(van onze ‘Royaal- Olympische Verslaafden- Heineken-House’ propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hitler en dr. Goebbels begrepen al de waarde van de Olympische propaganda en 2429277F00000578-0-image-a-22_1418982343559dat is nog steeds niet veranderd bij de Heersende Klasse: ‘Olympische- Royal-VVD-propaganda’ met een Heineken in de hand. De Jeugd en het Klootjesvolk heeft de afgelopen tijd de boodschap gekregen dat met Heineken&King Willem en ‘Garry Glitter Rutte’ goud te halen is. De hele week zagen wij sporters die Goud haalden daarna hossen op het podium in het ‘Holland-Heineken-Verslaafden-House’ naast King Willem. En wie een biertje buiten het Heineken House dronk zoals Yuri van Gelder werd bikkelhard naar huis gestuurd. Ook kreeg de Jeugd de Olympische boodschap dat een vrouwenmepper als Camiel Eurlings het tot IOC Voorzitter kan schoppen en tot beste vriend van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’.
King Willem met een Pils in zijn hand.

De Nederlandse atleten die op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een medaille hebben gewonnen worden woensdag 24 augustus in Nederland ontvangen door het Graai-echtpaar koning Willem-Alexander en koningin Exotica Máxima. Ook gaan de sporters langs bij premier Rutte&Gordon. Dat heeft de dr. Goebbels propaganda Rijksvoorlichtingsdienst woensdag bekendgemaakt met veel trommel geroffel bij de Staat-NOS, Houzee!

Rutte in ‘Glitter-Trainingspak’.
Mark Rutte ToppersHet officiële huldigingsprogramma heeft plaats in Den Haag. Rutte verwelkomt de atleten op het ministerie van Algemene Corrupte Zaken. Gordon zal voor die gelegenheid een special’ VVD-Valse- nichten’ Gouden Medaillewinnaars lied zingen. De echte geluk ‘s vogel mag zelfs even privé met Rutte, ‘IOC-Captain Gay Eurlings ‘en Gordon in het Haagse Torretje, Houzee!

Ripper Schippers’ met een Marlboro in de hand.
Na de dr. Goebbels bijeenkomst worden de medaillewinnaars al dan niet met pijn in hun gat, samen met hun al dan niet dronken coaches en begeleiders, gehuldigd in de Ridderzaal. Er worden hysterische toespraken gehouden door de VVD’ers Rutte, minister Schippers van Volksgezondheid voor de Rijken ,Marlboro Welzijn en Sport, de corrupte chef de mission Maurits Hendriks en NOC*NSF ‘Graai-Voorzitter André Bolhuis’. Daarna ontvangt het vol gevreten koningspaar van 110 miljoen euro uitkering per jaar de olympische sporters op het Melomanen verbouwde Paleis Noordeinde dat vol hangt met (gestolen) Schippers de Zorg RippersVOC-Goud’(Video).Op dinsdag 23 augustus worden de atleten gehuldigd in de Amsterdamse RAI alsof zij flesjes Heineken bier zijn. Op die dag komen de medaillewinnaars aan op Schiphol. De sporters die eerder terugkeerden naar Nederland komen die middag ook naar de RAI. De Staats-NOS zendt de beide huldigingen live uit alsof de tijden van Hitler zijn Olympische propaganda spelen weer helemaal wieder da is. Begrijpt u nu wellicht waarom de Russen niet mee mochten doen?

 Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.