Mensenhandel verlegt route en Pedo’s nog steeds vrij spel in de EU en NL.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt!
De mensenhandel en ‘Graai maar raak Pedo’s’ is nog niet voorbij in de EU van Führerin Merkel. Het is Diederik samsom vliegend tapijthoogseizoen bij Mensensmokkelaars op de ‘Bloed-route’ naar Italië en daardoor steeg het aantal asielaanvragen voor het eerst sinds maanden weer officieel met honderden, maar de werkelijkheid is dat het in de duizenden loopt. Ook is het hoogseizoen voor de Pedo’s die nog volop straffeloos aan het Graaien zijn in Griekenland en de EU. Leve de ‘ VVD-Pedo-Demmink&Co’ op ‘vakantie’ in Griekenland !

Hulporganisaties vrezen al langer sinds het ‘Eichmann Samsom’ ‘Deportatie-plan’ dat mensensmokkelaars van het op de route naar Italië gaan profiteren van de ‘Sultan Erdogan-afpersdeal’, waardoor de ’mensenhandel’ naar Griekenland zo goed als plat ligt.

Meer vrouwen en kinderen vluchten naar de EU. Rutte: De Gouden Eeuw is weer terug(Video).

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

 ‘Media-Maffia Kinderombudsman Marc D.’ kraakt noodopvangen kinderen en zijn ontslag(Video).

Op dit moment is de ‘Olie-Dollar-migratiestroom’(Video) naar Italië vergelijkbaar met vorig jaar, maar de smokkelaars hebben de laatste maanden hun terrein uitgebreid van Libië naar Egypte en in mindere mate andere Noord-Afrikaanse landen tot grote vreugde van de’ COA-misdaadgroep’ en  hun directeur ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en zijn PvdA Sidekick het ‘Monster van Rotterdam  Marco Florijn’. ‘Geile Onno’ en zijn oude Maastrichtse PvdA zakkenvuller en Graaier Frans Bastiaens (Video) ‘gabber in crime’ hebben het zo druk met het bezoeken  naar binnen ‘wippen’ van de Vucchtelingen kampen in NL dat hij geen tijd meer heeft om schandknapen op te pikken. Onno:” Ik als Top VVD-er richt vooral mijn aandacht op de zwakste groep en dat zijn natuurlijk de kinderen, ha,ha,ha,ha.”

 

De Immigratie- en Naturalisatiedienst van Top VVD ‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’ verwacht de komende tijd meer asielzoekers uit Eritrea en noemt het ’voorstelbaar’ dat de komende maanden steeds meer Syriërs, Afghanen en Irakezen de smokkelboot naar Italië nemen en daarna ten gelde zullen worden gemaakt door de ‘COA-misdaadgroep’.

23 reacties op “Mensenhandel verlegt route en Pedo’s nog steeds vrij spel in de EU en NL.

 1. Mr. pedofiel stopt
  http://images0.tcdn.nl/binnenland/article26414711.ece/BINARY/q/GVHCED34.1
  Groter medianieuws heeft ook zijn eigen pulp programma in tijden niet gehad: Verlinde die na vijftien jaar RTL Boulevard, zijn eigen pedo ’kind’, de rug toekeert(kont neuken). Het bericht dat de roddelnicht (een geuzennaam, al prefereert hij ’de naam dom dom van entertainmentland’) na ruim 2600 uitzendingen stopt, haalde gisteren de bovenste regel op Teletekstpagina 101. En reacties op asocial media maakte zonneklaar: of dit een winst voor de kijker is blijkt net zo’n natiesplijtende discussie als de kwestie-’Yuri’.

 2. Zie ginds komt de stoomboot uit Afrika weer aan. Hij brengt nieuwe kinderen voor Onno en Rutte, ik zie ze al staan. Hoe huppelt Kameel bij dit blijde nieuws op en neer.
  Gordon en Joling waaien zich heen en al weer.

 3. Merkel dokte 6 miljard aan Erdogeit en de crimigranten gaan gewoon ’n deur verder. Dat hadden die theemutsen in Brussel nou niet kunnen bedenken,zeg! Nomaden zwerven altijd rond. Onno vindt ’n zwartje ook wel lekker. Gaat ten slotte aardig in de richting van de kleur die hij gewend is: donkerbruin!

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Pedofiel Albert Verlinde stopt na vijftien jaar bij RTL Boulevard. Op vrijdag 26 augustus heeft hij zijn laatste uitzending als entertainmentondeskundige.

  • Als je je leven deelt of hebt gedeeld met Onno H. en je verziekt de TV met RTL-boulevard onzin, dan ben je beschadigd, voorgoed.

   Ik doel hier niet op de homofiele relatie Albert/Onno, dat is op zich niet fout en hier niet aan de orde.

   Het gaat mij om de verschrikkelijke hypocrisie van COA-Onno en de achterbaksheid van de RTL-Mol die permanent in de onderwereld vertoeft, zoals alle mollen.

   • Over John de Mol kan ik ook nog een boekje open doen als Nederland toch eens weet waar die allemaal toe in staat is,en dan heb ik het over grove privacy schendingen,criminele overtredingen waar de honden geen brood van lusten….

   • Het kenmerk van een Mol is dat hij (en zijn zaakjes) het daglicht niet kan (kunnen) verdragen en daarom het liefst in het donker in de onderwereld, bijvoorbeeld ondergronds, zijn zaakjes doet.

    Ondergronds heeft een Mol een wijd netwerk van gangen gegraven met vele vertakkingen die in de onderwereld tot allerlei geheime gangen en ontsnappingsroutes leiden.

    Misschien gaat Albert Verlinde ook ondergronds verder met zijn bezigheden.

   • Je hebt helemaal gelijk ik ben ook op de hoogte van d symbolische maar o,zo ware betekenis van dieren.Zie het boek Luisteren naar Dieren van Ted Andrews ISBN 90 230 09290/NUR 725 achste druk 2006

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s