Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin.

(van onze VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Afhankelijk zijn van de Honger-bijstand is voor steeds meer kinderen Mark rutte Aka Sterf maarrealiteit sinds het Lieg en Bedrieg KabinetRutte&Asscher heersen in Nederland.
In 2015 woonden er in Nederland 226.000 kinderen in onmenselijke omstandigheden in  een  ‘Honger-bijstandsgezin’. Dat is 1,3 procent meer dan een jaar eerder. Het gaat om 6,7 procent van alle kinderen die nu samen met hun ouders boodschappen doen bij de mensonterende ‘PvdA Kapo-Klijsma Voedselbanken‘ en amper kleren aan hun lijf hebben. Rutte is in de zevende VVD- hemel!

Trots van de VVD en PvdA: Kinderen tonen participatie initiatief .

Trots van de VVD en PvdA: Kinderen tonen participatie initiatief .

Explosieve toename Vluchtelingen gaat ten koste van NL daklozen en Bijstandsgerechtigden.
Het aantal gezinnen dat moet leven van de bijstand is ongeveer gelijk gebleven tot verdriet van Rutte. Rutte had graag gezien dat het aantal Biijstand’s gezinnen van de ‘Labbekakken'(Video) werklozen arbiters was toegenomen onder zijn pluk de arme kaal regiem. Gemiddeld zijn er dus meer kinderen per gezin.Volgens het CBS komt deze ontwikkeling vooral door de toename van het aantal kinderen uit Syrië tot grote vreugde van de COA-misdaadgroep en de ‘VVD-Elite-Pedo-Demmink- kliek’.


Bijstand en een Woning en 10.000,- euro inrichting’s kosten na verblijfsvergunning.

In 2015 leefden 7000 Syrische kinderen in Nederland in een ‘Honger-bijstandsgezin’. Eerder meldde het CBS al dat er in 2015 ruim 10.000 bijstandsontvangers bij kwamen die waren geboren in Syrië. De verklaring is dat asielzoekers een beroep kunnen doen op de bijstand, een woning en inrichting vanaf het moment dat ze een verblijfsvergunning krijgen. Bijstandsgezinnen van Marokkaanse herkomst en die afkomstig uit ‘overige niet-westerse landen’ zoals Syrië bestaan vaak uit meer kinderen dan gemiddeld, weet het CBS. Van de Syrische bijstandsgezinnen heeft 34 procent twee kinderen, 25 procent drie kinderen en 15 procent vier of meer kinderen.

Vooral in de Hel van Rotterdam van de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’.

De gezinnen die het moeten doen van een bijstandsuitkering wonen vooral in Rotterdam, Heerlen, Amsterdam, Groningen en Den Haag. In het  (on)-leefbaar Rotterdam wonen de meeste bijstandskinderen. Daar leefde in 2015 18 procent van alle kinderen van een uitkering in een ware hel van de ‘PvdA Razzie-Zonnekoning Aboutaleb‘.

7 reacties op “Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin.

  1. De armoede in Nederland (en zeker niet alleen bij de buitenlandse vluchtelingen) wordt door dit maffia kabinet volkomen ontkent. Cognitieve dissonantie noemen we dat: het Nederlandse volk ervaart de werkelijkheid totaal anders als de maffia kings op het Haagse pluche. Er hoeft maar even dit te gebeuren en we kunnen allemaal onze baan en ons huis kwijt zijn, en moeten we op een stoffig zolderkamertje gaan bivakkeren, omdat de wachtlijsten voor sociale woningbouw gemiddeld 10 jaar zijn (behalve voor arme Syriers die bij nader inzien allemaal noord afrikanen blijken zijn, “maar dat maakt niet uit, als het maar moslims zijn”, zegt verdeel en heers zionist Lodewijk Asscher, die zijn verraders opa eer aandoet). Burgermans mag de kosten van gerechtelijke processen tegen de overheid zelf ophoesten, terwijl de gemiddelde maffia ambtenaar vanwege tig verloren of gewonnen recht zaken een promotie mag genieten vanwege het afpersen van de kleine man/vrouw (en verloren zaken niet zelf betaalt, dat doet de belastingbetaler). Niemand weet hoeveel belastinggeld er wordt verspild vanwege de door ambtenaren uitgelokte gerechtelijke procedures, na het bewust negeren van de wet, waarbij de rechten van burgermans door de plee worden gespoeld. Geen rechten meer? Dan ook geen plichten meer, zou ik zeggen, dus geef de Demmink en Salomonson pedo justitie en ook het kabinet pedo Rutte een middelvinger. Jij hebt geen rechten meer, sukkel, ga je je nog uitsloven ook, suffe slaaf.

  2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

      • Goud voor hen die zich 4 jaar afmatten en dan 52% IB moeten betalen over de armetierige prijs. Hij die eindeloze rijen blik op z’n uniform prikt, krijgt 110 miljoen + de beetjes belastingvrij per jaar. Art. 1 Gw: ieder1 is voor de Wet gelijk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s