(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR De aanpak van ondermijnende en georganiseerde criminaliteit krijgt ook volgend Mark Rutte Ard van der Steurjaar hoge prioriteit(kuch).
En daar bedoelt de ‘VVD Klasse Justitie Minister Van der Steur’ niet de ‘VVD georganiseerde misdaad’ en de ‘VVD-Pedo-Demmink Kliek’ mee. En ook niet de stelende en moordende Justitie en politie in het bijzonder en in het Algemeen de ‘Ratten in pak georganiseerde misdaad’ Dat heeft ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ (Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie) dinsdag gebrald in Bergen op Zoom, waar de resultaten zijn besproken van de aanpak waarbij de corrupte politie, justitie en het lokale ‘Bestuur-gangsters’ en ‘Criminele-Burgemeesters’ duister samenwerken om het Volk onder de duim te houden en te beroven en te vernederen. Van der Steur was na de bijeenkomst gezakkenrolt van zijn dikke portemonnee door een politieman, maar hij doet geen aangifte omdat er wat jonge Jongens porno ‘Minerva- foto’s’ in zaten.

VVD Minister Van der Steur is weer bewijs ‘kwijt’ rond ‘Drugs Witwas- Teevendeal’.

Moordenaar Van der Steur’ van de VVD-Misdaadgroep blijft ontkennen en liegen in Tweede Kamer en mag blijven.

‘Rijken VVD’-ers en Koningshuis ontduiken straffeloos belasting voor miljarden. NL is een ‘Elite-Schurken Staat’.
Van der Steur bralt van „lovenswaardige resultaten”, maar constateert tegelijkertijd dat er nog het nodige werk te verzetten valt om de boel nog meer in de maling te nemen. De doelstelling was 950 politieonderzoeken naar Volkse criminele kruimel samenwerkingsverbanden, maar dat werden er in 2015 uiteindelijk 1188. Daar zit uiteraard niet de Mega miljarden ‘Witwas- VVD-Zuidas’ niet bij.  Met selectieve onderzoeken door andere corrupte Ard van der Steuropsporingsdiensten (zoals van de belastingdienst van ‘VVD Gangster Wiebes’ die dagelijks ‘Jan met de Pet’ kaal plukt en de stelende marechaussee) erbij opgeteld waren het er zelfs 1765.In 2015 zijn 765 mensen veroordeeld, van wie er 546 een vrijheidsstraf kregen. Vorig jaar is ruim 143 miljoen (ongeveer de jaar uitkering( 110 miljoen) van het Koningshuis) euro aan crimineel geld afgepakt en daar zat nog niet eens bij wat gestolen was door de politie en justitie, terwijl de doelstelling ruim 90 miljoen was.Maar de corrupte politie en VVD-Openbaar Ministerie concluderen ondanks de resultaten dat ze de ondermijnende criminaliteit nog niet effectief genoeg kunnen bestrijden. Dat heeft volgens de organisaties te maken met een gebrek aan capaciteit bij de opsporing en vervolging(kuch). De corrupte Politie en justitie noemen de ondermijnende criminaliteit complex en hardnekkig. Is dat Projectie (psychologie) ?Niet alle ondermijnende criminaliteit is in beeld en van de bekende criminele organisaties kan maar een deel worden aangepakt.Van ondermijnende criminaliteit is sprake als onderwereld en bovenwereld elkaar tegenkomen of zich vermengen. Ma.w. de VVD-misdaadgroep, de Ratten in pak en de Cocaïne handel van ‘Maffiaboss John de Mol’. Het kan Boek cover Peter R. de Vriesdaarbij gaan om criminelen die burgers of zelfs corrupte burgemeesters intimideren of ‘gewone’ bedrijven die samenwerken met het Volkse Kruimel boevengilde. Voorbeelden zijn criminele motorclubs en de georganiseerde kruimel drugshandel en hennepteelt. Men vindt in dat verslag geen enkele Bankier-gangster en/of ‘Elite-Pedo’ terug en dat is logisch want die zijn in het algemeen Top bendeleden van de VVD-misdaadgroep. De 100 procent door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn loopjongen Asscher gesubsidieerde Transparency-NL heeft wederom een ‘Leugen-Persverklaring’ doen uitgaan dat de Ard van der Streur en zijn Politie en Justitie niet corrupt zijn.‘ Ook het ‘Misdaadjournalistiek-drek‘ laat ongevraagd weten(Video) altijd goed samen te werken met de VVD in zijn algemeen en in het bijzonder met de ‘Drugsgeld-Witwasser-Griezel Teeven’.