(van onze VVD Pedo Klasse Juiste redactie)

Mark Rutte Ard van der SteurAMSTERDAM-NOIRVolkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord. Pim was extreem links vergeleken bij het huidige Lieg en Bedrieg Kabinet. “
Werd de VVD ‘Mega-Fraudeur-Ard van der Steur’ en zijn corrupte Justitie gisteren nog betrapt op VVD- ondermijnende georganiseerde misdaad(Video) met een feestende en snuivende ‘Zieke’ Paarlberg is het vandaag al weer raak.Geluidsopnames over ‘verkooppraatje’ OM ontmaskeren Ard van der Steur en zijn Justitie weer als beroepsleugenaars.

Aboutaleb huilend tegen Volkert van der Graaf: Mijdt mijn cafetaria ”De Natte Dweil” in Rotterdam.

De advocaat van Volkert van der Graaf, heeft vrijdag geluidsopnames laten horen waaruit volgens hem blijkt dat het Openbaar Ministerie (OM) psychische begeleiding voor zijn cliënt wel degelijk ,,een verkooppraatje” richting de domme politiek heeft genoemd. Advocaat Willem Jebbink liet de opnames horen in het tv-Bral-programma Pauw. Waar was eigenlijk ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ om zijn ‘Alles-deskundige’ commentaar te verkopen aan Pauw voor €1895 ex btw.? Die zat kort geleden nog standaard bij Folkert van de Graaf onderwerpen bij zijn ‘gabber in crime Pauw’ uit zijn nek te kletsen. 

Woensdag liet minister Ard van der Steur (Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie) aan de ‘Tweede Kamer-Slangenkuil’ weten dat de eis van het OM niet om een ,,verkooppraatje” richting de politiek ging. Het OM was tot die conclusie gekomen na vergelijking van transcripties en de door Van der Graaf overgedragen opnames met verslagen van de gesprekken en de herinneringen leugens van de advocaten-generaal. Van der Graaf, veroordeeld voor de moord op Pim Fortuyn, maakte de opnames ,,omdat hij de corrupte altijd liegende ‘VVD- Justitie’ autoriteiten meer dan terecht wantrouwt”, aldus Jebbink bij de ‘VARA  Miljonair Pauw’. Woensdag publiceerde de advocaat al een transcriptie van het bewuste fragment uit het evaluatiegesprek met Van der Graaf op 17 september 2015. Daar staat de passage over ,,het verkooppraatje” letterlijk in.