(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Amerikaanse (on)-Democratische presidentskandidaat van het Corporate crime Hillary Sharon DijksmaClinton moet nog eens bijna 15.000 e-mails openbaar maken, die ze vanaf een privéserver heeft verstuurd. Dat heeft de rechtbank bepaald. Het lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher houden hun (stenen)hart vast en hopen dat daar niet het mailverkeer tussen zit van ‘Pedo Bill’(Video) met de PvdA Cow Miss Dijkstra over het cadeautje van 5 miljoen belasting’s geld aan de ‘Witwas-Clinton-Foundation’. Heeft de PvdA Cow nu wel of niet de Cigar van Bill in haar dikke mik gekregen voor die 5 miljoen? De rechter volgt hiermee de Freedom of Information Act, die stelt dat dergelijke documenten publiek beschikbaar moeten worden gemaakt. De e-mails mogen eerst door het corrupte ministerie gescreend worden op de aanwezigheid van gevoelige informatie. Dit proces is in oktober afgerond, kort voor de ‘Riool Realety Freak-verkiezing’s-Shows’. ‘War Mongol Clinton’ loog eerder aan dat ze de privéserver had gebruikt omdat dat makkelijker was en dat er geen vertrouwelijke informatie was verstuurd. Tijden het verhoor door het Congres van de Corrupte FBI Boss James Comey bleek dat zij wel gevoelige informatie had verstuur.

Hillary weer in de problemen door ‘Pedo Bill’. Justitie ritselt het weg net als in Nederland.

‘War Mongol Hillary’ sloeg ‘Pedo-Bill’ meerdere malen op de billen. Dat lijkt Rutte ook wel wat.
De server stond in haar miljoenen kostende Villa Bordela in Chappaqua in de staat New York. Het is niet Obama Ruttebekend of ‘Pedo Bill’ ook in die Villa zich vergreep aan te jonge meisjes uit de laagste klasse die weggelopen waren van hun huis en honger hadden. Als het wel het geval is dan werden die te jonge meiden zeker getrakteerd op Bill zijn Cigar en wie zal het zeggen ‘Billenkoek’ van Hillary. Het sturen van geheime overheidsinformatie via privé-e-mail is verboden in de VS. De mails zouden in 2009 verstuurd zijn, toen Clinton net aangesteld was als de Moordende en corrupte minister van Buitenlandse Zaken.

Zie voor de invloed op Nederland van de US Elite en hun loopjongens President Obama en de Maffiafamilie Clinton: “SaltoTV-Stem van de Straat Special Cases (1): Massacre, Police Shooting Black(Video)”.