De Valse Nationale ‘Sorry-dag’ van Rutte&Samsom

( van onze altijd liegende VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Verkiezingen naderen en dus is het weer tijd dat de beroepsleugenaars Rutte enVVD zijn ‘PvdA-hoertje Samsom’ een tandje hoger gaan in hun dagelijkse bezigheid liegen en bedriegen. Gisteren was de Nationale valse ‘Sorry-dag’ van het criminele Lieg Duo Rutte&Samsom. VVD-leider’Godfather Rutte’ wil weer ‘Graai en Naai Premier’ worden en begint direct weer te liegen met sorry te brallen bij zijn Staats-NOS. In een propaganda-interview bralt Rutte over zijn besluit: “Ik ga door(met roven en plunderen van de ‘Kleine man’). Ik voel een ongelooflijke drive om door te gaan met mijn snuif ‘VVD-Gay-gabbers‘ Albert Verlinde en Gordon (en stiekem met de kinderverkrachter ‘VVD-Demmink-Kliek‘)”.

Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin.
Onder leiding van ‘Don Corleone Rutte‘ werd de VVD met extreem liegen en hulp van de ‘Media-Maffia Mark Rutte en GordonPulp’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘BN- snuif-hoertjes’ tot twee keer toe de grootste bij de Tweede Kamerverkiezingen. Rutte hoopt op een derde termijn als ‘Premier-gangster’ met zijn altijd liegende drugs ‘Teeven-Witwas bende’. In het propaganda interview maakt hij zijn valse nichten excuses voor de beloften die hij in de vorige verkiezingscampagne had gedaan en waar niets van is terechtgekomen. “Duizend euro voor werkend Nederland, niet morrelen aan de hypotheekrenteaftrek en geen geld meer naar de Grieken. Laat ik daar volstrekt helder over zijn: ik lieg daar voor met sorry.” Rutte liegt geen beloftes meer te doen die hij niet kan waarmaken. Hij zweeg over het feit dat hij en zijn VVD Misdaadgroep systematisch de afgelopen regeer periode tegen het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ hebben lopen liegen.

‘Imam-Samsom’: Ik heb fractie verwaarloosd en niet de(werkloze) arbeiders, de arme bejaarden en zieken.

PvdA-leider’ Imam Samsom‘ bralt dat hij zijn ‘kadaver-fractie’ heeft verwaarloosd. In een ‘reclame-interview’ met NRC Handelsblad van ‘Maffiajournalist Jan Meeus'(Video) bralt hij dat hij vooral in het begin van de Lieg en Bedrieg kabinetsperiode meer aandacht had moeten hebben voor zijn slaafse en Diederik Samsom en Saar van Buerencorrupte fractiegenoten. Over het onmenselijk leed dat hij de laagste klasse heeft aangedaan geen woord, laat staan een sorry.‘Ik had de fractie meer moeten bijstaan in het opkomen uit een embryonale fase, maar misschien kan u het zich nog herinneren ik was toen in de zevende hemel met mijn Pers Bedvoorlichter de peperdure ‘Callgirl Saar van Bueren’. Ik had Kamerleden meer moeten coachen, meer een team moeten smeden’, aldus  een keihard liegende Samsom. ‘Uit mijn kadaver fractie is niet gehaald wat erin zat. Ik heb de couveusebaby verwaarloosd en lag in die tijd te veel te wippen met Saar.’ De PvdA-leider zegt dat zijn ambitie om het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte II tot een misdadig succes te maken, ten koste is gegaan van ‘het politieke proces in de partij en in de fractie’. Weer geen woord dat Rutte en hij ongelofelijk veel leed heeft veroorzaakt bij de gewone man en vrouw. Samsom’s valse mea culpa heeft voornamelijk betrekking op de formatie van het misdadige kabinet in het najaar van 2012. De PvdA-fractie stond daarbij grotendeels buitenspel. Samsom noemt dat nu ‘een vergissing’. ‘Ik had de fractie niet acht weken alleen moeten laten Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemterwijl mijn ‘Gluiperd Dijsselbloem’, als corrupte vertrouwensman van de fractie, ook nog bij mij aan de onderhandelingstafel zat te liegen. Daarmee hebben we ze te veel laten zwemmen. Dat maak je niet meer goed.’ Partijleider ‘Eichmann Samsom’ trad in 2012 niet toe tot het kabinet, maar werd fractievoorzitter Godfather  van de PvdA-hoertjes in de ‘Nep en Fop- Tweede Kamer.‘ Vanuit die positie wilde hij het Asociaaldemocratische profiel van de partij scherp te houden. Maar Samsom kreeg kritiek dat hij te veel opkwam voor de coalitie met de VVD-misdaadgroep en te weinig voor het belang van de PvdA en helemaal niet voor ‘Jan met de Pet’. Toen het kabinet illegaliteit strafbaar wilde stellen, kwam het tot botsing met enkele PvdA-Kamerleden. Vier partijgenoten verlieten de fractie onder Samsom en zitten tot vandaag de dag nog in het Luxe Wachtgeld.

19 reacties op “De Valse Nationale ‘Sorry-dag’ van Rutte&Samsom

 1. Volk Homo stammen gaan op Rutte stemmen Ja Net als in Amsterdam Dus let op echte mannen dat de homo’s zich er voor lenen voor hun leven stijl zij voelen zich bescherm onder zijn bewind ga ergens naar toe eerst wat je in Amsterdam ziet zij hebben alle banen !

 2. Volk van Nederland dit keer hebben wij als volk EISEN ! VEEL EISEN !

  Pensioen LEEFTIJD Terug draaien en snel en al gestolen geld terug !
  Welk biljet heeft voetjes ?

  En Referendum EISEN !

 3. Op GS ook artikelen waarvan ik de indruk krijg met VVD ers te maken te hebben.
  GS Geen Sprake over de BTW verhoging,,, GS over de corrupte crimezooi bij Justitie en zo zijn er nog wel wat dingen meer.
  Zolang de grote Drie niet weggevaagd worden zullen pinda en kaas regeren.

   • Dat zijn die hardwerkende zwoegers van ca. 38 jaar, met zware hypotheek in rijtjeshuis met gefrustreerde vrouw en 2 verwende kinderen. Die nog hopen ooit adjunct te worden of gepromoveerd te worden als districtsmanager sales ergens in een ver land, totdat ze rond hun 46e door hun werkgever bij het grof vuil worden gezet en te laat gaan beseffen dat de VVD en hun carrière een wassen neus zijn.

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • The One Messiah has become the many he never left, it was the separated You who choose to disconnect to replace him for the many false ones, together-to-get-her

   Elevate Y(OU)R Soul (start video om 1.58)
   134th Knowledge Seekers Workshop Aug 25 2016 for those who sold their Soul the one all ways within You, out of blindness, indoctrination and the many false religions

   Re member you can (n)ever sell your soul, at the end you all ways pay the price with your own soul, that’s on purpose, the part they did not teach you.They did a great job most of us nowadays can’t believe we have a soul at all and if you really believe you have a soul you are diagnosed to suffer from a mental disorder and psychotropic treat-Ment pre-scription is subscribed by your University trained Dokter.

 5. Het vergaat de politiek net zo als het uitstervende , achterhaalde katholicisme
  het land verlaat. Ouwe machtsstructuren die zichzelf hebben overleeft .
  Als die Mart Rukke al een idee van de maatschappij heeft zal dat wel
  voortkomen uit taartdiagrammen en overige valse voorstellingen van gemanipuleerde statistieken.
  Dat liegende lulletje denkt in €uropese grootheden die geen enkele verbinding
  met het leven van alle dag in Coevorden of Kerkrade aan gaat.
  En die achterlijke grootheidswaan maar door de strot drukken om na acht jaar
  met een lulsmoes schoon schip te maken .
  Uiteindelijk zal die valse voorstelling zich tegen hem keren om over die janksmoel van zijn plee v.d AA vazalletje maar te zwijgen . Zonde van de tijd&energie.

 6. En Koning Willem terzijde staan samen met de Valkenburgse grottenbewoner of -uitwoner Camiel. Zo kent ’t buitenland de Koning van NL: hossend, altijd met ’n biertje zwaaiend, vadsig en op nationale evenementen met pleepotten gooiend. Welk pr bureau is zijn adviseur? Hopelijk niet de Rijks Voorlieg Dienst (RVD).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s