Misdadige ‘Nep en Fop Staatsloterij’ treft geheime schikking met BN-er of Politica.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nep&Fop-Staatsloterij’ van ‘Loterij-Gangster Poelmann’ voor de rechter Boudewijn Poelmangedaagd. Poelmann is de ‘Capo di tutti capi(Video)‘ van de ‘Goeden-Maffie-Doelen‘! Hij is wellicht de succesvolste  ‘Biljonair-Gangster’ van Nederland.
De ‘Nep en Fop Staatsloterij’ heeft vorig jaar in het diepste geheim 4250 euro betaald aan een man/vrouw die ook misleid was door de ‘Oplichting-loterij- pluk de massa kaal’. Waarom mag deze oplichting ‘s bende feitelijk het predicaat Staats voeren? Wie is daarvoor omgekocht? Wij hebben die vraag voorgelegd aan Transparency-NL, maar die beriepen zich weer op hun zwijgrecht. De schikking is opmerkelijk aangezien nog 200.000 loterijdeelnemers om dezelfde reden terecht geld willen zien van de ‘Staat-loterij misdaadgroep’. Was het wellicht een snuivende BN-er(Video) die dreigde openbaar te maken dat de Top van de directie het doet met te jonge jongens en zich te pletter snuift en declareert naast hun ‘Mega-altijd prijs salaris’? Of is het een corrupte Top Politica die dreigt openbaar te maken dat de Staats Loterij stiekem de ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’(Video) met miljoenen en miljoenen steunt? Dat laatste ligt voor de hand,want de PvdA COW Miss Sharon Dijkstra heeft ook 5 miljoen belasting’s geld van ‘Jan met de Pet’ cadeau gedaan aan de ‘Maffiafamilie Clinton’.

Na Staatsloterij blijkt ook KPN van CDA-er Kees de Jager burgers te Neppen en Foppen.

„Deze Amsterdammer dreigde met allerlei (afpers en chantage) procedures en wilde naar de Stem van de Straat( Video) stappen met z’n verhaal, terwijl we juist in onderhandeling waren met ‘Nep en Fop claimstichtingen’. We hebben toen Sharon Dijksmabesloten om met hem/haar individueel een regeling te treffen omdat hij/zij het proces verstoorde”, bevestigt de extreme oplichter directeur ‘Nep en Fop communicatie Arjan van ’t Veer’ van de loterij de gisteren uitgelekte schikking. Onderdeel van de regeling met de man was een geheimhoudingsclausule, met een boete van 5000 euro. De eveneens extreme Oplichter Ferdy Roet,van claimstichting Loterijverlies stelt dat nu dus alle  domme deelnemers hun inleggeld terug moeten krijgen. ‘Maffioso Van ’t Veer’ is het daarmee oneens en weet zich gedekt door bepaalde Top politici : „Bij deze ene meneer of mevrouw was sprake van andere omstandigheden en werden andere argumenten gebruikt en wij doen niets anders dan het Kabinet en de Tweede Kamer die foppen en neppen hetFrank Masmeijer Coca Bananas Nederlandse ‘Klootjesvolk ‘ook dagelijks, ha,ha,ha,ha. Bij Loterijverlies moeten we nog maar kijken of er überhaupt sprake is van schade bij de deelnemers, want we nemen ze natuurlijk al jaren in de maling en hun centjes af en lokken de domoren die bij ons gokken met een stoet van derderangs valse, verslaafde BN-ers als reclame”. Wat het opvallendste aan deze Mega ‘Nep en Fop opliching’s’ zaak is dat de ‘verwarde’ Top van de Staatsloterij en Ferdy Roet van de claimstichting nog niet in de cel zitten wegens fraude, Witwassen en Oplichting. Is dat VVD-Klasse Justitie?

Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.

14 reacties op “Misdadige ‘Nep en Fop Staatsloterij’ treft geheime schikking met BN-er of Politica.

 1. Ik heb bod van 15.000 euro gekregen, NA ontslagen te zijn met de gebruikelijke bedreigingen bij Intralot.. Bod overigens gekregen met dank aan ‘ ‘Maffioso Van ’t Veer’, zoals hij hierboven wordt genoemd. Overigens heeft Intralot een boeiende achtergrond, met Kokkalis ( https://cryptome.org/kokkalis-rfi.htm ) en heeft Poelmann weinig met Staatsloterij te maken.

  Ellende Staatsloterij/Intralot begon voor mij als ‘koffiejuffrouw’ nadat de Volkskrant had gepubliceerd over Griekse SjoemelSoftware ( http://www.volkskrant.nl/economie/schatkist-staatsloterij-zit-niet-op-slot~a3751312/ ) met een bedreiging op de werkvloer op 15 jan 2015 door de heer Marian Ardeleanu ( http://romanianscammer.blogspot.nl ).

  Ik ben overigens nog steeds erg benieuwd waar deze man is ontslagen na tien ! dagen onderzoek door een serieus bedrijf, voordat hij werd verwelkomd in keten Staatsloterij!

 2. Het zijn naar mijn mening allemaal oplichters, wat is nu nog recht blijkbaar degene met het meeste geld, het is misdadig, de Staatsloterij moet de spelers terug betalen.
  Maar Nederlanders willen gewoon genaaid worden, ze lopen massaal achter het ons koningshuis aan, dit zijn grote profiteurs, dat is niet meer van deze tijd. Ze geven enorm veel geld uit, en leveren niets in zoals alle Nederlanders, Alexander is nog erger dan zijn opa, maar veel mensens geloven erin. Het koningshuis is meer iets voor de Efteling maar zeker niet in deze tijd.

 3. De tokkies kopen loten en staan met vlaggen+Oranje wimpel te zwaaien op Konings- en Prinsjesdag. Wijlen Prins Friso stak stiekem z’n middelvinger omhoog. Gelijk had ie. Hij weigerde ’t doortrapte spelletje mee te spelen. Het NL volk krijgt gelijk ’n spontaan orgasme, als ’t zegt: “Wat zijn ze toch gewoon”.

 4. Hier kun je zien hoe dom de massa is doordat ze deze loten massaal blijven kopen, terwijl in het verleden al vaker aangetoond is dat de Staatsloterij de boel oplicht.

 5. Pingback: Misdadige ‘Nep en Fop Staatsloterij’ treft geheime schikking met BN-er of Politica. — | Mijn Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s