Inkomen ex VVD-Burgemeester Verver op honger bijstandsniveau.

(van onze VVD Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ooit fraudeerde en plunderende Verver als VVD Burgemeester er lustig Criminele Burgemeestersop los en verwierf daarbij een plek op de Top20+ Crime Lijst van Burgemeesters  van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’.
Waarom heeft de VVD-misdaadgroep Verver laten vallen?De gevallen oud ‘VVD-Graai-Burgemeester’ van Schiedam, Wilma Verver, krijgt tegenwoordig 1400 euro per maand, waarvan ze samen met haar man moet rondkomen. Zij loopt nu de hele dag te janken en haar man zit in zijn versleten VVD pak met zijn lul uit zijn broek(oud VVD gebruik) van doffe ellende met wat homeless people dagelijks het goedkoopste bier te zuipen op een bankje tot hij weggejaagd wordt door de politie van zijn partijgenoot Ard van der Steur. Ook maakt zij nu voor het eerst kennis met de mensonterende Voedselbanken van haar partijgenoot Sjoerd Potters aka “de Gestapo man” en zijn PvdA Sidekick ‘Kapo Klijnsma’. Het beleid waar zij als VVD Burgemeester zo achter stond en zij een waar schrik bewind voerde jegens de Bijstandsgerechtigdne in haar Gemeenten, net als al die andere VVD& PvdA Burgemeesters.

De overige inkomsten van het stel gaan op aan het aflossen van hun totale schuld van maar liefst 2,2 miljoen euro. Verver en haar echtgenoot werden vorige maand door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard, nadat Gerrit Zalmde ‘ABN Amro misdaadgroep’ van haar partijgenoot bendelid de ‘Drag Queen Gerrit Zalm’ het faillissement had aangevraagd. De Misdaadbank liet in 2013 beslag leggen op Ververs VVD-Villa, vanwege schulden. Verver en haar man hebben een hypotheek van 1,9 miljoen euro op de Villa, waar ze zo’n zeven ton voor hadden betaald. Hoe zij aan die overwaarde van 8 ton was gekomen laat de Misdaadbank van de Top VVD-er Zalm zich niet uit.De ‘VVD-politica-Gangsterin’ was van 2005 tot 2011 ‘Graai-burgemeester’ van Schiedam. In 2011 stapte ze op vanwege beschuldigingen van machtsmisbruik, frauderen, en vriendjespolitiek en ging het ‘Luxe Wachtgeld‘ in waar al dat gajes in zit. Zeg maar het standaard gedrag van de VVD-misdaadgroep. Een conflict met een Schiedamse aannemer over de verbouwing van haar Villa vormde voor haar de aanleiding om de aannemer uit te sluiten van opdrachten van de gemeente Schiedam wat machtsmisbruik is. Uiteraard hebben wij Transparency-NL  gevraagd om hun mening of dit niet het zoveelst bewijs is dat NL een extreem corrupte ‘Elite-Schurkenstaat’ is. Zij beriepen zich deze keer op hun zwijgrecht. Pikant is dat deze keer Plasterk niet oproept dat het Volk met zijn ordinaire tengels moet afblijven van het echtpaar Verver. Waarom ?

4 reacties op “Inkomen ex VVD-Burgemeester Verver op honger bijstandsniveau.

  1. Kunnen we niet iets massaal organiseren om dat Luxe Wachtgeld ongedaan te krijgen,want het is je reinste Elite-Gajes Uitkering.Ik weet zeker dat miljoenen mensen dit een doorn in het OOG is…

    En anders gaan we “creatief”…..!

  2. 1,9 miljoen hypotheek; koopprijs (wanneer?) 7 ton. Verschil 1,2 miljoen, zwaar over verhypothekeerd. Dat de bank hiermee akkoord ging, zegt veel over de bank. Dat ze daarna die 2 ’t faillissement in joeg (en niet de WSNP) komt vast doordat Wilma bij de V(ereniging) V(an) D(elinquenten) in diepe ongenade was gevallen. Van je vrienden moet je ’t hebben! Jammer voor Wilma: ze haalt niet ’t Demmink en Camiel niveau en had wsl te weinig of niets in huis om mee te chanteren. Tja,dan laat de VVD je als ’n baksteen (weet U nog: die zou Mark toch naar boven halen?) vallen.

  3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s