ING-Misdaad bank verlaagt spaarrente ‘Jan met de Pet’ als eerste naar 0,3%.

(van onze Bankier-gangster redactie)

AMSTERDAM–NOIR- ECB Bankier-gangster Benoît C. rekent op einde contant geld voor Banken beroven mensen‘Jan met de Pet’.
Terwijl gisteren de grootse rover van het Nederlandse Volk ‘Don Corleone Rutte’ bij DWDD in het zonnetje werd gezet(Video) zijn de Misdaadbanken geruisloos overgaan tot de totale beroving van het Volk. Het aftellen voor de ‘Jan met de Pet spaarders’ naar nul is nu echt begonnen. ING-misdaadbank maakte gisteren bekend dat de rente op de meest voorkomende spaarrekening per 1 september van 0,4 naar 0,3% gaat. Ook de ‘Tweede Kamer-slagenkuil’ zwijgt nu even als het graf over deze Mega-Roof van de Banken.

ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor Bankiers en pensioenen korten.Dijsselbloem legt het uit.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen. Gerrit Zalm heeft zijn corrupte ‘VVD-hielen’ nog niet gelicht of ABN gaat voor negatieve spaarrente.
De mededeling staat in een mail van ING aan haar door het Lieg en Bedrieg Kabinet kaal geplukte klanten die op Twitter circuleert en waaruit het FD citeert.Voor iedere honderd euro aan spaargeld krijgen ING-klanten vanaf donderdag nog maar drie dubbeltjes aan rente en die maatregel was broodnodig om de ‘Mega-Graai salarissen’ en miljoenen Bonussen van de Top-Gangster Bestuurders te blijven uit te betalen. Rutte is zielsgelukkig. Zijn ‘Showbizz-Vuilnis Marokkaan Ali B.’ is  ook gelukkig. Alleen weet Ali B. niet precies waarom.

‘Bankier-Gangster Draghi’ ergert ECB-bestuurders met valse ‘Goldman- beloftes’. 

Ons Geld over debat geldcreatie(Video); ‘De geest is uit de fles’. ‘Gluiperd Dijsselbloem’ houdt de boot af.
De Misdaadbank ING wijt de verlaging aan de extreem lage marktrente die de ECB van de voormalige Goldman en Sachs ‘Super-Bankier Gangster Draghi heeft ingevoerd. Bij vorige verlagingen was ING Jeroen Dijsselbloem Jan Hommenook de eerste, maar volgden de andere groot Misdaadbanken ABN Amro en Rabobank snel. De eindverantwoordelijke van de Misdaadbanken de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ is verheugd met deze Banken beroven mensen maartregel en roept iedereen op bij de komende verkiezingen op de PvdA te stemmen. Iets meer dan een jaar geleden, eind juli 2015, stonden de belangrijkste spaartarieven bij de Groot-Misdaad-banken nog op een bij nader inzien duizelingwekkend miezeriger hoge 0,8%. Nu de nul akelig dichtbij komt, zal opnieuw de vraag rijzen of Misdaadbanken consumenten slachtoffers voor hun spaargeld laten betalen – en dus een negatieve rente gaan heffen. De ‘Royal-Elite-klanten’ van de “Panmama Papers”vallen buiten deze roof-maatregelen en blijven hun hoge rente vangen voor hun zwarte Bloed-miljarden.

De bescherming die klanten van Belgische banken hebben – daar moet minimaal 0,11% aan rente worden uitgekeerd – bestaat in ons Banana-Fraude- land niet. De Kleine middenstand Gerrit Zalmzakelijke klanten van ABN Amro Misdaadgroep van de VVD ‘Drag Queen Zalm’ kregen onlangs al te horen dat ze rekening moeten houden met een negatieve rente. Is dat geen bankoverval met de wet in de hand? Vraag het aan de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’. Inmiddels worden de berovingen van ‘Jan met de Pet’ door de Misdaad-Banken van Dijsselbloem steeds meer zichtbaar in de straten van NL. Maar goed die arme sloebers stemmen niet meer dus wat kan Dijsselbloem dat schelen, want die zijn te druk om eten bij elkaar te scharrelen op straat.Ons Geld over debat geldcreatie; ‘De geest is uit de fles’. ‘Gluiperd Dijsselbloem’ houdt de boot af.

 

 

20 reacties op “ING-Misdaad bank verlaagt spaarrente ‘Jan met de Pet’ als eerste naar 0,3%.

 1. LS…

  Het hele Rothschild Khazarian Maffia Banken Systeem staat op instorten. Geld uit niets en daarover renteberekening is een van de grootste misdrijven van deze en ook de oude tijden. We doen er allemaal aan mee en slechts enkelen zullen de woekeraars en wisselaars en fraudeurs uit de tempels jagen.

 2. Ze , de banken, vinden en willen dat het spaargeld in beweging komt?
  Anders geld, voor bewaring, inleveren?
  Maar dit besluit of initiatief ligt niet bij de bank maar bij de burger?
  Lijkt wel dat de bank in zijn dienstverlening is opgeschoven naar het ‘uitwonen’, want er moet voor betaald worden, van de spaarder? Dus meer en nog meer …..graaien?

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • Dat Beatrix geen gemaakte koningin meer is merkt ze niet alleen aan haar sex agenda, maar ook aan haar bankrekening. Het inkomen van Beatrix is drastisch omlaag gegaan. Toch hoeft ze absoluut geen dubbeltje om te draaien. Prinses Beatrix kan rekenen op een royaal pensioen. Bovendien ontvangt ze vanaf haar 65ste AOW én heeft ze een vermogen aan crimineel vastgoed.

 4. Als u ziet zo meteen hoe hard de eeuwige gezichten van de TV Nederland moeten gaan werken voor de debetsysteem zo dat je geen stap voor uit gaat en zij hun over de top salaris niet te verliezen en BV- familie in stand houdt zodat zij ook mee kunnen blijven door eten (stelen) ! Het gaat beter voor wie HOMO’s uw hard verdiend geld licht in de gracht van Amsterdam en na de parade Sodom en Gomorra op de Rembrandtplein ! En nu Sorry, excuus, en mijn vriendjes te beschermen daar gaat de politiek over de oude mannen en vrouwen achter de scherm te beschermen dus VVD wil ( Justitie,economie, militaire, ) en PVDA nu komt het ( sociale zaken, dat is onze slavendrijver, financiën cultuur zodat wat van trix zegt ook gebeurd ) !

  Nou 2012 VVD programma van 30 duizend mensen moeten naar huis als je ,je baan verlies is geen schande en klap je er achteraan de participatie wet voor degene die hun baan verliezen bij politiek is het wachtgeld en bij een bankier onder de CAO DDWI, UWV, IOAW. IOAZ en je kan het zo verzinnen en krijg je ook uitbetaald in werkdagen lijkt het een beetje meer en in de weekend eet je stront ! over de hele maand is het € 29,61 erg leuk .

  BBP Schuld was in 2012 € 428 miljard en nu € 487 miljard dit is de Golden sachs systeem en met woorden, ik ben goed in liegen dat is uw (politiek apparaat) en nu hebt u een bezem om Weg te vegen !

  Rutte heeft u € 60.000.000.000,00 lichter gemaakt besef u dat ?

  En Wij, mogen belasting onderduiken Wij , mogen kunst en alles kopen ,Wij
  mogen op neer Vliegen, raad eens ( wie zij wij ) ze staan elk dag voor U !

  Uw crisis is groter hier zie ik niet dat Nederland zijn Bbp schuld minder is geworden
  Nee MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEr

  Hun mond is vol van vertrouwen ?

 5. 1 euro tje in de bank is ongezien ook nog onderhevig aan 3% inflatie en 1,2% vermogens belasting box 3 hier kan je de +0,3% weer van aftrekken is elk jaar een verse start achteruit getrapt van -3,9%

 6. Zo min mogelijk gebruik maken van bancaire diensten.Bieden je van alles aan en 1maal binnen gaan ze de hele flikkerse boel belasten. Dienstverlening is om te huilen. Je krijgt 1 of andere onverstaanbare stem bij ’n call dienst in India, aan de balie, zo die er al is, kijken ze uitsluitend naar ’n scherm, contant geld moet je ophalen in ’n regio kantoor 30 km verderop en ’n financieel adviseur is ’n pikkie van 20 met vette jeugdpuisten. Maxima wil dat nu gaan invoeren in ’t vm rovershol v/d Oranje’s. Die hebben itt alle overige oud koloniale machten gedurende 400 jaar nooit kunnen realiseren dat ’t Nederlands daar de standaardtaal werd. Hadden alleen interesse in poen, olie en specerijen. Gewoon ordinair schorem!

 7. JAKARTA -GRAAI Koningin Máxima is dinsdag voor een driedaags bezoek aangekomen in geplunderd Indonesië. Ze reist gratis naar het Zuidoost-Aziatische land uit hoofde van haar nep functie als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Nazies op het gebied van toegankelijkheid tot financiële pluk diensten. Op het programma staat onder meer een gesprek met president Joko Widodo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s