(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA staat aan de vooravond om volledig te worden weggevaagd voor amma-assantazijn verraad jegens de zieken,werklozen,bejaarden en gehandicapten en de Ratten verlaten het schip.
Ook de VVD staat op het op het punt te worden gehalveerd. Ook daar verlaten de echte slimme Ratten in pak het zinkende schip. Toch zijn er nog twee domoren gevonden die tegen beter weten in aan boord zijn gekomen. Een er van is de ‘Christelijke’ beroeps ‘Wacht-geldloper Asante’ uit Ghana. De CV van Asante is kennelijk zo gênant dat de PvdA die op de Officiële Tweede Kamer website volledig blanco heeft gelaten, ’Halleluja.”. Wat bizar te noemen is voor een ‘Wachtgeld-carrière’ PvdA politica uit Ghana, die toch in alle bescheidenheid corrupt is tot op het bot.

Asante in haar eerste interview met de geile Parlementaire Pers: Wat de ‘Reis- Wachtgeld- D66-Mocro- Queen Hachchi’ kan, kan ik veel beter,Halleluja.
Wat bezielt deze twee corrupte Graai-domoren’ van de PvdA-hoertjes en de VVD-misdaadgroep om vlak voor de Landelijke verkiezingen nog in de Tweede Kamer te gaan zitten. Het antwoord is tweeledig. Het eerste antwoord zit in de film Der Untergang,’Halleluja.”:

Corrupte Top voor Untergang PvdA met Samsom op ‘PvdA-Sterf Huis-congres’.

Onze Bronnen uit de Bijlmer beweren dat Asante gaat proberen Wilders in de val te lokken.
Het tweede antwoord is dat gewetenloze en corrupte lieden die voor de PvdA en de VVD in de Tweede Kamer gaan zitten extreme ‘Graaiende-Opportunisten’ zijn die hopen op baantjes als ‘Graai- Burgemeester’ en/of bij de ‘COA-Correspondents dinermisdaadgroep‘ en anders altijd nog liegend en Wachtgeld in kunnen. Hoe het ook zij, ze moeten hun hele verdorven leven en corrupte carrière omgooien voor slechts zes maanden Lieg en bedrieg werk in het ‘Slangenkuil-parlement’. Wat bezielt de kersverse Kamerleden Asante (‘PvdA-hoertje’) en Daniël van der Ree (VVD-misdaadgroep) om nu nog ’ja’ te zeggen tegen een Haagse zetel? In tegenstelling tot Asante heeft Van der Ree wel zijn CV op de Tweede Kamer website staat en die leest als een eerste klas strafblad van een corrupte ‘Super-Graaier’, die systemisch zijn zakken loopt te vullen, ’Halleluja.”.Beiden volgen een oud-Kamerlid op dat de Üntergang wel onderkennen, met de verkiezingen in aantocht, alvast aan een nieuwe ‘Graai-baan’ was begonnen. Omdat de zetels in het parlement niet leeg kunnen blijven tot de stembusgang in maart, zochten VVD en PvdA een  ‘Ja-kanikker-opvolger’. Asante (44) en Van der Ree (ook 44) accepteerden de klus waar niet elke partijgenoot op staat te springen. Hiervoor moesten de partijen op zoek gaan naar twee Ras opportunisten,’Halleluja.”.Ervaren corrupte collega’s deden direct al grappend na hoe nieuweling Van der Ree zijn gelofte deed, de bezwering dat hij zich als een goed ‘VVD-Kamerlid’ zal gedragen: met de vingers in de v-vorm in plaats van netjes bij elkaar. Het liegen was al weer begonnen. De extreme, domme christelijke Asante wist de aanwezigen echter direct jaloers te maken toen één van haar vrienden ’Halleluja het Wachtgeld is binnen en op naar Ghana” schreeuwde na haar beëdiging. „Dat horen we niet vaak als er een PvdA-Kamerlid bijkomt”, grapte SGP-leider Van der Staaij die wel te spreken was over het religieus vertoon van een Ghanees ‘PvdA-hoertje’. Hij liet zich ook nog even ontvallen” het zou mij niet verbazen als later blijkt dat Asante in de Nigeriaanse mail fraude zit en haar Ghanese school diploma’s nep zijn ha,ha,ha”.Beide nieuwkomers zeggen, ondanks de korte tijd die nog rest tot de verkiezingen, niet getwijfeld te hebben over de lieg en bedrieg klus. Het voormalige Amsterdamse raadslid Van der Ree ziet de baan als een mooie afsluiting van zijn corrupte politieke loopbaan. Het Kamerlidmaatschap en het Luxe Wachtgeld is ’de kers op de taart’. Na 15 maart verwacht hij gewoon weer aan de slag te kunnen in het corrupte ‘VVD labbenkakken-bedrijfsleven’. Zijn voorganger op de lijst zei ’nee’ tegen de vraag van de VVD. Een baan als ‘Graai-wethouder’ opgeven voor zes maanden werk, daar zag de nummer 55 geen brood in. „Maar ik was wat flexibeler en corrupter.”Referendum over ‘Wachtgeld-Profiteurs’: Plasterk laat mijn Wachtgeld met rust.

Asante, voorheen ook gemeenteraadslid in de in de Bijmer en werkloos in het Wachtgeld en de meeste tijd in Ghana, weet nog niet of ze straks op de kandidatenlijst voor de verkiezingen wil om zo Kamerlid te kunnen blijven. „Maar ik moet snel zijn met de knoop doorhakken, volgens mij is maandag de deadline voor de aanmelding, maar het Wachtgeld is ook aantrekkelijk in Ghana , ’Halleluja.” Ze kan dus nog een paar dagen kijken of het niet tegenvalt, die Haagse politiek. „Haha, dat heb ik zelf eerder wel gezegd ja. Eerst even kijken. Maar ik ben optimistisch hoor, ik ga er iets moois van maken als kleine bedrieger  want ik kan liegen als de beste ’Halleluja. Hoe anders kan een eerlijke Christen bij de Goddeloze PvdA gaan en de meeste tijd in Ghana zitten, ’Halleluja. En wacht maar af ik ben gepecialeerd in types als Wilders om hem zijn centjes af te pakken met mijn “Lady- Eerlijk Delen” zoekt ‘Dutch man-website’.”