‘US-Elite’ stopt met particuliere gevangenissen tot verdriet van Teeven

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. de VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het US Corporate crime heeft bij hoge uitzondering een beetje pech,want President ‘TIIP-Obama’ gaat Fred Teevenstoppen met het gebruik van particuliere ‘Bloed-Winst-gevangenissen’.
De gevangenen kunnen nog wel gedwongen worden om letterlijk met bloed te betalen(Give blood or go to jail’). Dat zien wij ‘Maffiaboss Poetin’ de ‘US-Elite-Maffia’ niet gauw na doen. Dat is donderdag bekend gemaakt door het corrupte US ministerie van Justitie tot groot verdriet van de VVD’ Griezel- Fred Teeven’.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.

Arme sloebers bij voorbaat gearresteerd door politie van ‘Aso-Van der Steur’.

Het privatiseren van gevangenissen is Teeven zijn natte ‘VVD-Jongens droom’ om winst te maken over de rug van arme sloebers. Toen hij nog Drugs en geld Witwasser staatssecretaris was met de altijd liegende VVD-er Revenge of the uglies‘Bral Ivo Opstelten’ heeft hij zijn kleine benen onder zijn dikke lichaam en ‘Big- Lombroso Head’ gerend om particuliere gevangenissen naar het idee van de het US corporate crime in Nederland van de grond te krijgen. Nu is deze dergelijke gewetenloze manier van winst maken overgenomen door zijn opvolger de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’. Van der Steur wordt bij zijn streven particuliere gevangenissen te starten uiteraard weer gesteund door zijn PvdA-hoertjes. Maar ook het CDA als ‘echte’ Christen knijpt als het gaat om ‘bloed-poen’ graag de kat in het donker en staat achter de onmenselijke misdaad-plannen van Teeven. Paul Mevis hoogleraar strafrecht en Strafprocesrecht en wij zijn felle tegenstanders van de Teeven en Van der Steur hun duistere plannen om winst te maken over de rug van de gevangen.

 

US-Politie van Obama vermoord(Video) geboeide Black Tiener en 7 en 12 jarige kinderen.
Volgens het corrupte  US-ministerie zijn de private gevangenissen minder veilig, effectief en worden de gevangen behandelt als Winstobject en niet als mens. Ze zijn ook niet veel goedkoper en meestal veel duurder.Ard van der Steur De inhuur van deze  particuliere ‘Bloed-Winst-concentratie- kampen’ zal worden verminderd. Uiteindelijk zullen de ‘Bloed- zweet en tranen-contracten’ worden beëindigd.Het is mogelijk het beroep erop te verminderen omdat het aantal gevangenen inmiddels daalt. Tussen 1980 en 2013 groeide de gevangenisbevolking juist met 800 procent. Het hardst groeide de gevangenis bevolking met poor Blacks onder het regiem van President ‘Pedo Bill Clinton.Dat was sneller dan de publieke gevangenissen konden uitbreiden(kuch). When Bill Clinton was in the White House, Bill Clinton-with the full support and backing of Hillary, implemented some of the worst crime laws that targeted Black people and created a wave of extreme mass incarceration that is still plaguing Black Americans today. Barack Obama has sat in the White House and watched unarmed Black men, women, and children get  slaughtered by race soldiers who have infiltrated law enforcement. And not only has he not lifted a finger to do anything to thwart or address this, he called Black people “thugs”, for reacting to this wave of racial violence out of desperation and abandonnement. Onder duizenden Amerikaanse ‘Kruimel-gedetineerden’ zitten in een particuliere gevangenis als Winstobject.De aandelen van de Corporate crime bedrijven die de private gevangenissen runnen, kelderden na de mededeling over de stop. Het aandeel GEO Crime Group Inc zakte ongeveer 28 procent en het aandeel Corrections Corp crime of America 20 procent. Teeven was niet bereik baar voor commentaar, want hij is nog steeds op de twee maanden durende zomer reces.’Ard-Sodomie-van der Steur ‘hebben wij niet om commentaar gevraagd , want die liegt toch altijd.

10 reacties op “‘US-Elite’ stopt met particuliere gevangenissen tot verdriet van Teeven

 1. Penitentiaire in-richtingen dienen louter om het tralie-loos vast zittende gepeupel de illusie van vrijheid te schenken

  We worden sprakeloos geboren en gaan sprakeloos héén

  In de gegévén aardse tussen tijd stapelen we seconde op seconde,
  formul(e)ring op formulering, maar géén enkele formulering representeert werkelijk het geformu(l)eerde, zo ook de Vrijdag een volstrekt inhoudsloze formulering.

  Waarbij de loyaal blinde schare Schriftge(l)eerde volgelingen elkaar als holbewoner(Grot van Plato) met een eindeloze ketting reactie van aaneengeschakelde(onnodige)symbolen van zijn Ketens tracht te overtuigen.

  Beluister vanaf: 5.00 minuut tot 11.00 en 3.26 tot het eind https://www.youtube.com/watch?v=kLQ6hRIkiys
  Vergeet geloof waardigheid: speciaal aanbevolen voor mensen met hun borst vol behangen met titels en hen die knielend in hun schaduw staan

 2. In NL kunnen ook ’n aantal penitentiaire Inrichtingen de deuren sluiten. Camiel,tegen wie aangifte is gedaan wegens zwaar lichamelijk letsel, ’n misdrijf, loopt vrij rond en hoeft niet in v.h. Art. 1 Gw schrijft voor dat ieder1 voor de Wet gelijk is. Vele verdachten van misdrijven kunnen dus ’n beroep op ’t gelijkheidsbeginsel doen en uit v.h. blijven. Vluchtgevaar, ’n reden om iemand in v.h. te houden,is er evenmin. Camiel reist volop naar Brazilië en kan daar zo ’n land binnenstappen waarmee NL geen uitleveringsverdrag heeft gesloten.Wat zit de wereld voor de elite toch mooi in elkaar!

 3. Ik dacht dat er nu ook al winst gemaakt wordt in de gevangenissen,of in ieder geval uit de kosten zijn.Maar soieso is gevangenen werk uitbuiting want daar wordt winst op gemaakt. De gevangenen werken voor een aalmoes onder het mom van therapeutisch bezig zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s