(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom beschermd bepaalde (corrupte)‘Kijkcijfer-politie’ de tweevoudig veroordeelde ‘TBS- Martin KokMoordenaar Martin Kok’( net als Peter R. de Vries) die heel Nederland met ranzige ‘Pulp-Media-Maffia ‘onderkotst van ‘Peter R. de Vries & Hendrik Jan Korterink’? Vroeg “Leipe Shit” zich niet enige tijd geleden al af waar Cocaïne Junkie Kok al die riool verhaaltjes vandaan haalt temeer hij zijn meeste tijd doorgesnoven in derderangs parenclubs ( net als de ex vrouw Jacqueline van De Vries) de debiel uit hangt ? Zie video hierna:

Heeft ing S.K.A. Brown Martin Kok net als zijn stiekeme Boss Peter R. de Vries ontmaskert als ras lafaards.

Ooit kreeg brown na aangifte van bedreiging van Politie informant Peter R. de Vries, Politie informant Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en Koen Scharrenberg ook binnen de kortste keren 5 leden van het arrestatieteam vaan zijn deur om Brown aan te houden.

Binnenkort exclusief shocking report van een interview die wij hadden met de Familie Hulscher waartegen de laffe TBS-Peter R de Vries Martin KokMoordenaar en Jail bird (18 jaar gezeten) Martin Kok aangifte ( middels een aantekening ) heeft gedaan wegens bedreiging. Kok heeft de familie op een ongelofelijke wijze door het riool getrokken. Waarom? En voor wie? Pikant: Nadat de familie verhaal wilde halen bij Kok&Co stonden binnen de korste keren maar liefst 5 agenten voor de deur van de Familie Hulscher. Is daar mee niet het zoveelste bewijs geleverd dat Kok niet alleen een doorgeschoven Riool-outlet is voor de Politie Informaten Peter R. de Vries en de ‘Pedo-dwerg Hendrik Jan Korterink’(Video), maar ook zelf een rechtstreekse Politie-informant is. Lees binnenkort het hele schokkende Crime-report familie Hulscher & Martin  Kok & corrupte politie.

Zie ook” de Stem van de Straat: ‘Monster Holleeder&Peter R. de Vries’&Pauw&Moordenaar Kok,Wilders en Boerkini’s.(afl.3)