiraal Bontes-kabinet-plan’ gelanceerd: militairen of politie naar rampplek jan-roosKL4103/MH17.
Gisteren was Jan Roos bij RTLZ, maar feitelijk hoort hij thuis bij RTLZ-Crime(Video) of in een inrichting voor verwarde mensen als misdadige Fascistische Kapitalist. Jan Roos is de vervanger van ex Mr.Bram Moszkowicz die ook onzin liep te brallen bij de reactionaire Kapitalistische Neonazi VNL, maar wel zo slim was om die Kaalkoppen 15000,- euro af te pakken. Even dachten wij dat Roos wellicht deze ras kaalkoppen partij wat verstand, fatsoen en menselijkheid zou bijbrengen. Maar nee, het tegendeel is waar hij gaat voor de hongerdood voor de bijstandsgerechtigden en voor Zwarte Piet als oplossing voor het niet op te lossen werklozen probleem en de extreme ongelijkheid tussen de massa en de Ultra-Rijken.

Er waait een Levensgevaarlijke ’40-’45-Nazi wind van de ‘Tokkie-partijen(Video)’ door Nederland die roept om  “Paricipatie-Arbeitseinsatz”.

De werkloosheid is namelijk inherent aan het Kapitalistisch systeem van verdeel en heers, maar dat gaat kennelijk Roos boven zijn reactionaire Pet. Mensen die nu in de Bijstand zitten hebben al amper te eten en kleren aan hun lijf.   Desondanks kondigde Roos aan dat zijn partij de ‘Honger-bijstand’ met 10 procent wil gaan verlagen als zij aan de macht komen en de Voedselbanken wil sluiten. Roos is niet bepaald Sinterklaas voor de werklozen, maar gaat wel weer voor het behoudt van Zwarte Piet zijn werk en hij hoopt daarmee alle (racistische) NL-ers met een hersencel achter zich te krijgen voor de belangen van de ‘Ultra-rijken-Elite-Gangsters’. Waar blijft nu de VVD Filosoof en corrupte Eerste Kamerlid Schaap die n.b. Wilders als Führer neerzetten en de PVV vergeleek met de NSB? Is Roos niet de echte Dutch kleine Führer?

VNL: Arbeit macht Frei.Lees hier het complete VNL Straf de arme partij program.
Jan Roos: “Werken moet weer lonen en moet altijd aantrekkelijker zijn dan een uitkering. Het geld dat bespaard wordt door de korting steken we in lagere belastingen, zodat werkend Nederland fors meer geld overhoudt in de portemonnee Heil VN.”Zie hierna de Verkiezing ‘s promo van VNL:

‘Ratten in pak’ zijn Jan Roos niet bekend,of juist wel?
Over de ‘Ratten in pak’ die  met hun Graai-‘werk’ goed zijn voor jaarlijkse strafloze miljarden roof horen wij de kleine   Admiraal de RuyterFührer Roos met geen woord. Waarom? Misschien omdat zij Oppermachtig zijn en alleen voor hun het Nazi gezegde Arbeit macht Frei van toepassing is? Is Roos bang voor hen? Of’ ‘arbeit’ hij voor de Ratten? Wie het weet mag het zeggen.Het bloedgeld wat daarmee wordt uitgespaard zal worden aangewend om de Jongensdroom van de corrupte ex politieman Bontes te vervullen, namelijk het aanschaffen van een ‘VNL-atoom onderzeeboot’ zodat Bonets als ‘VNL- Admiraal’ eindelijk ten strijden kan trekken tegen Poetin.Roos zweeg overigens wel over de Tweede Kamer leden en andere Graai-politici die allemaal in het Luxe wachtgeld lopen. Die uitkering is 5 x de Bijstandnorm. Zo dom is de VN nu ook weer niet, want de kans is groot dat de twee PVV spijtoptanten Van Klaveren en Bontes na de verkiezingen het Wachtgeld in verdwijnen als een dief in de nacht en dat willen ze wil graag zo houden.Hoe het ook zij, wij hebben de VNL Führer Roos uitgenodigd om zijn Hongerdood standpunt te komen verdedigen in “De Stem van de Straat(Video)”. Wedden dat de lafbek niet komt!

Wij hopen harte dat Jan Roos net als zijn werkloze voorganger de corrupte Moszkowicz ook in de bijstand beland. Kijken hoe hij dan na een tijdtje piept als zijn kinderen geen schoenen meer aan hun benen hebben en alleen goedkope ongezonde troep kunnen eten, geen zwemdiploma kunnen halen, nooit op vacatie kunnen en zijn kennelijk ‘blinde’ vrouwtje een keer per week de vernederde gang naar de Voedselbanken moet maken. Moet er dan ook nog 10 procent vanaf Roos?

Opmerking:Per mail:info@vnl.nuGeachte heer/mevrouw, Jan Roos,Hierbij nodigen wij u partij voorzitter Jan Roos uit om zijn standpunt te komen toelichten en verdedigen in “De Stem van de Straat”.

Met de vriendelijke groeten,De redactie