SaltoTV: Stem van de Straat Amsterdam-Noir. ( afl.1)

(Door de redactie van Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR- Eerste Uitzending vanavond bij Salto om 23.00 uur  de “Stem van de Straat Amsterdam-Noir” of via onderstaand video.

28 reacties op “SaltoTV: Stem van de Straat Amsterdam-Noir. ( afl.1)

 1. Ook fijn om de man dan nu zelf verder het slijk in te trekken. Met alles wat hij heeft gedaan. En als maatschappelijk werker zou je juist dan ook kunnen begrijpen dat leven zoals Nico doet niet vrolijk maakt en dat hij waarschijnlijk op is. Hoeveel teleurstellingen heeft hij wel niet gehad met al de dingen die hij heeft meegemaakt. Communiceren met elkaar is ook een groot goed. Verder vind ik het jammer dat mensen voor schut gezet worden die al zoveel ellende achter de kiezen hebben, Deze Ton had toch in de schijnwerpers moeten staan? satire is grappig maar niet met deze onderwerpen. Verder succes en helaas was ik fan van Nico

  • verder in het slijk trekken bedoel ik trouwens dit filmpje mee

   En erg grappig hoor om iemand die niets heeft, werk doet voor anderen zo onder het mom van”satirisch” (gewoon dom dus) in de zeik te nemen en voor paal te zetten . Kan LSO zich zelf niet voor schut zetten of gaat dat niet omdat hij zich “”te groot” voelt?

   • Mensen bekijk de afl. van Nico !
    Van der Laan stuurt “top” mensen om te voorkomen dat Salto spreek ruimte aan Micha Kat zou gaan geven. En nog meer censuur en fascistische ellende !

    Dit deugd niet!

   • @liesbeth,

    Geloof je nou echt dat onzinnige gebral van Nico van der Ham dat Van der Laan Top mensen heeft gestuurd? Wat Nico van der Ham precies bezielt om deze paranoïde onzin uit te brallen is mij niet duidelijk. Maar goed ik ben dan ook geen psychiater maar slechts maatschappelijk werker.
    De feiten: Salto heeft aan mij en Nico van der Ham meegedeeld dat zij als gesubsidieerde publieke omroep geen zendgemachtigde mogen zijn waarvan een vaste medewerker ( zoals wij Micha hadden gepresenteerd) officieel voor justitie voortvluchtig is mogen uitzenden. M.a.w als wij vast hadden gehouden aan onze eerste presentatie van de Harde Kern inclusief Micha Kat was er nooit ook maar 1 uitzending gekomen van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir. Van het voorgaande is Micha Kat ook geïnformeerd. Maar ik heb één ding wel geleerd (kijk maar naar de beelden https://youtu.be/VHBk2F8v9Hc) dat als Nico van der Ham zijn zin niet krijgt of één en ander niet loopt zoals hij wil hij reageert als een extreem verwend klein kind die zijn Lollie wordt afgepakt.
    Tot slot: Het is weer het oude liedje van de complotdenkers en mensen die zich verzetten tegen het onderdrukkende systeem en of daar het slachtoffer van zijn geworden dat zij hun energie niet richten op de werkelijke vijand de heersende klasse maar op elkaar en Nico van der Ham is daar weer het zoveelste voorbeeld van. Bovendien was dit de eerste uitzending en hadden wij ons voorgenomen minimaal 10 uitzendingen nodig te hebben om de juiste balans te vinden en niemand is perfect behalve dat spreekt voor zich Nico van der Ham. Dus je zit er wat betreft inpakken helemaal naast want het omgekeerde is juist het geval indien Nico zich anders had gedragen dan wat hij nu doet had Micha na enkele afleveringen op mijn mannier er later wel bij gekomen. Maar nogmaals het gevolg van Nico’s gedrag is nu dat Micha Kat er niet meer bij kan komen. Dus het ironische van het verhaal is dat het nu Nico van der Ham is die Micha Kat weg heeft gecensureerd bij Salto.
    En ik zal aan deze kul affaire niet één seconde meer aan besteden want wij richten onze aandacht wel op de heersende klasse.
    Opmerking: En de Trol media vaart er inmiddels wel bij :Grote tegenvaller in de show was mekker-opa Nico van den Ham. De anders zo vermoeiend langdradige ‘melder van misstanden’ zat vrijwel de hele show nukkig met zijn armen over elkaar, en mompelde af en toe wat obligate zinnetjes wanneer hij door TV-host Brown daartoe bij herhaling werd gedwongen. Dat terwijl de twee items voor de show door Nico waren aangedragen. Je zou dan toch wat meer vuur en enthousiasme verwachten. bron:https://swapichou.wordpress.com/2016/08/17/hollywood/

   • Steven je laat je inpakken ,dit is niet te geloven wat hier gebeurt,zo ga je geen ene voet aan de grond krijgen.Stop met Salto en ga via youtube een eigen kanaal openen.En leipe shit spoort die wel??? Niet om het een of ander maar alleen gein maken daar leent een porgramma zoals jij bedoelt hebt met serieuze en ernstige onderwerpen zich niet voor ,en dus kan leipe shit ook niet de overhand krijgen.Daarbij begrijp ik zijn rol in het geheel toch niet zo.
    Het zou fijn zijn als je eens goed antwoord geeft Steven want zo wordt het een fiasco en ga ook jij naar de klote. Of spelen hier nog andere belangen die wij niet weten…?

   • @ Steven,

    Fijn dat je even de moeite neemt om het hele verhaal duidelijk te maken (je had dat beter meteen kunnen doen,maar fair enough)
    Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met op jouw manier Micha er later bij halen want het lijkt me duidelijk nu dat dat niet kan.
    Maar goed we sluiten het boek van dez fittie dan maar snel en ik hoop dat je het verschil dan kunt maken in media land.
    En wat betreft swapichou dat had ik ook al gezien maar ach die mensen hebben een leven dankzij ons whahaha trek het je niet aan en doe je ding GOED.
    Misschien was ik te snel met conclusies trekken maar jij bent ook niet zo gauw te porren om eens duidelijk antwoord te geven en dus vond ik het maar een chaotisch zooitje en kreeg ik het idee dat het meer om amsterdamse humor ging dan om de werkelijke stem van de straat te laten spreken.
    Suc6 !
    Ciao,

    liesbeth

 2. Pingback: Hollywood | zivaworld

 3. Pingback: Hollywood | Swap I. Chou

  • Tja Nico, … toch.

   Arjan van Gelder heeft in principe gelijk, het gaat hier om de inhoud.
   Met of zonder charisma.

   @Steve Brown,

   Dat van die complotdenkers, geef ik je helemaal gelijk in.

   Kort houden die handel, maar hou de deur open naar Nico; ze moeten hun fout kunnen inzien en erkennen.

   Zonder fouten maken gebeurt er niks.

 4. Heel interessant heb die erste Af.gezien!
  Ik woon in Keulen. Maar hier gebuurt ok Veel. Maar ik was blij als het Salto ok hier geven würde. 😋

 5. Albert Verlinde reageerde vanavond op zijn vertrek bij RTL pedo Boulevard. ,,Het is een mooi moment, het is wel mooi geweest(MILJOENEN BINNENGEHAALD)”, zei de showbizzONdeskundige in het entertainmentpulpprogramma. Hij kreeg veel reacties op zijn aangekondigde afscheid na 15 jaar aan de boulevarddesk. ,,De pedo collega premier rutte heeft gebeld(alleen pedos weten elkaars nummer), hij zag het programma regelmatig met een stijve .”

 6. Even na 9 uur stapten de zwemsters op de Copacabana het water in voor hun 10 kilometer. Van Rouwendaal (22) zwom de eerste kilometers attent mee voorin. Op ruim drie kilometer van de finish had de Europees kampioene van 2014 genoeg gezien en ging de gashendel open. Het veld werd direct op een lint getrokken en het pelotonnetje dunde flink uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s