Sea Watch geeft voorbeeld van menselijkheid.

(van onze Mensch redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sea Watch vaart dagelijks voor de kust van Libië om vluchtelingen in Amnestywrakke bootjes op te sporen en in veiligheid te stellen. Wat is het?
Sea Watch vaart met eigen boot het zeegebied tussen Malta en de Libische kust op. Zo wil de organisatie overvolle boten( Totenschiff) met vluchtelingen die in gevaar verkeren helpen. Het doel van het project is om rechtstreeks in te grijpen en om politieke druk te creëren door de huidige situatie bloot te leggen.

Wie en waarom?

Sea Watch is een particulier initiatief van een aantal families uit Brandenburg, Duitsland. Zij voelden zich verantwoordelijk en wilden de problematische situatie niet langer passief toekijken maar in actie komen. Momenteel zijn er ongeveer 20 tot 30 toegewijde vrijwilligers uit heel Duitsland en Nederland die actief deelnemen aan de bouw van het schip of bij de voorbereiding van de reis. Iedereen werkt op vrijwillige basis.

Wat kun jij doen?

Er zijn verschillende manieren om bij te dragen aan Sea Watch. Je kunt een financiële bijdrage leveren aan het project in de vorm van een donatie. Of biedt een helpende hand bij de bouw van het schip of de reizen naar het zeegebied. Via de website kun je in contact komen met de organisatie achter Sea Watch en navragen waar de hulp momenteel het meest nodig is.

6 reacties op “Sea Watch geeft voorbeeld van menselijkheid.

  1. Weldoeners, die er voor zorgen dat de ellende in eigen land nog groter wordt, dus eigenlijk wat de bedoeling is van de elitaire Ratten in Pak.. George Soros is meestal de grote financier van deze weldoenerij.

  2. Beter pakken ze/we de verantwoordelijken aan die dood en verderf zaaien in die landen; de CEO’s en aandeelhouders van multinatonals, veelal in westerse handen.
    Zij zijn het die het volk (ook in nl) uitbuiten tot het bot.
    Nu “pikken” de polen ed onze banen in, en in polen hebben ze nu in de tomaten kassen noord-koreanen ingevlogen omdat er in eigen land te weinig mensen zijn die voor 0,50 euro/uur in de kas willen/kunnen werken.
    De bedoelingen van deze “redders” lijken goed maar net als blonde geert spannen ze het paard achter de wagen…….. met als resultaat: niets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s