(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bejaarde Trump en Clinton noemen elkaar onverdraagzaam en daar Hillary Trumphebben zij beide gelijk in.
Zijn deze bejaarde Biljonairs soms verwarde dementen? Trump noemt ‘Bill Cigar’ ook nog een Pedofiel en Hillary een Duivel  en daar heeft hij gelijk in.Hillary noemt op haar beurt weer Trump zijn vrouw een peperdure Hoer en daar heeft zij weer gelijk in. En wij noemen beide bejaarden corrupt tot op het bot en daar hebben wij weer gelijk in. De Rechtse Populistische partijen D66,VVD, GroenLinks en PvdA vinden Trump verachtelijk, maar vreemd genoeg Hillary Clinton geweldig. Maar goed diezelfde partijen vinden ook de Maffioos Oligarch Porosjenko (Video) een geweldige President. Hoe zit dat nou weer? Vast staat dat de PvdA Cow Miss Dijkstra de ‘Clinton Maffiafamilie’ 5 miljoen belastinggeld cadeau heeft gedaan. Waarom?

Clinton Foundation is de Capo di tutti capi van ‘Goede-Doelen-Maffia’.

Beide bejaarden lijden aan Fecale incontinentie en dragen Luiers.
Het gaat er in de strijd om de stemmen van zwarte Amerikaanse kiezers steeds feller aan toe. Republikeinse  Partijen Poresjenko‘Mad dog Trump’ noemde zijn (on)-Democratische rivaal ‘War Mongol Hillary Clinton’ donderdag onverdraagzaam en stelde dat ze zwarten alleen als stemvee ziet ,,en niet als mensen die een betere toekomst verdienen en alleen maar goed zijn om door de politie van Obama te worden vermoord of anders opgesloten in de Jail van ‘Pedo Bill’. Clinton zegt op haar beurt juist dat Trump ,,een haatbeweging salonfähig maakt”. Ze noemde als voorbeelden dat Trump het Amerikaanse burgerschap van ‘TTIP Barack Obama’ in twijfel heeft getrokken, steun heeft gezocht onder blanke racisten, een rechter heeft aangevallen op diens Mexicaanse achtergrond en massale deportaties a La ‘Eichmann Samsom’ heeft beloofd.Trump bralde tegen zijn domme publiek in Mississippi dat het Clinton als Massamoordenaar ,,niets kan schelen wat haar beleid met jullie gemeenschappen en de mensen in Libië en de rest van de Wereld heeft gedaan. Ze heeft nergens spijt van ook niet dat ze loopt te liegen over haar mails en haar Clinton ‘Witwas-Foundation’.” Trump heeft volgens  ‘CNN- progaganda-opiniepeilingen’ vrijwel geen enkele steun onder zwarte kiezers die nog niet zijn vermoord door de politie van President Obama of  levenslang in de cel zitten voor het stelen van een kip mede dankzij de rassen wetten van President Bil Clinton: maximaal 2 procent geeft aan op de bejaarde zakenman oplichter uit New York te gaan stemmen.

Zie voor de verwoestende gevolgen van Obama, de Clintons en de Trumps voor de Wereld en Amsterdam de “Stem van de straat, Special Cases”.