‘Graai King Willem’ opent feestelijk grootste gevangenis voor zijn ‘Klootjesvolk’.

(van onze ‘Royaal VVD Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Biljonair Koning Willem-Alexander’ opent dinsdag feestelijk in Westzaan de King Willem Drankorgelgrootste en modernste gevangenis van Nederland en hoopt dat deze Lik direct vol stroomt met alleen maar door hem en zijn ‘Hofnar Rutte’ kaalgeplukte arme sloebers,Houzee. Zijn Exotische Queen Maxima zal niet aanwezige zijn, die heeft het te druk met avontuurlijke en spannende Staatsgeheimen privé bezoeken in het buitenland. En dat staat als een paal boven water wat de ‘Graai King’ en zijn ‘Syfilis Koninklijke familie’  ook voor misdaden plegen  zij nooit in de gevangenis terecht zullen komen. Net zoals het feit dat de King en zijn familie nooit een cent belasting betalen,Houzee!


Omgekeerde Wereld: Klokkenluider aangehouden in Panama Papers zaak.

Het complex heet officieel het Justitieel Complex Zaanstad (JCZ) en is 68.000 vierkante meter groot. Ook de Mensenhandelaar staatssecretaris VVD Gangster Dijkhoff (Veiligheid voor de King en Rijken& Klasse Justitie) is aanwezig en die staat op zijn beurt weer garant dat niemand van de ‘VVD- Misdaadgroep’ ooit een dag in de cel belandt, Houzee. Bovendien zorgt hij er ook nog voor dat hij niet zelf voor het opzettelijk overrijden en daarna een arm liet breken door zijn persoonlijke beveiliging ‘s politie van een kritische burger niet in de cel beland.

Klaas DijkhoffHet complex bevat een huis van bewaring, een gevangenis en een  ‘hersenspoel psychiatrisch- centrum’. Er kunnen duizenden arme sloebers worden opgesloten en vernedert, ‘ kaalgeplukte justitiabelen’ zoals het corrupte VVD-ministerie ze noemt. Het gebouw vervangt verouderde gebouwen in de regio Amsterdam/Haarlem. Het Hersenspoel psychiatrisch centrum is al in gebruik vol met Klokkenluiders die de Heersende klasse ontmaskeren,de rest volgt later dit jaar. Het ronduit valse uitgangspunt in het JCZ is ‘binnen beginnen te hersenspoelen, om buiten te blijven als arbeiders-slaaf ‘. De murw gemaakte mensen worden ook aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid zoals hun leeg geroofde portemonnee door de King&Co. De King zal voor deze feestelijke gelegenheid zijn ‘ Holland-Heineken-House-Generaals’ uniform dragen en luid toeterend voor rijden in zijn omgebouwde Pooiers Audi van zes ton. Maakt niet uit als hij donken is. De Staats NOS zal in samenwerking met ‘RTL-Riool Boulevard’ de Royaal propaganda voor hun rekening nemen, Houzee. De hoog opgeleide en maatschappij kritische mensen die de King en Rutte bij deze gelegenheden altijd terecht en conform de algemeen bekende feiten uitmaken voor Moordenaar en Maffia zullen vakkundig door de NOS en RTL Boulevard buiten beeld worden gehouden.

18 reacties op “‘Graai King Willem’ opent feestelijk grootste gevangenis voor zijn ‘Klootjesvolk’.

 1. Wat moet je doen om erin te mogen komen ?

  Waxinelichtjes gooien ? Op de dam brullen ? Gordon ontvoeren en 1 Euro losgeld vragen ? Kameel oorbellen insteken ? Daklozen beroven ? Lachen op een MH17 conferentie ? Ouderen hun PGB-budget afhandig maken ? Moestuintjes promoten ? Griekenland failliet laten gaan ? Aardbevingen veroorzaken in Groningen ? Een VOC-mentaliteit promoten ? Labbekakken beledigen ? 10 jaar wachtgeld toucheren ?

 2. ÉÉN VAN DAAG: IsRaEL persvoorlichtster Esther Voet met haar Apartheidsstaat fanclub van stal gehaald om Dries van Acht als seniel oud mannetje weg te zetten.

  Abonneren Mossad clubblad Nieuw Israelietisch Weekblad: redactie@niw.nl en maak kans op een gratis jacht safari naar Gaza

  Holocaust exploitant Netanyahu komt Koning Willem en zijn gevolg adviseren hoe je gevangenen boekhoudkundig spoorloos kunt laten verdwijnen

  Jammer dat sommige Politici pas op hoge leeftijd bij hun volle verstand komen

  Dries van Agt: “Oorlogsmisdadiger Netanyahu naar Strafhof”

 3. WESTZAAN – De Rijksgebouwendienst heeft Ballast Nedam en Royal Imtech (Pi2) aangewezen voor de bouw van de Penitentiaire Inrichting op hoogtij in Zaanstad. Het project gaat 300 miljoen euro kosten.

  Er zijn diverse duurzame energievoorzieningen aangebracht die ervoor zorgen dat de inrichting over een heel jaar energieneutraal draait. In totaal zijn 5.500 zonnepanelen geplaatst die goed zijn voor 1200 GWh aan stroom per jaar. Dit komt overeen met een energieverbruik van ongeveer 350 huishoudens. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van een windmolen die direct verbonden is met het JC Zaanstad.De verlichting van het gebouw bestaat zoveel mogelijk uit LED-verlichting en Longlife lichtbronnen. Door aanwezigheidsdetectie brandt het licht alleen als personen zich in de betreffende ruimte bevinden.
  Wat moet zoiets met eigen stroomvoorziening,volgens mij vlucht de elite hier naar toe in tijd van nood,want je kunt er moeilijk inkomen,het is een groot kasteel.misschien hebben ze ook wel atoom bunkers er onder laten bouwen?

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Personeel
  De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is bezig met de werving van het personeel. Het gaat om interne vacatures, medewerkers van DJI die op dit moment in andere inrichtingen in het land werken. Zij gaan de nieuwe inrichting bemensen onder de leiding van vestigingsdirecteur, Eric Nijman. Er kan niet door omwonenden gesolliciteerd worden.
  Wel zijn er mogelijkheden bij schoonmaakwerkzaamheden, logistiek en onderhoud. Deze functies komen per 2016 beschikbaar. Mensen die interesse hebben kunnen een motivatiebrief sturen met hun cv naar info@pi2-zaanstad.nl.

 6. Demmink noch Camiel zullen ooit ’t JCZ van binnen zien.Daarvoor zorgt de Koning hoogstpersoonlijk. Als ’t MinJus nu ‘ns echt goed als ’n Augiasstal wordt uitgemest,zit ’t JCZ meteen vol en bewijst ’t ten minste z’n nut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s