Corrupte ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ is ook nog een Slangenkuil.

(van onze Tweede Kamer Slangenkuil redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work in de Tweede Kamer.Unknown
Opnieuw vertrekt er een Kamerlid bij de SP, die niet langer meer tegen de Snake in Suits (=Ratten in pak) kan in de corrupte ‘Nep en Fop Tweede Kamer’. Dit keer is het Tjitske Siderius die haar biezen pakt en het klooster ingaat. Zij is het zesde SP-Kamerlid dat in aanloop naar de verkiezingen opstapt.De politica, die gespecialiseerd is in Onderwijs voor de uitgebuite laagste en midden klasse en heeft daardoor veel tegenstand ondergaan van ‘Rent a D66’ en de ‘Anti arbeiders-onderwijs-partijen’ VVD met zijn PvdA-hoertjes, zegt niet terug te willen keren naar de corrupte Tweede Kamer om het haar daar is ’tegengevallen’, laat ze weten aan lokale krant De Stentor. „Het is een slangenkuil vol leugenaars en baantjes jagers, Liefst ‘Graai- Burgemeester’ of CEO of Bestuurder bij de één of andere Maffia Zorg of onderwijs instelling. Ik had beter de ‘Volks-onderwereld’ in kunnen gaan en de hoer spelen,want daar zijn ze nog eerlijker!”

‘Nep en Fop Tweede Kamer’ wordt beter beveiligd tegen de door hun kaalgeplukte Massa.

Khadija AribHet gaat meer over macht en posities dan over inhoudelijke thema’s. Je moet altijd over je schouder kijken of er niet één NSB-er een mes in je rug steekt of je probeert om te kopen. Voor het geld hoefde ik het niet te doen, want wij van de SP nemen vrijwillig een modaal salaris en de rest storten wij in de partijkas. De enige eerlijke integer collega is Pieter Omtzigt”, aldus de socialiste. Ook merkte zij nog op off the record dat de Tweede Kamer geleid wordt door een heuse ‘PvdA Mocro Spion Arib‘ en de regering door een echte ‘Don Corleone Rutte‘.Of dat mes dan uit haar eigen fractie dreigt, of vanuit een andere hoek, laat ze in het midden.Inmiddels blijkt er bij de SP een heuse leegloop op gang te zijn gekomen. Vijf andere Kamerleden gingen haar voor. Arnold Merkies, Farshad Bashir, Sharon Ronald Plasterk Gay prideGesthuizen, Paul Ulenbelt en Harry van Bommel zijn bij de aankomende stembusgang in maart ook niet meer verkiesbaar. De ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ die nu in de ziektewet)kuch) zit, maar wel als een Pauw op de Uitmarkt in A’dam aan het rond paraderen was waarschuwt alle kaalgeplukte NL-ers met hun tengels van zijn ‘eerlijke’ collega’s af te blijven.

7 reacties op “Corrupte ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ is ook nog een Slangenkuil.

 1. Nog even, en Gordon wordt lijsttrekker van de PvdA.

  Partij van de ASSholes, zonder Gordon Sanitaire bij de coalitievorming.

  Rutte en Gordon kunnen dan weer samen 4 jaar doorregeren in het stiekeme torentje en ASScher is dan weer de Vicepremier voor spek en bonen.

 2. nou, modaal salaris en rest storten in de partijkas…. beetje ongeloofwaardig. donaties aan politieke partijen zijn fiscaal aftrekbaar dus het salaris zal wel wat meer zijn dan modaal.

 3. Dat gaat allemaal lekkr daar in die tweede hands kamer.
  Nu Ronnie Pissterk zijn houten hart voor een stenen hart
  heeft ingewisseld, heeft zijn waarnemer Blok besloten om
  dat parlementaire nepclubhuis voor 15 miljard te laten ver-
  bouwen. Leve de monarchie en zijn slippendragers !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s