( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt!
De mensenhandel en ‘Graai maar raak Pedo’s’ is nog niet voorbij in de EU van Führerin Merkel. Het is Diederik samsom vliegend tapijthoogseizoen bij Mensensmokkelaars op de ‘Bloed-route’ naar Italië en daardoor steeg het aantal asielaanvragen voor het eerst sinds maanden weer officieel met honderden, maar de werkelijkheid is dat het in de duizenden loopt. Ook is het hoogseizoen voor de Pedo’s die nog volop straffeloos aan het Graaien zijn in Griekenland en de EU. Leve de ‘ VVD-Pedo-Demmink&Co’ op ‘vakantie’ in Griekenland !

Hulporganisaties vrezen al langer sinds het ‘Eichmann Samsom’ ‘Deportatie-plan’ dat mensensmokkelaars van het op de route naar Italië gaan profiteren van de ‘Sultan Erdogan-afpersdeal’, waardoor de ’mensenhandel’ naar Griekenland zo goed als plat ligt.

Meer vrouwen en kinderen vluchten naar de EU. Rutte: De Gouden Eeuw is weer terug(Video).

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

 ‘Media-Maffia Kinderombudsman Marc D.’ kraakt noodopvangen kinderen en zijn ontslag(Video).

Op dit moment is de ‘Olie-Dollar-migratiestroom’(Video) naar Italië vergelijkbaar met vorig jaar, maar de smokkelaars hebben de laatste maanden hun terrein uitgebreid van Libië naar Egypte en in mindere mate andere Noord-Afrikaanse landen tot grote vreugde van de’ COA-misdaadgroep’ en  hun directeur ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en zijn PvdA Sidekick het ‘Monster van Rotterdam  Marco Florijn’. ‘Geile Onno’ en zijn oude Maastrichtse PvdA zakkenvuller en Graaier Frans Bastiaens (Video) ‘gabber in crime’ hebben het zo druk met het bezoeken  naar binnen ‘wippen’ van de Vucchtelingen kampen in NL dat hij geen tijd meer heeft om schandknapen op te pikken. Onno:” Ik als Top VVD-er richt vooral mijn aandacht op de zwakste groep en dat zijn natuurlijk de kinderen, ha,ha,ha,ha.”

 

De Immigratie- en Naturalisatiedienst van Top VVD ‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’ verwacht de komende tijd meer asielzoekers uit Eritrea en noemt het ’voorstelbaar’ dat de komende maanden steeds meer Syriërs, Afghanen en Irakezen de smokkelboot naar Italië nemen en daarna ten gelde zullen worden gemaakt door de ‘COA-misdaadgroep’.