promo Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl.4. M17-Doofpot’& ‘Huilende soapi Timmermans’ en lachende Plasterk

(door de redactie Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR- Shocking:’M17-Doofpot’& ‘Huilende soapi Timmermans’ en lachende Plasterk! De ‘MH17- Doofpot-De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007Kampioen’,ex AVD-Boss en Top VVD leugenaar Tjibbe Joura. Uniek: Koffiejuffrouw Joke maakt meest deskundige opmerking sinds het ontstaan van de ‘Praat-Bral-programma’s’. Is de Damschreeuwer dronken of nuchter? En nog veel meer echt ‘Volks&Straat-nieuws’. Kijk naar de volgden aflevering “Stem van de Straat” d.d. 5 september 2016 . Het kan de laatste aflevering zijn!

15 reacties op “promo Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl.4. M17-Doofpot’& ‘Huilende soapi Timmermans’ en lachende Plasterk

 1. Frans Timmermans heeft carrière gemaakt dankzij 5 minuten van krokodillentranen.

  In een bananen-monarchie mag een liegende hofnar met zijn KLM-Kameel een MH17-vliegtuig laten afschieten, terwijl minister Pissterk erbij giechelt.

  • Spreek je uit ervaring? Of doe je maar mee met dat gedrag van Steve? Steve laat je vallen als een baksteen als het hem uitkomt! Ook al moet je daar 20 jaar voor zitten! Steve doet alles voor zijn eigen snuifje!

  • Als je eerijk bent naar anderen zijn ze ook eerlijk naar jou toe. Maar kijk de 2 filmpjes objectief en zie in welke huichelaar en leugenaar Steve in werkelijkheid is ….Met zijn zoganaamde miljoenen verdiende geld! Ja Steve is een onderwereld figuur…. Hij schijt 7 kleuren stront ls je BOE tegen hem zegt!

 2. Hé kruimeldief en staatsoplichter Steve hoe is het?
  Heb je Gelder al vertelt hoe jij ‘vroeger’ de staat oplichte?

  Je bent gewoon een kruimeldief die zich groter voordeed dan dat je in werkelijkheid was/ en bent?

  Groeten je ‘beste vrienden’

   • Steve ben je niet boos dat de ‘zelfverklaarde oude Opa’ Nico van den Dram met zijn ”duizende kijkers van zijn video’s” de link naar jouw “leugen blogje” heeft weg gehaald. Hoe durft ‘Opa Nico van den Dram’ tegen jou in te gaan. Krijgt ‘Opa Nico van den Dram’ nu ook een laster actie tegen zich vanaf jou?

  • Je verdiende Ex btw 50 miljoen gulden per jaar in de lagere kringen en met hogere kringen was het al meer? En je gaat nu nog om met ‘straat volk’ zoals Micha Kat en Arjan van Gelder? Oja je wist niet waar het geld bleef? Nee omdat je dat nooit gehad hebt.

   Get a real life Steve. Salto zal wel blij met je zijn maar dat gaf je hierboven al aan: “Het kan de laatste aflevering zijn!”

   • @bruin figuur misschien zou je eens wat meer respect moeten hebben voor mensen zoals Nico van der Ham die wel voor een ander opkomt vanuit al zijn eigen ellende. Maar daar heb je verder geen oog voor. En doordrammen ben je zelf ook goed in. Maar waarschijnlijk ben je van de Herrenliebe dat je zo om aandacht schreeuwt hier bij de heer Brown, en draagt zeker ook lederhosen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s