Ouderen ervaren koopkrachtverlies van Rutte&Co.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Imam-Samsom’:”Wij mogen best trots zijn op wat wij de afgelopen regeer Eberhard van der Laan Beatrixperiode allemaal voor elkaar hebben gekregen zonder in de cel te belanden, ha,ha,ha,”. Zes op de tien ouderen is er de afgelopen vijf jaar financieel op een criminele wijzen op achteruit gegaan dankzij het pluk de bejaarde kaal regiem van Rutte en zijn PvdA-hoertjes. Slechts 9% heeft naar eigen zeggen een hoger netto-inkomen dan in 2011, maar dat waren bejaarde types als Biljonair ‘Shell Beatrix‘.

Veel mensen uitgehongerd door het ‘Kabine-Rutte&Asscher’ in ziekenhuis.

Dat zeggen de ouderen in een enquête waarvan belangenorganisatie Unie-KBO vandaag de resultaten bekend maakt. In vergelijking met een jaar geleden hebben de meeste ouderen €100 minder geld op hun bankrekening. Zo’n 57% heeft het afgelopen jaar bezuinigd op zaken als vakantie, kleding en schoenen, abonnementen en eten. Wat uit het nieuws wordt gehouden is dat wekelijks wel een paar beiaarde uitgehongerd door neervallen in de rij bij de Voedselbanken.
Daarbij ligt 32% van de ondervraagde senioren wakker van hun huidige of toekomstige financiële situatie en een aantal van hen overwegen zelfmoord.

9 reacties op “Ouderen ervaren koopkrachtverlies van Rutte&Co.

 1. Vanaf 2001 is dat heel duidelijk geworden, de rijke elite kunnen schijnbaar met eerlijk delen niet genoeg verdienen, heb daarom al 3/4 van mijn vermogen ingeleverd?

 2. Zakkevullers, baantjesjagers, laffe honden , zowel bij de Plee v.d AA
  als bij de veeveedee.
  Oude mensen pakken die hun beste kracht , hun waardevolle energie
  aan de opbouw van dit land hebben gegeven wat door Bahlekkende in
  het verleden en Mart Rukke heden aan €uropa wordt uitgeleverd,
  verkocht. Bek houden en betalen . Duitsland Frankrijk en Italië maken
  de dienst uit. Ondertussen staat het staatshoofd infantiel te zwaaien
  in Brazilië.

 3. We hebben zwakke leiders in dit land, mensen zonder eergevoel en alleen bezig met persoonlijk gewin.

  De echte arbeider die de ware economie vertegenwoordigd moet voor een stuiver werken. Alleen een revolutie waarbij we voor eens en altijd afrekenen met de graaiers zal verandering brengen.

 4. Halen eerst ruim 100K+ crimigranten in huis met allen ’n huis+10K inrichtingskosten en gaan dan als 1ste na ’t zomerreces praten of de AOW niet kan worden afgeschaft, vanaf je 25ste mede opgebouwd. Het M-O kom je alleen in met ’n werkvergunning. Niet nuttig, krijg je geen visum en kun je ophoepelen.Hier houden Merkel+Rutte de deuren wagenwijd open. De crimigranten geloven hun eigen ogen niet, gooien 1 van hun broedsels op de foto en alles valt weer in katzwijm. Volgend botsend thema: hier lult men over gezinshereniging, daar over familiehereniging. Wordt nog wat als je polygaam bent met wettelijk toegestane 4 eega’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s