(van onze ‘Royal-Heineken verslaafde’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met Heineken meer Olympisch Goud en meer Televizier ringen.Televizier-Cock-ring
Nu sterft er iedere tien seconden een mens aan de gevolgen van Alcohol maar dat is geen reden voor de gewetenloze VVD Minister van Volksgezonheid voor de Rijken Schippers om bij grote Volks-media projecten sluikreclame voor alcohol te verbieden.In tegendeel: ‘Graai-King-Willem’ staat jaar in jaar uit als een domme, bolle drinkebroer te hossen met een bier in zijn hand  in het ‘Holland-Heineken-Verslaafde-House’, terwijl zijn Exotische bruid Maxima elders haar vertier zoekt………. met Johnny de Mol Jr. of wie dan ook.  ‘Garry Glitter-Rutte’ en zijn billenmaatje&vrouwenmepper ’IOC-Captain Gay Eurlings’ zijn vaste klanten in het Holland Heineken House en mogen altijd gratis zuipen. De hele avond scandeert de dronken meute ‘Ik hou van Heineken, Holland en King Willem, Houzee’.

‘Maffia Boss John de Mol’ maakt ‘Televizier Cockring’ tot een Ordinair Mol-incest gebeuren.

De Jeugd moet met sluikreclame aan de alcohol worden gebracht. Bij voorkeur aan de Heineken. Is dat Johnny de Moleen Complot van de Heersende Klasse in samenwerking met de Maffia Families Heineken en de Mol? Een tevreden drinker is geen onrust stoker en dat is Goud waard voor de corrupte VVD kliek van Rutte en zijn PvdA-hoertjes. Na een aantal jaren in Carré verhuist het Gouden Televizier Cock-Ring Gala nu naar de Heineken Music adict Hall in Amsterdam. De 51e ‘Riool-Showbizz editie ‘vindt op 13 oktober plaats. Nemen wij hier een Complot waar tussen de Drugs ‘Maffia-Heineken Familie’ en ‘Media-Maffia familie’ De Mol?  De uitreiking van de 100 procent van Staatswege gesubsidieerde publieksprijzen wordt live uitgezonden op de propaganda Staats NPO 1; presentatoren zijnMark Rutte Toppers de hersenloze Jan Smit en Art Rooijakkers, die instaat moeten worden geacht voor geld, bier of cocaïne hun eigen moeder te verkopen net als Rutte. De extreem corrupte en liederlijke Avrotros-baas Eric van Stade licht namens de Avrotros Voorzitter en Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ toe: ,,Met de HMH als nieuwe sluikreclame locatie maken wij een avond, die draait om de stem van het aan de alcohol verslaafde publiek, nog toegankelijker voor publiek alcoholisme. Hiermee geven we meer fans zuipers de gelegenheid om hun favoriete ‘Pulp-programma’, aan de cocaïne en/of drank verslaafde acteur of presentator aan te moedigen. Nu laten wij weliswaar altijd de Familie de Mol de Televizier-Ring winnen, maar dat hebben die dronkenlappen niet door, hahahahah”

UN agency urges Holland greater national action to curb alcohol-related deaths, diseases. 

Frank Masmeijer Coca BananasDe uitreiking van Televizier-Ring aan de Familie De Mol vond in het verleden al eens in de HMH plaats, maar moest toen stoppen na klachten van de VN wegens sluikreclame voor alcohol en cocaïne.