(van onze PvdA en VVD klinklijn redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Kliklijnen en kliklijsten horen thuis in autoritaire regimes, niet in vrije en open Lodewijk Asscherdemocratieën.” Dat bralt de hypocriete PvdA vice premier loopjongen Asscher van Rutte zaterdag in een interview met Zaman Vandaag.En dan te bedenken dat Nederland een land is met zo’n beetje de meeste   kliklijnen ter wereld. Er zijn anonieme kliklijnen van de politie, de Bijstand en de Belasting,enz.,enz om de kleine man op te hangen aan de hoogste boom. Er is geen maatschappelijk onderwerp in Nederland of er  is wel een anoniem kliklijn voor. In Turkije van ‘Sultan Erdogan’ wordt kritiek op zijn regime als een strafbaar feit gezien. Dat is afschuwelijk en we moeten er dan ook rekening mee houden en er zorg voor dragen dat dat niet overslaat naar Nederland”, aldus de extreem hypocriete minister van ASociale Zaken en telg uit de beruchtste ‘NSB- klik misdaad familie’, die hiermee reageert op de toegenomen spanningen na de mislukte gelukte couppoging in Turkije.

Sultan-Erdogan’ spioneert in NL op kosten van de Bijstand en AIVD van Plasterk weet weer van niks.

‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ maant ‘Neder-Turken’ tot kalmte en lid te worden van Denk.NL
Volgens de aartsbrutale en gewetenloze Asscher dreigen Turkse Nederlanders ,,een speelbal” te worden joodsche_raad_ster_3001van verschillende belangen. Dat er zogenaamde ,,terroristenlijsten” bestaan met namen van sympathisanten van de geestelijk leider Gülen en dat er opgeroepen wordt om mensen aan te geven die kritisch zijn op het moorddadige Erdogan-regime, vindt Asscher zeer zorgelijk: ,,De zorgen die ik al eerder had dat we moeten voorkomen dat Nederlanders met een Turkse achtergrond in hun vrijheid worden belemmerd door bemoeienis van bijv. Turkse organisaties als de Grijze Wolven van de Sultan, zijn alleen maar toegenomen.”Hoofdredacteur Mehmet Cerit van Zaman Vandaag deed deze zomer herhaaldelijk tervergeefs aangifte van bedreiging bij de altijd stelende politie van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-sodomie-van der Steur’. En laat er nu uitgerekend geen Kliklijn zijn voor de burgers als het gaat om de altijd stelende politie van Van der Steur.

 

Opmerking:Zie a.s. maandag op 23 uur bij Slato-2″ de Stem van de Straat(Video)” o.a. over de nooit vervolgde stelende politie van Ard van der Steur.