(van onze ‘Royaal VVD Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Biljonair Koning Willem-Alexander’ opent dinsdag feestelijk in Westzaan de King Willem Drankorgelgrootste en modernste gevangenis van Nederland en hoopt dat deze Lik direct vol stroomt met alleen maar door hem en zijn ‘Hofnar Rutte’ kaalgeplukte arme sloebers,Houzee. Zijn Exotische Queen Maxima zal niet aanwezige zijn, die heeft het te druk met avontuurlijke en spannende Staatsgeheimen privé bezoeken in het buitenland. En dat staat als een paal boven water wat de ‘Graai King’ en zijn ‘Syfilis Koninklijke familie’  ook voor misdaden plegen  zij nooit in de gevangenis terecht zullen komen. Net zoals het feit dat de King en zijn familie nooit een cent belasting betalen,Houzee!


Omgekeerde Wereld: Klokkenluider aangehouden in Panama Papers zaak.

Het complex heet officieel het Justitieel Complex Zaanstad (JCZ) en is 68.000 vierkante meter groot. Ook de Mensenhandelaar staatssecretaris VVD Gangster Dijkhoff (Veiligheid voor de King en Rijken& Klasse Justitie) is aanwezig en die staat op zijn beurt weer garant dat niemand van de ‘VVD- Misdaadgroep’ ooit een dag in de cel belandt, Houzee. Bovendien zorgt hij er ook nog voor dat hij niet zelf voor het opzettelijk overrijden en daarna een arm liet breken door zijn persoonlijke beveiliging ‘s politie van een kritische burger niet in de cel beland.

Klaas DijkhoffHet complex bevat een huis van bewaring, een gevangenis en een  ‘hersenspoel psychiatrisch- centrum’. Er kunnen duizenden arme sloebers worden opgesloten en vernedert, ‘ kaalgeplukte justitiabelen’ zoals het corrupte VVD-ministerie ze noemt. Het gebouw vervangt verouderde gebouwen in de regio Amsterdam/Haarlem. Het Hersenspoel psychiatrisch centrum is al in gebruik vol met Klokkenluiders die de Heersende klasse ontmaskeren,de rest volgt later dit jaar. Het ronduit valse uitgangspunt in het JCZ is ‘binnen beginnen te hersenspoelen, om buiten te blijven als arbeiders-slaaf ‘. De murw gemaakte mensen worden ook aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid zoals hun leeg geroofde portemonnee door de King&Co. De King zal voor deze feestelijke gelegenheid zijn ‘ Holland-Heineken-House-Generaals’ uniform dragen en luid toeterend voor rijden in zijn omgebouwde Pooiers Audi van zes ton. Maakt niet uit als hij donken is. De Staats NOS zal in samenwerking met ‘RTL-Riool Boulevard’ de Royaal propaganda voor hun rekening nemen, Houzee. De hoog opgeleide en maatschappij kritische mensen die de King en Rutte bij deze gelegenheden altijd terecht en conform de algemeen bekende feiten uitmaken voor Moordenaar en Maffia zullen vakkundig door de NOS en RTL Boulevard buiten beeld worden gehouden.