(van onze Bankier-gangster redactie)

AMSTERDAM–NOIR- ECB Bankier-gangster Benoît C. rekent op einde contant geld voor Banken beroven mensen‘Jan met de Pet’.
Terwijl gisteren de grootse rover van het Nederlandse Volk ‘Don Corleone Rutte’ bij DWDD in het zonnetje werd gezet(Video) zijn de Misdaadbanken geruisloos overgaan tot de totale beroving van het Volk. Het aftellen voor de ‘Jan met de Pet spaarders’ naar nul is nu echt begonnen. ING-misdaadbank maakte gisteren bekend dat de rente op de meest voorkomende spaarrekening per 1 september van 0,4 naar 0,3% gaat. Ook de ‘Tweede Kamer-slagenkuil’ zwijgt nu even als het graf over deze Mega-Roof van de Banken.

ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor Bankiers en pensioenen korten.Dijsselbloem legt het uit.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen. Gerrit Zalm heeft zijn corrupte ‘VVD-hielen’ nog niet gelicht of ABN gaat voor negatieve spaarrente.
De mededeling staat in een mail van ING aan haar door het Lieg en Bedrieg Kabinet kaal geplukte klanten die op Twitter circuleert en waaruit het FD citeert.Voor iedere honderd euro aan spaargeld krijgen ING-klanten vanaf donderdag nog maar drie dubbeltjes aan rente en die maatregel was broodnodig om de ‘Mega-Graai salarissen’ en miljoenen Bonussen van de Top-Gangster Bestuurders te blijven uit te betalen. Rutte is zielsgelukkig. Zijn ‘Showbizz-Vuilnis Marokkaan Ali B.’ is  ook gelukkig. Alleen weet Ali B. niet precies waarom.

‘Bankier-Gangster Draghi’ ergert ECB-bestuurders met valse ‘Goldman- beloftes’. 

Ons Geld over debat geldcreatie(Video); ‘De geest is uit de fles’. ‘Gluiperd Dijsselbloem’ houdt de boot af.
De Misdaadbank ING wijt de verlaging aan de extreem lage marktrente die de ECB van de voormalige Goldman en Sachs ‘Super-Bankier Gangster Draghi heeft ingevoerd. Bij vorige verlagingen was ING Jeroen Dijsselbloem Jan Hommenook de eerste, maar volgden de andere groot Misdaadbanken ABN Amro en Rabobank snel. De eindverantwoordelijke van de Misdaadbanken de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ is verheugd met deze Banken beroven mensen maartregel en roept iedereen op bij de komende verkiezingen op de PvdA te stemmen. Iets meer dan een jaar geleden, eind juli 2015, stonden de belangrijkste spaartarieven bij de Groot-Misdaad-banken nog op een bij nader inzien duizelingwekkend miezeriger hoge 0,8%. Nu de nul akelig dichtbij komt, zal opnieuw de vraag rijzen of Misdaadbanken consumenten slachtoffers voor hun spaargeld laten betalen – en dus een negatieve rente gaan heffen. De ‘Royal-Elite-klanten’ van de “Panmama Papers”vallen buiten deze roof-maatregelen en blijven hun hoge rente vangen voor hun zwarte Bloed-miljarden.

De bescherming die klanten van Belgische banken hebben – daar moet minimaal 0,11% aan rente worden uitgekeerd – bestaat in ons Banana-Fraude- land niet. De Kleine middenstand Gerrit Zalmzakelijke klanten van ABN Amro Misdaadgroep van de VVD ‘Drag Queen Zalm’ kregen onlangs al te horen dat ze rekening moeten houden met een negatieve rente. Is dat geen bankoverval met de wet in de hand? Vraag het aan de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’. Inmiddels worden de berovingen van ‘Jan met de Pet’ door de Misdaad-Banken van Dijsselbloem steeds meer zichtbaar in de straten van NL. Maar goed die arme sloebers stemmen niet meer dus wat kan Dijsselbloem dat schelen, want die zijn te druk om eten bij elkaar te scharrelen op straat.Ons Geld over debat geldcreatie; ‘De geest is uit de fles’. ‘Gluiperd Dijsselbloem’ houdt de boot af.