(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Imam-Samsom’:”Wij mogen best trots zijn op wat wij de afgelopen regeer Eberhard van der Laan Beatrixperiode allemaal voor elkaar hebben gekregen zonder in de cel te belanden, ha,ha,ha,”. Zes op de tien ouderen is er de afgelopen vijf jaar financieel op een criminele wijzen op achteruit gegaan dankzij het pluk de bejaarde kaal regiem van Rutte en zijn PvdA-hoertjes. Slechts 9% heeft naar eigen zeggen een hoger netto-inkomen dan in 2011, maar dat waren bejaarde types als Biljonair ‘Shell Beatrix‘.

Veel mensen uitgehongerd door het ‘Kabine-Rutte&Asscher’ in ziekenhuis.

Dat zeggen de ouderen in een enquête waarvan belangenorganisatie Unie-KBO vandaag de resultaten bekend maakt. In vergelijking met een jaar geleden hebben de meeste ouderen €100 minder geld op hun bankrekening. Zo’n 57% heeft het afgelopen jaar bezuinigd op zaken als vakantie, kleding en schoenen, abonnementen en eten. Wat uit het nieuws wordt gehouden is dat wekelijks wel een paar beiaarde uitgehongerd door neervallen in de rij bij de Voedselbanken.
Daarbij ligt 32% van de ondervraagde senioren wakker van hun huidige of toekomstige financiële situatie en een aantal van hen overwegen zelfmoord.