Rutte belt ‘VVD-billenmaatje Verlinde’ tijdens Doden Herdenking Nederlands Indië.

(van onze ranzige ‘Valse VVD-Nichten’ riool redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren was de VVD-misdaadgroep massaal in rauw. Nee, niet voor de Doden Albert Fart-Verlindeherdenking van Nl Indië, maar omdat hun ‘Media-Maffia Pulp’ steun pilaar Albert Verlinde stopt met zijn riool gebral voor de hoogbejaarde sensatie Tokkie‘s met één hersen cel. RTL kon gewoon niet langer zijn miljoenen salaris betalen.‘Garry Glitter Rutte’ oogde gisteren voor het eerste oprecht verdrietig tijdens de Doden herdenking van het racistische en fascistische VOC regime en dat verbaasde ons hogelijk. Had deze doortrapte ‘Valse VVD nicht’ dan toch nog wat menselijke gevoelens? Was hij voor het eerst in zijn leven oprecht begaand met de nabestaande van de doden van de ‘bevrijding’ van Indonesië door het Massa-moordende fascistische en racistische Japan. Wie het verschil weet tussen de het ‘VOC-regiem’ waar Rutte zo trots op is en het toenmalige fascistische Japan laat het ons dan weten, maar dat ter zijde. Maar we gaan verder,. Nee, Rutte was niet verdrietig om de Doden van NL Indië, maar omdat zijn ‘VVD-Billenmaatje Verlinde’ stopt bij ‘RTL -Riool Boulevard’ .

Albert Verlinde: ‘Ik ben gebeld door mijn huilende Rutte tijdens de Doden herdenking ’.

Mark Rutte en GordonTop VVD-er ‘Albert- Fard- Verlinde vindt het prachtig dat het nieuws over zijn gedwongen vertrek bij ‘RTL-Riool- Boulevard’ zo veel meer heeft losgemaakt dan de Doden herdenking bij zijn partij de VVD en de Pulp-Media-Maffia. Dat bralde hij gisteren vanavond achter de desk van het RTL 4- riool-programma. Verlinde is zelfs gebeld door de zijn bed minister-president en billenmaatje van Gordon. Ook premier Rutte en zijn bejaarde moeder (ook één hersencel) vindt het vertrek groter nieuws dan de Doden herdenking . “Ik vind het heel mooi dat de premier me zelfs huilend gebeld heeft tijdens de Doden herdenking. Dat vond ik heel lief. Hij keek regelmatig en bralde: ‘Ik weet dat er veel (hersenloze) bejaarde Nederlanders zijn die elke avond naar je kijken en dat is nu voorbij en dat is heel jammer voor onze VVD.’” De ‘BN-Coke’ snuivende showkenner stond op pagina 101 van Teletekst, haalde alle ‘Pulp- nieuwssites’ én het Staats-NOS Journaal. “Ik vind het prachtig wat er vandaag gebeurd is. Er was heel veel Riool-aandacht en ik kreeg veel lieve berichten van alle VVD Valse Nichten en demente bejaarden en niet te vergeten een Skala aan schandknapen, hi,hi,hi,hi,hi,hi.” Off the record laat Verlinde privé weten dat hij zich nu wil gaan inzetten voor Goede Doelen. En Rutte heeft hem net als zijn ex echtgenoot de Top VVD-er ‘Onno -Schandknapen-Hoes’ des gewenst een ‘Graai-baan’ aangeboden bij de COA-misdaadgroep.

13 reacties op “Rutte belt ‘VVD-billenmaatje Verlinde’ tijdens Doden Herdenking Nederlands Indië.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzalemld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. En dit is tot verfrissing

  2000- Servia——————–Oorlog
  2003- Oekraine—————-Oorlog
  2004- Georgie——————Oorlog
  2005-Kyrgzstan—————–Oorlog

  Was dit niet de oorlog gebieden binnen Europa Milennium wie zit er achter ons
  Budapest kennis van Mabel v ora ( Sorros ) hij wil dat Europeanen met elkaar gaan vechten voor ( Demo……… ) jajaja

  Hij heeft al geleefd en oorlog mee gemaakt dus iedereen moet het ook mee maken
  en nu komt het zodat hij geld kan verdienen zoals gewoonlijk. Egoist ,meedogeloos,
  dus u bent gewaarschuwd vecht niet zijn oorlog voor hem nu is russia aan de beurt en u weet drommels goed dat gaat niet gebeuren ! Nuchtere Hollanders niet de zelfde fout maken als in 1942 iedereen rent weg en u blijft achter, daarna komen ze weer zwaaien !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s