Partij Führer Jan Roos gaat voor hongerdood Bijstandsgerechtigde en onderzeeboot voor Bontes .

(van onze Reactionaire hongerdood VNL redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Admiraal Bontes-kabinet-plan’ gelanceerd: militairen of politie naar rampplek jan-roosKL4103/MH17.
Gisteren was Jan Roos bij RTLZ, maar feitelijk hoort hij thuis bij RTLZ-Crime(Video) of in een inrichting voor verwarde mensen als misdadige Fascistische Kapitalist. Jan Roos is de vervanger van ex Mr.Bram Moszkowicz die ook onzin liep te brallen bij de reactionaire Kapitalistische Neonazi VNL, maar wel zo slim was om die Kaalkoppen 15000,- euro af te pakken. Even dachten wij dat Roos wellicht deze ras kaalkoppen partij wat verstand, fatsoen en menselijkheid zou bijbrengen. Maar nee, het tegendeel is waar hij gaat voor de hongerdood voor de bijstandsgerechtigden en voor Zwarte Piet als oplossing voor het niet op te lossen werklozen probleem en de extreme ongelijkheid tussen de massa en de Ultra-Rijken.

Er waait een Levensgevaarlijke ’40-’45-Nazi wind van de ‘Tokkie-partijen(Video)’ door Nederland die roept om  “Paricipatie-Arbeitseinsatz”.

De werkloosheid is namelijk inherent aan het Kapitalistisch systeem van verdeel en heers, maar dat gaat kennelijk Roos boven zijn reactionaire Pet. Mensen die nu in de Bijstand zitten hebben al amper te eten en kleren aan hun lijf.   Desondanks kondigde Roos aan dat zijn partij de ‘Honger-bijstand’ met 10 procent wil gaan verlagen als zij aan de macht komen en de Voedselbanken wil sluiten. Roos is niet bepaald Sinterklaas voor de werklozen, maar gaat wel weer voor het behoudt van Zwarte Piet zijn werk en hij hoopt daarmee alle (racistische) NL-ers met een hersencel achter zich te krijgen voor de belangen van de ‘Ultra-rijken-Elite-Gangsters’. Waar blijft nu de VVD Filosoof en corrupte Eerste Kamerlid Schaap die n.b. Wilders als Führer neerzetten en de PVV vergeleek met de NSB? Is Roos niet de echte Dutch kleine Führer?

VNL: Arbeit macht Frei.Lees hier het complete VNL Straf de arme partij program.
Jan Roos: “Werken moet weer lonen en moet altijd aantrekkelijker zijn dan een uitkering. Het geld dat bespaard wordt door de korting steken we in lagere belastingen, zodat werkend Nederland fors meer geld overhoudt in de portemonnee Heil VN.”Zie hierna de Verkiezing ‘s promo van VNL:

‘Ratten in pak’ zijn Jan Roos niet bekend,of juist wel?
Over de ‘Ratten in pak’ die  met hun Graai-‘werk’ goed zijn voor jaarlijkse strafloze miljarden roof horen wij de kleine   Admiraal de RuyterFührer Roos met geen woord. Waarom? Misschien omdat zij Oppermachtig zijn en alleen voor hun het Nazi gezegde Arbeit macht Frei van toepassing is? Is Roos bang voor hen? Of’ ‘arbeit’ hij voor de Ratten? Wie het weet mag het zeggen.Het bloedgeld wat daarmee wordt uitgespaard zal worden aangewend om de Jongensdroom van de corrupte ex politieman Bontes te vervullen, namelijk het aanschaffen van een ‘VNL-atoom onderzeeboot’ zodat Bonets als ‘VNL- Admiraal’ eindelijk ten strijden kan trekken tegen Poetin.Roos zweeg overigens wel over de Tweede Kamer leden en andere Graai-politici die allemaal in het Luxe wachtgeld lopen. Die uitkering is 5 x de Bijstandnorm. Zo dom is de VN nu ook weer niet, want de kans is groot dat de twee PVV spijtoptanten Van Klaveren en Bontes na de verkiezingen het Wachtgeld in verdwijnen als een dief in de nacht en dat willen ze wil graag zo houden.Hoe het ook zij, wij hebben de VNL Führer Roos uitgenodigd om zijn Hongerdood standpunt te komen verdedigen in “De Stem van de Straat(Video)”. Wedden dat de lafbek niet komt!

Wij hopen harte dat Jan Roos net als zijn werkloze voorganger de corrupte Moszkowicz ook in de bijstand beland. Kijken hoe hij dan na een tijdtje piept als zijn kinderen geen schoenen meer aan hun benen hebben en alleen goedkope ongezonde troep kunnen eten, geen zwemdiploma kunnen halen, nooit op vacatie kunnen en zijn kennelijk ‘blinde’ vrouwtje een keer per week de vernederde gang naar de Voedselbanken moet maken. Moet er dan ook nog 10 procent vanaf Roos?

Opmerking:Per mail:info@vnl.nuGeachte heer/mevrouw, Jan Roos,Hierbij nodigen wij u partij voorzitter Jan Roos uit om zijn standpunt te komen toelichten en verdedigen in “De Stem van de Straat”.

Met de vriendelijke groeten,De redactie

 

17 reacties op “Partij Führer Jan Roos gaat voor hongerdood Bijstandsgerechtigde en onderzeeboot voor Bontes .

 1. Roos maakt een blunder door zich in te laten met deze 2 PVV afvalligen. Waarom Roos….waarom….was nou gewoon lekker doorgegaan met organiseren van referendums of het zoeken naar de waarheid in De zaak Demmink

 2. addertje(s) onder het gras ..

  lezen (spellen) en lezen (spellen) is 2 (twee) ..

  020 status aparte aperte zijnde werkvloer en uitgangsbijgelegenheiduitlaatplaats voor het omliggend in waan wat wellicht met het rippen van eigen risico gefinancieerd wor d t ..

  legio goede slechte voorbeelden ..

  Politie – 5 X 8 – stopt met opvang verwarde personen ..

  De politie – 5 X 8 – sloot onlangs de afrit van de A4 af nadat een bus werd aangehouden met een verwarde man aan boord. © ANP ..

  De politie – 5 X 8 – gaat vanaf 1 januari niet langer verwarde mensen opvangen en vervoeren die geen strafbaar feit hebben gepleegd.
  Dat zegt de korpschef van Amsterdam-Amstelland, P.-J. A., zondagavond in de uitzending van De Monitor, en wordt bevestigd door een woordvoerder van de politie – 5 X 8 -.

  “De politie – 5 X 8 – is er om boeven te vangen, niet om patiënten met handboeien in een auto mee te nemen.
  Dat moeten we niet willen,”

  aldus A..

  Toename incidenten ….

  Het aantal incidenten met verwarde mensen is sinds bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg behoorlijk toegenomen.
  In 2015 kwamen er ruim 65.000 bij de politie – 5 X 8 – binnen, een stijging van 65% ten opzichte van vijf jaar geleden.
  Ze worden nu behandeld als ‘gewone’ verdachten, maar volgens A. moet daar verandering in komen.

  “We hebben een repertoire en zo iemand gaat dan in de boeien.
  Maar dat is niet humaan.
  Dit is een patiënt en daar moet een hulpverlener iets mee doen en niet de politie – 5 X 8 -.”

  De politie – 5 X 8 – is er om boeven te vangen, niet om patiënten met handboeien in een auto mee te nemen ….

  Passende opvang ….

  In reactie op de uitzending laat minister S. van Volksgezondheid schriftelijk weten dat ze het voornemen van de politie – 5 X 8 – steunt, om te stoppen met de opvang en vervoer van verwarde personen die geen strafrechtelijk feit hebben gepleegd:

  “Ik vind het erg belangrijk dat mensen met verward gedrag op een passende, niet onnodig stigmatiserende en traumatiserende manier worden opgevangen of vervoerd.”

  Wie deze taak in 2017 van de politie – 5 X 8 – moet gaan overnemen is echter nog niet duidelijk.

  “Tussen politie – 5 X 8 -, ambulancezorg en gg(&g)d-ggz-aanbieders maar ook met andere partijen zullen goede afspraken moeten worden gemaakt zodat personen met verward gedrag in 2017 niet tussen wal en schip zullen vallen. De gemeente heeft hierbij de regie,”

  aldus S..

  lees meer over :

  Amsterdam Gezondheid .. Nederland Gezondheidszorg ….

  • Dat gaat niet lang meer duren met Jan Roos daar bij de VNL. Bram Moscowicz bedankte vriendelijk en ging snel weg bij VNL nadat de VNL Heeren hem verzochten om in de tweede kamer een pleidooi voor de invoering van de doodstraf te houden. VNL is blijkbaar een nare partij. Toch maar PVV stemmen dan.

 3. Roos mist natuurlijk dan ook weer net de roos. Maar laat ze elkaar gewoon lekker gaan afmaken in de politiek, want wie weet wordt het dan uiteindelijk nog iets. En Roos (met je gezin erbij) dat gun ik jou dan zelf heel lang eens in de bijstand zitten! Kijken of Roos dan ook nog zo “los geht”.
  Hier een voorbeeld uit Turkije dus politici in Europa zet hem op!

 4. Jan Roos een overbetaalde agent provocateur die net zoals de meeste “Raspolitici” z’n eigen moeder nog achter het raam zou plaatsen.

  Uitgever van het boek WEGGEJORIST komt met een fantastische nieuwe promo. Door de promo van ongeveer 10 min. te bekijken en te beluisteren krijgt men een idee van het gebeurde. Sonja Barend, Yvonne Keuls. Adele van de Plas, Peter Jan Rens e.a. Koop dat boek en lees alles ! (met dank aan Nico v/d Ham)

  • Al duurt het 1000 jaar.

   Dan zal er nog niks veranderen als men het op deze manier aanpakt.

   Ok, de schrijver van het boek WEGGEJORIST, stelt het aan de orde. Op zich juist.

   Maar om het kindermisbruik aan te pakken, moet men eerst beseffen met welke tegenstanders men te maken heeft.

   De kindermisbruikers dienen berecht en gestraft te worden, ook dat is juist.

   Maar om de kindermisbruikers te berechten, moeten men de duistere krachten achter de misbruikers kennen. En dat niet alleen.

   Men moet nog verder gaan, ook achter deze duistere krachten gaan onderzoeken en de kern van het probleem onderkennen: Satanisme, paganisme en zwarte magie.

 5. Wat een eikel. Zero komma 0 charisma.
  Snoept hooguit 1 of 2 zetels weg bij VVD en PVV.
  Een partij oprichten is iets anders dan een referendum organiseren.

  Hoe vaak hebben we dit soort alternatieve schreeuwers zien langskomen ?

  Bijv. Jan Nagel, Fred Teeven, Ouderenpartijen etc etc.

  Nee, dan Hans Janmaat; die zei: VOL = VOL, met 3 kamerzetels, en werd ervoor zwaar veroordeeld en bestraft.

 6. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: ArieGoedhart | Silvia's Boinnk!!!

 7. Als hoernalist al niet te pruimen met zijn schreeuwerig gemekker
  dus als querulant van een marge partijtje links dan wel rechts laten liggen.
  Na de verzuiling doet nu versplintering zijn entree.
  Maar ja gelukkig is er ook nog goed nieuws .

  De door J.P. Bahlekkende beloofde meisjesscholen in Afghanistan in
  zijn 13tiende kabinet zijn eindelijk afgebouwd . . . .
  en in Argentinië is een voormalige Argentijnse luchtmachtcommandant
  veroordeeld voor verdwijningen tijdens het Videla-regime. De 90-jarige
  Omar Graffigna krijgt 25 jaar cel. (NOS)
  Leve de koningin !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s