Selectief Censuur: Micha Kat, Willem Holleeder, Steve Brown,Peter R. de Vries

(Door Micha Kat en Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- drs Micha Kat verboden als Harde kern Lid van de Stem van de Straat-Salto2. Verder aandacht voor Holleeder, Peter R. de Vries, R.A.F. NOS College Tour en de Media-Maffia-Pulp. 

17 reacties op “Selectief Censuur: Micha Kat, Willem Holleeder, Steve Brown,Peter R. de Vries

 1. Pingback: Vrijmibeau: Sink Hole | Swap I. Chou

 2. Ik vertrouw Micha Kat nog steeds niet die doet alles alleen maar voor geld en eigendunk. Voorbeeld zijn al de zg. complot vakanties. Ik kan zelf ook wel een grachten gordel tour gaan organiseren met wat attracties in Amsterdam . Amstelhotel is wel een goeie dacht ik dan.
  De man Micha Kat blert de hele boel bij elkaar, doet meer kwaad dan goed met valse bommeldingen. En is zeker niet het voorbeeld van mensen die in complotten geloven. En ik kijk liever naar Salto (als ik al kijk) zonder Kat. En geef mij maar de gewone mens a la Nico vd Ham. Dacht dat het programma Salto daar ook om zou draaien om de gewone man/ vrouw die het moeilijk heeft? En vraag mij af (maar krijg toch geen antwoord ) of er nog een vervolg komt op die aardige man Ton uit Rotterdam met dat beroerde verhaal? En verder aan alle fans van Kat waar ik niet mee in discussie ga (zonde van de energie), dit is MIJN MENING!

 3. Selectief ?????
  liesbeth augustus 26, 2016 @ 10:15
  ” Zo is bijvoorbeeld de deskundige Steven Brown tot Staatsgevaarlijk verklaard door de AIVD. „Vaak staat er bij een demonstratie iemand te filmen of te fotograferen”,

  En toch had ik bedankt voor SALTO-TV
  Want wat heb je nou aan “vrije” Media die vanaf letter A onder censurisme valt…?
  Waarom nu ineens “kromme” rug?
  Ten behoeve van Wat ???

  Een schuin oog…Steven
  If you catch my drift…

   • Uit de tekst in het artikel Veterans Today:
    ( “EXCLUSIVE largest Pedophile ring in hist..”)

    “. Within a short time, it became clear that he was there as a prisoner, not a guest, having fallen into a web of pedophiles that control public life in Belgium and the Netherlands, control corporations, courts, the police and do so rather publicly”.

 4. LS…
  De controverse de belangrijkste motor van Micha. Zonder die energie zou hij leeglopen als een balon. Dus Micha ! Kont tegen de krib en zet um op !

 5. Gaan we voor de Hoofdprijs of de Poedelprijs, we zullen Zien !

  VT Exclusive: Largest Pedophile Ring in History, 70,000 Members, Heads of State, the Rats Scramble. VT and Keshe take the lead in breaking the most insidious human trafficking gang on the planet

  Deze huurmoordenaar gezocht

  The door didn’t open again until Iranian physicist, Mehran T. Keshe came to us with his own story. Invited to Belgium, sponsored by the Royal Family, Keshe was introduced to internet guru Sterling Allen and Belgian “fixer,” Dirk Lauressens. Within a short time, it became clear that he was there as a prisoner, not a guest, having fallen into a web of pedophiles that control public life in Belgium and the Netherlands, control corporations, courts, the police and do so rather publicly.

  With Keshe’s story, we traced Sterling Allen, through his work with Belgium’s Royal Family, to his questioning by the FBI, to the seizure of his computers and eventually to his real task in life, webmaster for a massive pedophile ring that supplied children for the members of secret societies that control our daily lives through suppression of technology and the waging of endless war. Lees meer:
  http://www.veteranstoday.com/2016/08/24/vt-exclusive-largest-pedophile-ring-in-history-70000-members-heads-of-state-the-rats-scramble/

 6. Onafhankelijke onderzoekers moet je met een lampje zoeken tegenwoordig. Hier iemand die z’n eigen MH17 onderzoek heeft gedaan en na publicatie van z’n boek vijf uur werd ondervraagd door de BND. .http://www.telegraaf.nl/binnenland/26462032/__Privedetective_opnieuw_verhoord__.html
  Zijn boek :

  Gefahr ist mein Beruf: MH17, Pablo Escobar, Florian Homm – Deutschlands erfahrenster Privatermittler packt aus
  von Josef Resch
  Broschiert: 304 Seiten
  Verlag: Econ (26. Februar 2016)
  Sprache: Deutsch
  ISBN-10: 3430202000
  ISBN-13: 978-3430202008
  https://www.amazon.de/Gefahr-ist-mein-Beruf-Privatermittler/dp/3430202000/

 7. Alle respect voor Micha Kat dat hij niet los laat in de Demmink zaak.

  Maar hij maakt ook fouten, strategisch is hij zeker niet de slimste maar hij laat zijn emoties spreken waarin hij dan doordraaft.
  Niet iedereen is een pedo en niet iedereen snijd kinderen in stukken zoals hij dat vaker beweerde.
  Al zou het feitelijk zo zijn dan nog moet Micha weten dat dit nooit door de massa wordt aangenomen.

  • Ik zou maar oppassen Steve. Kat is een bedrieger, een leugenaar en een uitbuiter. Hij heeft de laatste jaren niets gepresteerd en alleen maar grote praatjes over hoe hard hij word aangepakt door justitie. Dat hij zelf o.a. stiekem bommeldingen doet en dat deze de werkelijke aanleiding zijn voor zijn ellende vertelt hij er natuurlijk niet bij!

   Het enige wat dit lafbekje wil is op jouw succes meevaren! Maar als het er op aan komt ben jij ineens de grote boeman. Dit is mij ook overkomen en dat is een van de redenen waarom ik Salto gewaarschuwd heb om niet met deze lafbek in zee te gaan. Blijkbaar konden ze zich wel vinden in mijn argumenten en hebben ze een wijs besluit genomen! Er zullen nu wel weer mensen gaan roepen dat ik een NSB’er ben, maar ik heb in tegenstelling tot Kat nog nooit medeactivisten aangegeven bij de politie! Denk daar maar eens over na!

   Ik hoop dat je net zo wijs zal zijn als Salto en deze charlatan ook snel aan de kant schuift. Uiteraard wil ik nog wel wat dingen toelichten in een privé gesprek als je hier verdere vragen over hebt. Hoe zit het met de grote aankondiging die er nog aan zat te komen is die weer uitgesteld?

   Volgens mij heeft Micha goed opgelet hoe Wim Dankbaar is opgelicht bij het uitbrengen van zijn boek en probeert hij dit kunstje nu bij jou uit. Als je nog een uitgever zoekt die serieus met je verhaal aan de slag wil heb ik eventueel nog wel een adresje voor je waar je niet uitgebuit gaat worden.

   Bovendien is Kat inmiddels volledig uitgerangeerd en zal samenwerking met hem je uiteindelijk alleen maar schaden. je bent uiteraard een volwassen kerel en moet zelf je beslissingen maken, maar ik heb nu op zijn minst getracht om je te waarschuwen!

   Als je wil lachen moet je Kat trouwens een vragen hoe hij over mensen uit de coffeeshop branche denkt en hoe hij zich in het verleden heeft uitgelaten over cannabis gebruikers. Diep van binnen denkt hij dus ook zo over jou. Het is echt een smerig achterbaks laf mannetje dat maar 1 doel voor ogen heeft en dat is jouw centen in zijn zak stoppen, zodat hij deep behind enemy lines lekker kan blijven doorzuipen op andermans kosten!

   Kat heeft mij in bepaalde zaken zijn erewoord gegeven en is dit niet nagekomen. Als ik hem ooit nog tegen kom krijgt hij nog een hardere trap onder zijn reet dan die jij aan Peter r de Vries hebt uitgedeeld en dat meen ik. Ook dit is een van de redenen waarom hij zich blijft verstoppen in Ierse jeugdherbergen!….De Lafbek!!!

   😉

   • Beste Eric, het feit dat je onophoudelijk je rancune tegen Micha Kat tegen iedereen loopt te ventileren is ongezond, in de eerste plaats voor jezelf. Als je echt een conflict hebt met iemand, los je dat als een vent op en praat je het rechtstreeks met de betreffende persoon uit. Nu ben jij de lafbek, die elke confrontatie uit de weg gaat, de grote conflictmijder, zoals de meeste zogenaamd nette Nederlanders. Alles uit de weg gaan, en nooit iets oplossen. Dit is oneindig veel erger dan gewoon ruzie maken, en daarna is het afgelopen. Zo doen mensen van de straat dat! Toon een beetje lef, manneke, en vecht het een keer als een echte man uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s