(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nep&Fop-Staatsloterij’ van ‘Loterij-Gangster Poelmann’ voor de rechter Boudewijn Poelmangedaagd. Poelmann is de ‘Capo di tutti capi(Video)‘ van de ‘Goeden-Maffie-Doelen‘! Hij is wellicht de succesvolste  ‘Biljonair-Gangster’ van Nederland.
De ‘Nep en Fop Staatsloterij’ heeft vorig jaar in het diepste geheim 4250 euro betaald aan een man/vrouw die ook misleid was door de ‘Oplichting-loterij- pluk de massa kaal’. Waarom mag deze oplichting ‘s bende feitelijk het predicaat Staats voeren? Wie is daarvoor omgekocht? Wij hebben die vraag voorgelegd aan Transparency-NL, maar die beriepen zich weer op hun zwijgrecht. De schikking is opmerkelijk aangezien nog 200.000 loterijdeelnemers om dezelfde reden terecht geld willen zien van de ‘Staat-loterij misdaadgroep’. Was het wellicht een snuivende BN-er(Video) die dreigde openbaar te maken dat de Top van de directie het doet met te jonge jongens en zich te pletter snuift en declareert naast hun ‘Mega-altijd prijs salaris’? Of is het een corrupte Top Politica die dreigt openbaar te maken dat de Staats Loterij stiekem de ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’(Video) met miljoenen en miljoenen steunt? Dat laatste ligt voor de hand,want de PvdA COW Miss Sharon Dijkstra heeft ook 5 miljoen belasting’s geld van ‘Jan met de Pet’ cadeau gedaan aan de ‘Maffiafamilie Clinton’.

Na Staatsloterij blijkt ook KPN van CDA-er Kees de Jager burgers te Neppen en Foppen.

„Deze Amsterdammer dreigde met allerlei (afpers en chantage) procedures en wilde naar de Stem van de Straat( Video) stappen met z’n verhaal, terwijl we juist in onderhandeling waren met ‘Nep en Fop claimstichtingen’. We hebben toen Sharon Dijksmabesloten om met hem/haar individueel een regeling te treffen omdat hij/zij het proces verstoorde”, bevestigt de extreme oplichter directeur ‘Nep en Fop communicatie Arjan van ’t Veer’ van de loterij de gisteren uitgelekte schikking. Onderdeel van de regeling met de man was een geheimhoudingsclausule, met een boete van 5000 euro. De eveneens extreme Oplichter Ferdy Roet,van claimstichting Loterijverlies stelt dat nu dus alle  domme deelnemers hun inleggeld terug moeten krijgen. ‘Maffioso Van ’t Veer’ is het daarmee oneens en weet zich gedekt door bepaalde Top politici : „Bij deze ene meneer of mevrouw was sprake van andere omstandigheden en werden andere argumenten gebruikt en wij doen niets anders dan het Kabinet en de Tweede Kamer die foppen en neppen hetFrank Masmeijer Coca Bananas Nederlandse ‘Klootjesvolk ‘ook dagelijks, ha,ha,ha,ha. Bij Loterijverlies moeten we nog maar kijken of er überhaupt sprake is van schade bij de deelnemers, want we nemen ze natuurlijk al jaren in de maling en hun centjes af en lokken de domoren die bij ons gokken met een stoet van derderangs valse, verslaafde BN-ers als reclame”. Wat het opvallendste aan deze Mega ‘Nep en Fop opliching’s’ zaak is dat de ‘verwarde’ Top van de Staatsloterij en Ferdy Roet van de claimstichting nog niet in de cel zitten wegens fraude, Witwassen en Oplichting. Is dat VVD-Klasse Justitie?

Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.