(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ i.s.m. met onze ‘CIA-VPRO-propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VPRO heeft Rutte Endores zoals de New York Times ‘War Mongol Hillary’ Thomas ErdbrinkClinton en ‘Pedo Bill Cigar’ heeft Endores.
New York Times Fails to Disclose Op-Ed Writer’s Ties to Hillary Clinton’s ‘Principal Gatekeeper’. Terwijl de altijd liegende Rutte afgelopen zondag in het VPRO zomeravond zonnetje werd gezet door ‘CIA-Trol-journalist Erdbrink’(De CIA-Trol ‘werkt’ o.a. voor de huisbladen New York Times en Washington Post van de ‘Maffiafamilie Clinton’. When it comes to politics, The New York Times is a pure and unabashed propaganda outlet net als de VPRO) heeft zijn VVD Minister Ard van der Steur weer eens achter elkaar geblunderd en de democratie en Rechtsstaat ondermijnt. Ronduit ziekelijk was dat Rutte in  die ‘VPRO&CIA’ uitzending bekende alleen seks te hebben met zijn ‘VVD-rechterhand’ en Volkse rubberen sekspoppen van kinderen. Afgelopen week heeft Ard van der Steur zich herhaaldelijk schuldig gemaakt aan ondermijnende georganiseerde misdaad en dat was de VPRO ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink ‘van zomeravonden allemaal ontgaan. Toeval? Of was hier ook weer sprake van het zoveelste Complot van de Heersende Klasse? Wat denkt u zelf? Jan H., die in 2000 de Kampense tiener Maartje Pieck om het leven bracht, leek heel even op onbegeleid proefverlof in Kampen te mogen. De familie werd daarover door de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in een brief op de hoogte gesteld. Maar die brief blijkt nu weer het zoveelste foutje te zijn van de ‘VVD-Justitie’ van Ard en Mark.

‘Pedo-Bill Clinton‘ Videotaped With Sex Slaves on Billionaire Friend Jeffry Epstein’s Orgy Island!

Lotte Pieck was op Facebook al een actie begonnen tegen de komst van het verlof van Jan H. “Dat de moordenaar van mijn zus met onbegeleid verlof mag is al een ding maar dat hij zich van deur tot deur in Kampen mag begeven om Mark Rutte Ard van der Steursociale contacten te onderhouden, is toch van de zotte”, schreef ze verontwaardigd. Ze riep mensen op het bericht te delen en dat werd duizenden keren gedaan.Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen was één van de mensen die de actie van Lotte hadden gezien en hij begreep er niets van. Op RTV Oost laat hij weten dat hij direct contact had opgenomen met die idioten van het corrupte DJI. “Uit dat gesprek maakte ik op dat het de onjuiste brief is geweest. De man heeft nog geen proefverlof gekregen en er geldt ook een absoluut locatieverbod voor in Kampen.” Hoe de brief dan toch bij de familie is terechtgekomen is een  ‘Demmink-raadsel’ van de inmiddels meer dan beruchte VVD-Pedo-Justitie . “Ik kan het niet begrijpen en ik wil het ook niet begrijpen wat die Ard van der Steur allemaal voor leed en vuiligheid veroorzaakt .Kijkt u in dit verband alleen maar naar die VVD viezerik de ex VVD Burgemeester ‘Onno-schandkanpen-Hoes’ die ze bij de ‘COA- misdaadgroep’ hebben geplaats. Die zou van een normaal mens niet eens een hond mogen uitlaten. Dit zijn hele gevoelige zaken, die met grote zorgvuldigheid moeten worden aangepast”, aldus Koelewijn.

“Het doet ons veel pijn dat we door een stomme fout van die bolle corrupte ‘VVD Kasteelheer Ard van der Streur’ weer uberonnodig in een emotionele achtbaan zijn terechtgekomen”, laat Maartjes zus Lotte maandagavond weten. “Er moet echt meer aandacht komen voor slachtoffers. Het moet zorgvuldiger. Daders worden geholpen om terug te keren in de maatschappij en slachtoffers moeten het maar uitzoeken.” Nou, dat laatste geldt dan kennelijk alleen voor Ratten in pak als de ‘Mega-Witwasser- Paarlberg‘ en voormalig zakenpartner van de bejaarde Top VVD ‘Uber Graaier Neelie Kroes‘, kindermoordenaars en Pedofielen, want de doorsnee Jan met de Pet gevangen wordt totaal niet geholpen door de corrupte reclassering. Zie in dat verband bijv. “De Stem van de Straat”(Video) hoe het de Damschreeuwer is vergaan na drie jaar in de gevangen te hebben gezeten. Maartje Pieck werd in 2000 op 15-jarige leeftijd verkracht en vermoord door haar buurman Jan H. Hij werd veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf en Tbs. Het is niet bekent of Jan H. ook de ‘Pedo- Paardestraat’ te Amsterdam bezocht in zijn Jeugd, maar het zou ons niet verbazen.