(van onze  Staatsgeheimen Royal reis redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Geheime Traditie van het ‘Syfilis Koningshuis’ wordt ookAlexander-Maxima-Beatrix-Gelderlander door ‘Queen Exotica Maxima’ in ere gehouden.
Kennelijk is het trouwen met een Oranje een zeer zware taak die geen enkel mens volhoudt zonder er om de zoveel tijd even tijdelijk alleen vandoor te gaan en zich zelf te zijn. Het Koningshuis is de facto een ‘Gouden Kooi&Koets’ voor de aangetrouwde (gekochte) van de Oranje. Toegeven het zijn ook niet bepaald moeders mooiste en slimste.

Hofnar Rutte’: Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’.
Zo is het nu een feit van algemene bekendheid dat ‘Prins-Pooier-Bernhard’ om de zoveel tijd op ‘foto’ Prins BernardSafari ging naar Indonesië zonder Koning Juliana met als gevolg dat er negen maanden later een kleine bevolking ‘s explosie plaats vond onder de plaatselijke schonen. Zijn officiële bastaard kinderen zijn dan ook niet te tellen. Ook Prins Claus ging regelmatig naar New York om aldaar in de Homo en/of Pedo darkrooms zich zelf te zijn. Nog dagen daarna had hij pijn aan zijn mond en kont. Juliana dacht altijd dat hij dan een reis virus had opgelopen.Hun persoonlijke corrupte beveiliging ‘s  ‘DBB-Politie’ liepen de hele dag rond met rode oortjes en sommige met een stijve banaan of natte doos (Video) in de broek. Het Oranje reis moto is altijd horen zien en zwijgen en mondje dicht of anders vliegt de beveiliging ’s politie direct de laan uit en de gevangenis in en minimaal daarna de ‘Honger-Bijstand’ van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ in. Al die Mark Rutte en Gordonexotische buitenlandse reizen vallen tot vandaag de dag nog onder Staatsgeheim. De Mainstream&maffia-media zal er nooit een woord over publiceren of uitzenden. Het gerucht gaat in de ‘Tweede Kamer-Slangenkuil’ dat de Boss van de AIVD de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ recentelijk ziek van is geworden na het lezen van het laatste AIVD reis verslag van Maxima. ‘Hofnar Rutte’ daar in tegen krijgt van de beveiliging ‘s politie verslagen samen met zijn snuif-partijgenoten de Relnichten Albert Verlinden en Gordon er iedere keer een natte ‘Royaal-VVD-doos‘ van in het Haagse trek en ruk Torentje.

EU op instorten: Máxima weer alleen op VIP-Reis naar Filipijnen.

 

Maxima houdt geheime Oranje traditie in ere en gaat alleen naar New York en Indonesië.
Deze week probeert Queen Exotica Maxima meer Indonesiërs aan het bankieren te krijgen, zodat zij ook nul procent rente kunnen krijgen van de Bankier-gangsters. Maar ze is in Jakarta ook nog ergens anders mee bezig, zegt Pieter Klein Beernink tegen Maarten Steendam in de Royaal propaganda Telegraaf en dat is een geheime missie in de traditie van de Oranjes.

Opmerking: Binnenkort komt de Stem van de Straat met een uitzending voor het ontstaan en bestaan van het Koningshuis met de Koningshuis deskundige Johan Oldenkamp.