(van onze ‘Wir schaffen das Jude verboten’ redactie)

Ronald SchneiderAMSTERDAM-NOIR-De corruptste Rat in pak gemeente Rotterdam in Nederland van de PvdA ‘Razzia- Zonnekoning Aboutaleb’ bestudeert momenteel de mogelijkheid om straat arme mensen(Jude) die een ‘Kruimel-crimineel’ verleden hebben, geradicaliseerd of asociaal zijn, te weigeren als nieuwe bewoners in bepaalde Ghettowijken en ze te werk te stellen in bijv. Saoedi Arabië en/of Qatar als bouwvakkers-Slaven of voor een euro per uur in de haven als slaaf. Deze onmenselijke maatregel doet ons gelijk denken aan ’40-’45 toen de onleefbare Nazi’s de ‘Jude verboten-wijken’ invoerde.

Leugenaar Aboutaleb is niet bekend met de Bilderberg-Elite-Gangsters:

Des te bijzonder dat hij tijdens de Bilderberg Catwalks2016 terecht voor Maffia en Moordenaar werd uitgemaakt:

‘Vergeetachtige’ Aboutaleb vergelijkt Holocaust met IS en staat voor armoede in Rotterdam. Kritiek op bezoek ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aan zijn vrienden ‘Saoedi-Arabië &IS’.
Sinds 2005 heeft de crimineelste Rat in pak gemeente al de bevoegdheid werkloze mensen te weren uit sommige Joost EerdmansGhettowijken die geen aantoonbare inkomsten hebben uit eigen werk (uitzonderingen zoals corrupte politici in het Luxe Wachtgeld, ‘(D66&VVD)-Yuppie-studenten’ en AOW’ers daargelaten). ‘Ultra-Rijken-Gangsters’ uit de “Panama papers”(Video),die ook geen aantoonbaar inkomen hebben zijn van harte welkom in Rotterdam en worden zelfs persoonlijk op het extreme corrupte Stadhuis door Aboutaleb en ‘Neo Nazi Joost Eerdmans’ onthaalt en persoonlijk bedient door Ronald Scheinder met kaviaar en champagne en kwade tongen beweren zelfs met cocaïne en BN-hoertjes van de Maffiagroep John de Mol. Doel is zogenaamd de zwakke wijken in de Corrupte Rat in pak stad die een Hel is voor de gewone man niet nog meer te verzwakken door bewoners toe te laten die aan de onderkant van de sociale ladder bungelen door het (on)-leefbare uitbuit beleid van B&W Rotterdam in bijzonder en Legenist-sterhet lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher in het algemeen. De Rotterdamse (on)Leefbaar wethouder ‘SS-Oberst-Gruppenführer Ronald Schneider’ van Wonen voor de Rijken en geen Integratie voor ‘Jude’gaat zijn misdadige best doen het Nazi ‘wir schaffen das Jude verboden’ plan door de in merendeel corrupte ‘NSB-gemeenteraad’ te krijgen. Deze mensen zullen daarnaast verplicht worden een zogenaamde “Rode Werkloze Ster” te dragen. Directeur Ronald Paping van de Woonbond is geschokt en walgt van Wethouder Schneider. Het is volgens hem ‘schieten met een ‘Nazi Jude verboden’ kanon op een mug en in strijd met de Rotterdam vrienden van ISISmensenrechten. Het leidt tot stigmatisering en uitsluiting net als in ’40-’45, en nieuwe bewoners screenen op een eventueel Kruimel-crimineel verleden gaat volgens hem wel heel erg ver temeer de politie en B&W ook corrupteis tot op het bot en lopen te stelen van ‘Kruimel-criminelen’ als de raven, dat weet toch iedereen. Bovendien is het pure discriminatie want al die corrupte Politici, Bestuurders,Directeuren en Justitie en politie mensen die qua criminaliteit  de schlemielen uit het gewone Volk verre overstijgen(Video)en bijna nooit worden gepakt vallen buiten deze maatregel’.