(van onze Internationale ‘Elite-Gangster redactie’ i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRNog eens 15.000 mails Leugenaar Clinton openbaar. Rutte in paniek.Bernie Sanders, Ted Cruz, Hillary Clinton
Gisteren behandelde CNN na het bekend worden dat Hillary Clinton weer in opspraak was door haar mails de pay to play ‘Clinton-Witwas- Foundation’. De CNN-booschap is: er is geen vuiltje aan de lucht met de “Clinton Cash Machine” en wij brengen nieuws onpartijdig en objectief net als ons Dutch Filiaal de NOS, ha,ha,ha,ha,ha”.

De Westerse Corporate Crime propaganda draait op voelen toeren. Wie neemt deze Westerse ‘dr. Goebbels propaganda’ nog serieus? Nou wie?

Volks-journalist Brown aangevallen door de ‘VVD-‘Hennis-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie. 

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.
Wie gelooft de Mainstream-Media nog? Wij denken alleen nog de corrupte journalisten die als collaborateurs  hun ‘bloed-brood’ verdienen in Correspondents dinerde ‘Corporate Crime Media’, de geile Parlementaire Pers en de hersenloze ‘ik hou van Holland- Labbenkakken’. De ‘Labbenkakken’ die n.b. dagelijks kaal geplukt worden door ‘King Willem&Hofnar’ Rutte voor de beeldbuis zitten te staren als zombies. Deze ‘ik hou van Holland-Zombies zaten tijdens de Holland-Heineken-Verslaafde-House’ Olympische spelen leve ‘Graai King Willem’ en weg met Yuri van Gelder te roepen thuis dronken op de bank.

Russian Paralympic Athletes victum of ‘Kafka-Trial’.
Gisteren werd bekend dat de gehandicapten van Rusland collectief en definitief net als de Joden tijdens de ‘Hitler-Olympische spelen’ niet mee mogen doen aan de Para Olympics’ De Staats-NOS bracht dat schandalige ‘Für Juden verboten feit’ als een overwinning voor de Internationale Rule of law.

De Clinton Foundation is de Capo di tutti capi  van de ‘Goede-Doelen-Maffia’.
De  uitzending gisteren bij CNN over de Clinton Foundation was sluw gescript. De twee presentatoren Sharon Dijksmaopereerde als  extreem dure louche gladde alen advocaten van Hillary. Zij gaven uitleg aan het functioneren van deze Goede Doelen Stichting. Als bewijs dat er geen vuiltje aan de lucht is meldde zij het inkomsten en uitgaven patroon van de Foundation: CNN: Inkomsten per jaar uit donaties van het Internationale en Nationale Corporate Crime (o.a. Monsanto )en wat Dictators en niet te vergeten de PvdA Minister “Miss Cow” Dijkstra(Video) (vijf miljoen) 18o miljoen per jaar. Uitgaven per jaar: 97 miljoen ‘onkosten’. 34 miljoen salaris waaronder het salaris van de dochter van ‘Pedo Bill’ en ‘War Mongol Hillary’. Reiskosten 7 miljoen per jaar. Er blijft dus officieel al meer dan 137 miljoen aan de strijkstok hangen en dat is voor CNN het bewijs dat er niks aan de hand is met de Clinton Foundation!

Opmerking: Zie voor de invloed op Nederland van de US Elite en hun loopjongens President Obama en de ‘Maffiafamilie Clinton’: “SaltoTV-Stem van de Straat Special Cases (1): Massacre, Police Shooting Black(Video)”.