(van onze Rechtse Populistische Vluchtenlingen propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Explosieve toename Vluchtelingen gaat ten koste van NL daklozen en Partijen PoresjenkoBijstandsgerechtigde.
Er moeten met spoed 750 alleenstaande vluchtelingenkinderen naar Nederland worden gehaald en ten gelde gemaakt bij het COA. Dat vinden de Rechtse Populistische partijen D66, CU en GroenLinks. Ook de SP steunt deze ‘Kinder-uitverkoop’ eis, maar is muisstil als het gaat om de NL Dak en thuislozen. Verantwoordelijke Mensenhandelaar  de VVD staatssecretaris Klaas Dijkhoff kon daar donderdag tijdens een debat nog niets over zeggen, maar gaat wel overleggen met buitenlandse collega Mensenhandelaren.Gek genoeg of juist niet zeggen deze partijtjes over de 40 duizend Nederlandse Dak en thuislozen niets.Waarom? Zit daar geen Winst in om die groep aan onderdak te helpen? Of wordt aan die groep nu juist  Winst gemaakt zolang ze Dak en Thuisloos zijn? Wie zal het zeggen in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’.

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin.
Klaas DijkhoffDuizenden kinderen bivakkeren zonder ouders aan onder andere de Grieks-Macedonische grens en dat is een grof schandaal.500 duizend kinderen krijgen in NL geen normale maaltijd per dag. Dat is al jaren zo. Ook daar wordt niks aan gedaan en dat is wellicht nog een grote ‘Participatie-schandaal’. Volgens genoemde ‘Mooiweer-partijen’ bevinden ze zich in beroerde omstandigheden en lopen ze kans op uitbuiting en misbruik door de ook in NL vrij rondlopende ‘Demmink-Elite Pedofielen’. Ook ontberen ze onderwijs, waardoor ze nog een kans op een goede toekomst verspelen. Het lijk wel of ze in Nederland zijn. Want ook hier hebben arme kinderen geen geld voor boeken en schoolgeld.De kinderen zouden nog dit jaar binnen onze grenzen moeten zijn ondergebracht en in handen geplaatst van de ex VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes ‘van de COA-misdaadgroep.

Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink.

‘Imam Samsom’:Integratie gaat met sprongen vooruit, nu jongens verkracht(Video) in ‘Vluchtelingen-Luizen-kamp’.
Dijkhoff bralde in hetzelfde debat als sluwe Mensenhandelaar ,,eigenlijk wel klaar” te zijn met de arme sloebers Albanezen die in ons land om asiel vragen terwijl ze daar totaal geen kans op hebben omdat hun verzoek puur om economische wanhopige  redenen is. Ze worden weggestuurd met een vliegticket en 200 euro, maar met name de VVD-misdaadgroep vindt dat al te veel en wil dat zij terug gestuurd worden in bakfietsen,liefst met lekke banden en in een ‘VVD-speedo’- zwembroek, dat zal ze leren. Dijkhoff gaat kijken of de bijdrage van 200 euro ,,weg, minder of slimmer onmenselijker” kan. Hij wil ook wel bezien hoe nadrukkelijker naar voren kan worden gebracht dat asielaanvragen door hongerde Albanezen zinloos zijn. ,,Het loont niet en ze kunnen zich zelf beter ophangen, ha,ha,ha,hah,”, zei hij wijzend op onder meer de maatregel dat je twee jaar de Europese Unie niet meer in mag als je bewust een zinloos asielverzoek hebt gedaan waar de COA misdaadgroep niets aan kan verdienen.