(van onze ‘dr. VVD- VPRO-Goebbels’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mbo’ers in de problemen door Rutte & Bussemaker. Wat u niet zag in VPRO Poresjenko RutteZomeravonden.
Gisteren avond mocht Rutte zijn liederlijke reactionaire VVD-Neo Nazi propaganda vrijelijk kotsen bij zomeravonden met als Presentator de VPRO ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink’. Het was pure Projectie (psychologie) wat de klok sloeg. Wilders is een misdadiger en het uitvoeren van het PVV-verkiezingsprogramma is een bedreiging voor de ‘VVD-rechtsstaat’. Dat bralde VVD-leider ‘Don Corleone Rutte’ gisteravond bij het 100 procent van Staatswege (=Rutte) gesubsidieerde tv-Bral-programma Zomergasten. De ‘CIA-Presentator Erdbrink’ slikte het als zoete koek zonder enig weerwoord. Zo vroeg hij bijvoorbeeld niet wat Rutte verstaat onder een ‘VVD-Rechtsstaat’ die garant staat voor extreme, misdadige ongelijkheid en rechteloosheid als het gaat om de VVD-ondermijnende georganiseerde misdaad van Justitie en politie, enz., enz..

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-VVD-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Ook vroeg Erdbrink niet waarom Rutte geen gehoor heeft gegeven aan de wil van het Volk m.b.t. het Associatieverdrag VVDreferendum. Is dat niet in strijd met de beginselen een Rechtsstaat? Ook vroeg Erdbrink niet waarom Rutte geen afstand heeft genomen van zijn Top VVD partijgenoot de extreem corrupte en liederlijke Gay Guy de werkgevers voorzitter Hans de Boer, toen deze werkloze arbeiders vernederde tot op het bot door ze voor Labbenkakken uit te schelden. Is dat niet ondermijnend, misdadig gedrag mb.t. tot de Rechtsstaat? Maar nog schadelijker werd het toen de ‘CIA-Trol Erdbrink’  de ‘Gas-Massamoordenaar’ en  de voormalige partijleider van Rutte Frits Bolkestein ter sprake bracht. Geen woord over zijn medeplichtigheid aan de Gas massamoorden op de Koerden. Als dat laatste feit alleen al geen bedreiging is voor de journalistiek, de democratie en de Rechtstaat wat is het dan wel?

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen mensen met dank aan de ‘VVD-Rechtsstaat’ van Rutte en zijn PvdA-hoertjes. 

Rutte doelde onder meer op de PVV-wens om alle moskeeën te sluiten en arme bejaarden en zieken en werklozen en dieren uit de BIO- Industrie te helpen. Daarbij zou de vrijheid van godsdienst, zoals verankerd in de grondwet, in de knel komen. Over de extreme armoede die sinds zijn regiem heerst in Nederland zweeg Rutte en de ‘CIA-Presentator Erdbrink’ als het graf. Ook zwegen beide als het graf over het gelijkheid beginsel dat verankert staat in de grondwet m.b.t de Dutch Dak en Thuislozen.

In het marathon- propaganda Rutte&VVD-misdaadgroep-interview werd Rutte bevraagd over toekomstige samenwerking Thomas Erdbrinkmet de PVV. Rutte herhaalde zijn’leugen-uitspraken’ uit De Telegraaf dat elke ‘Pedo-Taboe-vezel’ in zijn verrotte ‘NSB-Judas- lichaam ‘zich daar tegen verzet, vanwege de ’minder, minder’ uitspraken van partijleider Wilders en zijn eerdere ervaringen bij het mislukte Catshuis-overleg uit 2012. Uitsluiten wil Rutte samenwerking echter niet, omdat de VVD-misdaadgroep geen enkele partij bij voorbaat uitsluit net als vroeger de NSB. De ‘CIA-Trol Erdbrink’ kreeg er oprecht trannen van in de ogen.

Linkse’ gesubsidieerde VARA en VPRO ‘Bral-programma’s’ zetten Rutte in zomeravond Zonnetje.
*Rutte bralde verder een aantal leugens over zijn miezerige jeugd en dat hij altijd op school werd geplaagd, zijn overleden Mark Rutte en Gordonbroer, zijn liefde voor ( jongen jongens?) muziek van Bach en het extreme corrupte politieke spel. Bizarre dat Erdbrink niet vroeg waarom Rutte en zijn Ministers toch altijd liegen en hoe het komt dat hun Top partijgenoot de ex OM boss en ‘Pedo-Demmink’ nog steeds vrij rond loopt en de MH17 slachtpartij in de doofpot wordt gedouwd (zie de Stem van de Straat Amsterdam-Noir vanavond).

De ‘Staats-VPRO’ is de schaamte voorbij. Is dat geen bedreiging voor de Rechtsstaat?Is journalist nobele waakhond van de democratie of rioolrat hongerend naar nieuwskluifjes?
De aanslag op MH17 was het enige moment dat hij tijdens zijn premierschap samen met zijn billenmaatjes Gordon en Albert Verlinden ( die neuken wel alles wat los en vast zit) tranen heeft gelaten voor de TV(kuch). Dat gebeurde op het moment dat na nodeloos lang onderhandelen de trein met stoffelijke overschotten het rampgebied in Oekraïne kon verlaten. Rutte wilde of mocht het niet van zijn Boss ‘TIIP-Obama’ Geert Wilder RTL Boulevardrechtstreeks onderhandel met de Separatisten. „Toen heb ik echt even zitten janken alsof ik die ‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ was samen met Gordon in het Haagse Torentje en nee er werd toen geen cocaïne gesnoven. ha,ha,ha , ”, aldus de aarts leugenaar Rutte.Erdbrink nam nu even oprecht Rutte zijn hand vast en troostte hem de historische woorden: u bent een echt oprecht goed ‘VPRO-CIA-VVD-mens’ en een sieraad voor de Rechtsstaat en een beschermheer van de armen, zieken en bejaarden en de Bankiers-gangster en de ‘VVD-pedofielen’. Hopelijk heb ik  hiermee uw ‘Pedo-Taboe’ doorbroken, aldus een hysterische Erdbrink. Rutte bekende loog verder dat hij sinds zijn studietijd geen relatie heeft gehad, maar geen Eunuch is zoals Bert Koenders, wat soms eenzaam maakt. Alleen zijn is volgens Rutte als een latente Pedofiel en/of VVD Gay  ’misschien wel het laatste VVD-taboe’. Hierop begon Erdbrink spontaan te huilen en te applaudisseren en samen met Rutte het Nazi Horst Wessel lijflied van de Neo-Nazi  ‘EU- VVD -Graaier Hans van Baalen’ te zingen.Kortom deze VVD propaganda uitzending was nog van een lager niveau dan ‘RTL Riool-Boulevard’ alwaar Wilders ook met regelmatig werd ‘onthoofd’ door VVD Gay Gay  Soulmate  billenmaatje van Rutte de ‘Relnicht Albert Verlinden’ met ranziger corrupte lieden als Politie Informanten Peter R. de Vries en John van den Heuvel. Hoe het ook zij, de uitzending was een belediging voor alle mensen met meer dan één hersencel. Zou Erdbrink dan ook een latente Pedo of ‘VVD-Gay Guy’ zijn en daarmee worden gechanteerd door de CIA en/of de AIVD? Hoe anders is zijn Riool-optreden in dienst van Rutte te verklaren? Er deed zich ook nog een zeldzaam moment van eerlijkheid voor, toen Rutte zijn beklag deed over de Vrije Internet nieuws. Hij bekende dat hij jaloers is op die oude VVD Pedofielen die in het internetloze tijdperk zich allemaal straffeloos te pletter konden neuken in bijv. de Paardenstraat te Amsterdam me te jonge weeskinderen en weglopen arbeiders kinderen. Daar schrok Erdbrink wel even van en dat is dan ook direct eruit gekipt.

Zie voor de waarheid van avond om 23 uur “Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto2”: Promo “Stem van de Straat Amsterdam-Noir “afl.4. M17-Doofpot’& ‘Huilende soapi Timmermans’ en lachende Plasterk en ‘Coca Presentator Frank Masmeijer en zijn ‘Media Maffia Boss John de Mol’ :