Linkse’ gesubsidieerde VARA en VPRO ‘Bral-programma’s’ zetten Rutte in zomeravond Zonnetje.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het morele faillissement van de VARA en de VPRO is compleet. DWDD Matthijs van Nieuwkerk
De oprichters van beide staatsomroepen draaien zich om in hun graf. De Verkiezingen zijn in aantocht. Dus mocht Rutte gisteren ongehinderd liegen tot hij barste van Van Nieuwkerk bij het ‘linkse’ riool-DWDD en de ‘Showbizz-vuilnis Marokkaan Ali B.’ gaapte Rutte vol bewondering aan.Had Ali B. er wel een woord van begrepen? Wat maakt het uit. Hij kreeg hoe dan ook zijn zit voor Aap geld net als Peter R .de Vries 1870,-ex BTW vangt bij deze bral ‘Linkse’ programma’s.

Her leverde mooie propaganda plaatjes op: Rutte en (bejaarde)‘Rapper’ Ali B. aan een tafel en er valt geen onvertogen woord. Het leek wel een ‘Showbizz-vuilnis’ programma ‘ik hou van Holland&Rutte’ van ‘Maffiaboss John de Mol‘. Is dat integratie of niet ? Ooit waren de VARA en de VPRO links, progressief en maatschappij kritisch en bovenal Antikapitalistische en dus extreem Anti Rutte&Co. Zij hadden Rutte levend gevilt en op een strontkar met veren en pek de studio uitgereden en misschien wel opgeknoopt aan de hoogste boom. Maar zijn nu verworden tot corrupte gesubsidieerde reclame doorgeefluiken van misdadige rechtse populistische types als Rutte en de ‘Zonnekoning Aboutaleb’.

De ‘Linkse’ VARA en VPRO corrupte Graai Bestuurders,directie en Presentatoren vullen allemaal van Staatswege hun gesubsidieerde zakken.Tja, geld corrumpeert,niet dan? De Verkiezingen zijn in aantocht en de ‘Linkse’ Bral programma’s als DWDD met Miljonair Van Nieuwkerk en Zomeravonden van de VPRO Thomas Erdbrinkmet zijn hele leven gesubsidieerde Grachtengordel niksnut Thomas Erdbrink zetten Rutte schaamteloos en gewetenloos in het zomeravond zonnetje. Thomas Erdbrink is een Nederlandse corrupte journalist van de Heersende Klasse. Hij is sinds 2002 correspondent en ‘AIVD-agent’ in Iran, waar hij onder meer propaganda schreef voor het huisblad van ‘War Mongol Hillary Clinton’ de Washington Post. Sinds 2012 ‘werkt’ hij als Tehran Bureau Chief (en CIA-informant) voor al weer een huisblad van Hillary en ‘Pedo Bill Clinton’ The New York Times. Daarnaast ‘werkt’ hij net als Peter R. de Vries voor de “GOED MENS”- De Volkskrant en het Staats-NOS Journaal. Hij is één van de weinige westerse journalisten in Iran, met zo veel ‘Graai-bijbanen’, Rara hoe kan dat? Is hij wellicht dubbelspion? Voor dr. Goebbels propaganda artikelen van Thomas Erdbrink in The New York Times klik hier. Volgens het reactionaire Elite blad Time Magazine is hij één van de belangrijkste twitteraars en heeft ook nog even ‘gewerkt’ voor het Rioolblad Nieuwe Revu met als collega Willem Holleeder. De beide  Rechtse Populistische Presentatoren Van Nieuwkerk en Erdbrink en  hun Boss Rutte horen thuis als verdachten  in het programma opsporing verzocht!

Selectief Censuur: Micha Kat, Willem Holleeder, Steve Brown,Peter R. de Vries.

 

 

 

7 reacties op “Linkse’ gesubsidieerde VARA en VPRO ‘Bral-programma’s’ zetten Rutte in zomeravond Zonnetje.

 1. Allemaal primitieve holbewoners en van ’t zelfde laken ’n pak: Van Niekerk, Verlinde, Hoes, Rutte, Eurlings, Gordon, de Jager. Soms kruipen ze in hun hol en houden ’n winterslaap.

 2. Niets gezien niets gemist. zapp zapp .
  Dat Mart Rukke a.s zondag drie uur de tijd krijgt zijn ongezonde
  ideeën te ventileren lijkt mij ook verre van fris ,maar goed. Een menneke die
  Albert v Linde serieus neemt neem ik niet serieus maar dat had die leugenaar
  op meerdere gebieden al bewezen. Wat ’n shitzooi, om te kotzn, maar goed . . . zappzapp.
  Dag Mart , ga maar gezellig in Brussel de boel verzieken , daag .
  Maar wat een trieste toestand toch ook in verrekijkland.
  Laatst kwam ik die geitekop van Linda de Mol tegen , die schijnt een mening te hebben over het een&ander , ditjes&datjes. Waar heb je het dan nog over ?
  En zolang Appie Onnie in z’n reet naait doet ie ’t mij niet .
  Wat ik zeg.Verre van fris.

  • Vanmorgen heb ik’m plus/min 4x tien sec. in de herhaling gezien.
   wat ie te zeggen had ontging mij, of beter, dat gezwets interesseert
   me geen moer. wat opviel was de sterke overeenkomst met die bagger-
   -kop van Jorritsma. Waarschijnlijk de zelfde media advizeur .

 3. Op het Media Park in Hilversum is in de nacht van maandag op dinsdag de stroom uitgevallen. De NOS is overgegaan op noodstroom zodat het NOS Journaal en het NOS Radio 1 Journaal gewoon kunnen worden uitgezonden. Een deel van de gebouwen en studio’s zit wel zonder elektriciteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s