‘Fraudeur Van der Steur’: Geen Prioriteit voor ondermijnende ‘VVD-Pedo-criminaliteit’.

(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR De aanpak van ondermijnende en georganiseerde criminaliteit krijgt ook volgend Mark Rutte Ard van der Steurjaar hoge prioriteit(kuch).
En daar bedoelt de ‘VVD Klasse Justitie Minister Van der Steur’ niet de ‘VVD georganiseerde misdaad’ en de ‘VVD-Pedo-Demmink Kliek’ mee. En ook niet de stelende en moordende Justitie en politie in het bijzonder en in het Algemeen de ‘Ratten in pak georganiseerde misdaad’ Dat heeft ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ (Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie) dinsdag gebrald in Bergen op Zoom, waar de resultaten zijn besproken van de aanpak waarbij de corrupte politie, justitie en het lokale ‘Bestuur-gangsters’ en ‘Criminele-Burgemeesters’ duister samenwerken om het Volk onder de duim te houden en te beroven en te vernederen. Van der Steur was na de bijeenkomst gezakkenrolt van zijn dikke portemonnee door een politieman, maar hij doet geen aangifte omdat er wat jonge Jongens porno ‘Minerva- foto’s’ in zaten.

VVD Minister Van der Steur is weer bewijs ‘kwijt’ rond ‘Drugs Witwas- Teevendeal’.

Moordenaar Van der Steur’ van de VVD-Misdaadgroep blijft ontkennen en liegen in Tweede Kamer en mag blijven.

‘Rijken VVD’-ers en Koningshuis ontduiken straffeloos belasting voor miljarden. NL is een ‘Elite-Schurken Staat’.
Van der Steur bralt van „lovenswaardige resultaten”, maar constateert tegelijkertijd dat er nog het nodige werk te verzetten valt om de boel nog meer in de maling te nemen. De doelstelling was 950 politieonderzoeken naar Volkse criminele kruimel samenwerkingsverbanden, maar dat werden er in 2015 uiteindelijk 1188. Daar zit uiteraard niet de Mega miljarden ‘Witwas- VVD-Zuidas’ niet bij.  Met selectieve onderzoeken door andere corrupte Ard van der Steuropsporingsdiensten (zoals van de belastingdienst van ‘VVD Gangster Wiebes’ die dagelijks ‘Jan met de Pet’ kaal plukt en de stelende marechaussee) erbij opgeteld waren het er zelfs 1765.In 2015 zijn 765 mensen veroordeeld, van wie er 546 een vrijheidsstraf kregen. Vorig jaar is ruim 143 miljoen (ongeveer de jaar uitkering( 110 miljoen) van het Koningshuis) euro aan crimineel geld afgepakt en daar zat nog niet eens bij wat gestolen was door de politie en justitie, terwijl de doelstelling ruim 90 miljoen was.Maar de corrupte politie en VVD-Openbaar Ministerie concluderen ondanks de resultaten dat ze de ondermijnende criminaliteit nog niet effectief genoeg kunnen bestrijden. Dat heeft volgens de organisaties te maken met een gebrek aan capaciteit bij de opsporing en vervolging(kuch). De corrupte Politie en justitie noemen de ondermijnende criminaliteit complex en hardnekkig. Is dat Projectie (psychologie) ?Niet alle ondermijnende criminaliteit is in beeld en van de bekende criminele organisaties kan maar een deel worden aangepakt.Van ondermijnende criminaliteit is sprake als onderwereld en bovenwereld elkaar tegenkomen of zich vermengen. Ma.w. de VVD-misdaadgroep, de Ratten in pak en de Cocaïne handel van ‘Maffiaboss John de Mol’. Het kan Boek cover Peter R. de Vriesdaarbij gaan om criminelen die burgers of zelfs corrupte burgemeesters intimideren of ‘gewone’ bedrijven die samenwerken met het Volkse Kruimel boevengilde. Voorbeelden zijn criminele motorclubs en de georganiseerde kruimel drugshandel en hennepteelt. Men vindt in dat verslag geen enkele Bankier-gangster en/of ‘Elite-Pedo’ terug en dat is logisch want die zijn in het algemeen Top bendeleden van de VVD-misdaadgroep. De 100 procent door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn loopjongen Asscher gesubsidieerde Transparency-NL heeft wederom een ‘Leugen-Persverklaring’ doen uitgaan dat de Ard van der Streur en zijn Politie en Justitie niet corrupt zijn.‘ Ook het ‘Misdaadjournalistiek-drek‘ laat ongevraagd weten(Video) altijd goed samen te werken met de VVD in zijn algemeen en in het bijzonder met de ‘Drugsgeld-Witwasser-Griezel Teeven’.

19 reacties op “‘Fraudeur Van der Steur’: Geen Prioriteit voor ondermijnende ‘VVD-Pedo-criminaliteit’.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Zuckerberg in tegen stelling tot (K)nevel wel op audientie bij de Paus
  http://www.npo.nl/in-de-ban-van-de-paus/16-08-2016/VPWON_1259519
  Wat Zieltjes winnen betreft voor Lucifer geeft de Paus blijk meer vertrouwen te hebben in kunstmatige intelligentie dan in zijn direct Kosmische lijntje met God
  https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2016/08/screen-shot-2016-08-29-at-11-55-07-am.png?w=680&h=519
  Vatican City, Aug 29, 2016 CNA/EWTN News

  On Monday Pope Francis met with Mark Zuckerberg, co-founder and CEO of social networking giant Facebook, at the Vatican, marking the latest in a string of visits from other major tech-heads this year. According to an Aug. 29 communique from the Vatican, Francis and Zuckerberg, who was accompanied by his wife Priscilla Chan, “spoke of how to use communication technologies to alleviate poverty, encourage the culture of encounter and bring a message of hope, especially to the most disadvantaged.” Lees meer:
  http://nesaranews.blogspot.nl/2016/08/pope-francis-meets-mark-zuckerberg-at.html

 3. Hand in eigen boezem, bij de VVD in eigen kruis, steken. Het MinJus zou binnenste buiten gekeerd moeten worden. Als Teeven deals sluit met criminelen, valt dat ook onder de definitie van “georganiseerde misdaad”? En is dubbel niet in de haak omdat over ’t overeengekomen bedrag geen IB is ingehouden. In ’n witwas transactie is ieder1 op z’n minst medeplichtig behalve degene die ’t monopolie heeft om mede plichtigen te vervolgen, indien deze zelf als medeplichtige handelt. Resultaat: bananen monarchie.

 4. Het is van cruciaal belang om nauwkeurig te begrijpen de ware zin achter het complot om een geestelijk gestoord en transparant incompetent bondskanselier Merkel te installeren. Het enige wat men hoeft te doen is kijken terug op de eerste twee wereldoorlogen. In beide gevallen zocht de globalisten om verschillende doelen te bereiken. In aanvulling op de onrechtmatige creatie van de moderne staat Israël , een andere primaire doel was om ervoor te zorgen dat Rusland en Duitsland nooit zou brengen met elkaar.

  Deze centrale leerstuk van de NWO filosofie eigenlijk gaat eeuwen terug, maar werd een essentiële pijler van de Anglo-Amerikaanse Axis (AAA) beleidsbepalende met het begin van de Industriële Revolutie. Wat zij beoogt te voorkomen, is de nauwe samenwerking tussen Duitsland en Rusland. Want het is het huwelijk van Duitse hoofdstad, technologie en vlijt met Russische natuurlijke hulpbronnen, menskracht en industriële capaciteit die The Living Daylights uit de globalisten schrikt. Ze weten dat een dergelijke ontembare alliantie zou het Vaticaan-City of London-Washington Axis en hun enige status van supermacht als geen ander kracht op Aarde te dagen. Deze geopolitieke doel, als een kwestie van historische feiten, is de reden waarom Rusland was aan de rechterzijde van de geschiedenis tijdens de twee wereldoorlogen … en tweemaal waarom Duitsland was aan de verliezende kant. Pitting dan tegen elkaar was een essentieel onderdeel van het NWO uitvoeringsplan, net als de totale vernietiging van het Midden-Oosten is in dit derde millennium onder het valse voorwendsel van de Amerikaanse overheid gesponsorde false flag operatie uitgevoerd op 9/11/01.

 5. Daar hebben ze bij de veeveedee wel kijk op&verstand van :
  de georganiseerde criminaliteit. De meest aannemelijke verklaring
  voor het teruglopen van criminaliteitscijfers in Haagse polletjes is
  dat mensen gewoon geen aangifte meer doen .

  • Of gewoon geen aangiften meer in behandeling nemen.

   De meeste aangiften in Den Haag zijn tegen Demmink, de zgn. Demmink-files.

   Deze worden gewoon digitaal gewist, net zoals ze dat doen met fotorolletjes uit Srebrenica of het telefoongesprek Teeven-Van Rey; De techniek staat voor niets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s